Jó dolgok, amik 2016-ban történtek
2016. december 28. 22:43
|
|
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline
|
_ToTo_ írta:
Meghívom egy italra, akinek bármilyen hatással volt a mindennapjaira az első három pont. Indoklással. Aztán lehet, hogy továbbolvasom...
Az első az például rám jó hatással volt... A másik kettőröl nem is hallottam..
Meghívom egy italra, akinek bármilyen hatással volt a mindennapjaira az első három pont. Indoklással. Aztán lehet, hogy továbbolvasom...
Az első az például rám jó hatással volt... A másik kettőröl nem is hallottam..
2016. december 28. 23:07
|
|
Gingerinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 261537 offline
|
Jó dolgok, amik 2016-ban történtek. Erre kapunk egy tényt, hogy a tészta nem hizlal... vagy hogy a vicces mémek ellepték az internetet... a tészta nem csak 2016-ban nem hizlal, vicces mémek pedig mindig is voltak, vannak és lesznek is egy darabig. :/
2016. december 28. 23:10
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Nekem úgy általban átlagos évem volt. Idén ismertem meg egy csomó kedvencemet, úgy igazán. Halsey-t is idén ismertem meg.
lpmaskmancick és elmagyaráznád, hogy ez miért is jó?
lpmaskmancick és elmagyaráznád, hogy ez miért is jó?
2016. december 29. 09:02
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Hú,nem is tudom,mit írjak.
Én utálom a focit,de lelkesen szurkoltam a magyaroknak!(:
A Pokemon GOt még mindig hülyeségnek tartom,mert akár el is üthetik az embert,ha nem figyel eléggé
És nagyon örülök,hogy gyarapodik a természetvilág
Én utálom a focit,de lelkesen szurkoltam a magyaroknak!(:
A Pokemon GOt még mindig hülyeségnek tartom,mert akár el is üthetik az embert,ha nem figyel eléggé
És nagyon örülök,hogy gyarapodik a természetvilág
2016. december 29. 09:17
Sokkal tobb dolog lenne egy "rossz dolgok amik 2016ban tortent" c. cikkben.....
2016. december 29. 10:49
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Azt senki se tudhatja, mit hoz majd 2017.
Sajnos a negatív dolgoknak mindig nagyobb hírük van, mint a pozitívaknak. Egy csomó hihetetlenül jó dolog történt idén, amiről eddig fogalmam sem volt. Van itt olyan, ami egyeseknek nem lehet akkora szenzáció, de vannak, akiknek igenis mosolyt csalt az arcukra, és örömmel emlékeznek vissza rá.
Nekem nagyon tetszik ez a cikk.
Sajnos a negatív dolgoknak mindig nagyobb hírük van, mint a pozitívaknak. Egy csomó hihetetlenül jó dolog történt idén, amiről eddig fogalmam sem volt. Van itt olyan, ami egyeseknek nem lehet akkora szenzáció, de vannak, akiknek igenis mosolyt csalt az arcukra, és örömmel emlékeznek vissza rá.
Nekem nagyon tetszik ez a cikk.
2016. december 29. 10:52
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Végre egy pozitív cikk is erről az évről,mert nem sok ilyennel lehet találkozni
2016. december 29. 11:28
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
A Pokemon GO természetesen csakis csupa jót hozott...
Mindegy is, rengeteg fantasztikus dolog történt, főleg az orvostudomány terén, és az, hogy a magyarok milyen jól helytálltak az eb-n, valamint Nico Rosberg világbajnoki címe (ami sajnos kimaradt) már csak hab a tortán. Arról a történelmi eseményről nem is beszélve...
Mindegy is, rengeteg fantasztikus dolog történt, főleg az orvostudomány terén, és az, hogy a magyarok milyen jól helytálltak az eb-n, valamint Nico Rosberg világbajnoki címe (ami sajnos kimaradt) már csak hab a tortán. Arról a történelmi eseményről nem is beszélve...
2016. december 29. 11:36
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Tény, hogy pár pontjával talán én is tudnék vitatkozni, hogy mindenáron jó volt e, de maga a cikk viszont tetszett. Többször felnevettem és mosolyogtam, klassz volt visszagondolni egy teljesen más szemszögből az évre. Ami különösen tetszett, hogy nem csak sztárokkal kapcsolatos újdonságok, hanem tudományos és társadalmi dolgok is bekerültek a listába. Külön köszönet érte!
(megyek, iszom egy kis kávét az egészségemért)
(megyek, iszom egy kis kávét az egészségemért)
2016. december 29. 11:53
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
A 2-es pont az számomra elfogadhatatlan.Mármint nem teljesen csak az első része.Ez azt mutatja,hogy egyre jobban sülyed a világ.
2016. december 29. 12:27
|
|
Esztii99Evisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.28. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 256689 offline
|
Idézet (Agüero10 @ 2016.12.29. 11:53)
A 2-es pont az számomra elfogadhatatlan.Mármint nem teljesen csak az első része.Ez azt mutatja,hogy egyre jobban sülyed a világ. 
Miért is elfogadhatatlan?! Szerintem te is fogadd el az olyan embereket mint Caitlyn Jenner!
2016. december 29. 12:41
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
"Egyre több ember vegán, így csökkent az állatok levágása idén – a UK-ben már csaknem 500 ezren étkeznek hús nélkül" - És a kettő hogy fér össze? Könyörgöm a vegán az aki semmilyen állati eredetű dolgot nem fogyaszt a vegetáriánus meg az aki csak húst nem eszik. Mikor tanulják már meg a kettőt nem egy helyen közölni?!
2016. december 29. 12:44
Harry Potter
Pandák
Tigrisek
PokemonGO
Szóval nagy rész tényleg jó
2016. december 29. 13:32
|
|
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline
|
Nekem a 20. pont jelentett nagyon sokat. Végre nem brazilok,németek,esetleg argentinok voltak a fő téma nekünk (mint legutóbb a VB-n). Hanem büszkék lehettünk,a mieinkre s Európa felfigyelt erre a kicsi országra, de annál nagyobb nemzetre
Kövezzetek meg,de mindenkinek más volt A Pillanat.
Egyébként szívet-melengető cikk lett!
Egyébként szívet-melengető cikk lett!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: