Demi Lovato előre tudta Camila Cabello kilépését?
2016. december 28. 23:12
|
|
Gingerinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 261537 offline
|
Ez a feltételezés furcsa, Demi nem tudhatta, hogy Camila ki fog lépni, vagyis hülyeség. Ez a produkció pedig szerintem kifejezetten gyengusz volt, Taylor Swift nem igazán a 5H stílusa.
2016. december 29. 09:21
Szerintem is tehetseges Camila, jo oke a tobbi lany is az, de Camila valamiert sokkal jobb, sokkal eroteljesebb..
2016. december 29. 12:55
Vegyünk neki egy gömböt meg repülő seprűt is. ..
2016. december 29. 13:52
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Még az 1D-nél csak-csak megértettem a napi két cikket arról, hogy Zayn Malik kiszállt, meg hogy feloszlanak.... de most komolyan, ennek a csajnak a kiválása, vagy az együttes feloszlása ekkora veszteség lenne a zeneipar számára?
2016. december 29. 14:42
|
|
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline
|
lehet, hogy ez a kijelentés is közrejátszott camilla kilépésében, de szerintem nem egyetlen egy mondat miatt döntött így, hogy otthagyja a bandát évek után, sok közös élmény után, és így talán nehezebb is neki, mert csapatban garantáltak voltak a fellépések, a rajongók és a fizetés, így meg neki kell egymaga a talpára állnia és sikereket elérnie, méghozzá gyorsan, mert a popszakmában az van, hogy vagy mutat valami érdekeset időről időre, ha lehet rendszeresen, vagy megy a süllyesztőbe, és láttuk már ezerszer, hogy ilyen a kőkemény valóság...
2016. december 29. 14:52
|
|
Brie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 854 Csatolások: 820 Azonosító: 201479 offline
|
Szerintem ő már a kezdeteknél tudta hogy később ki akar majd lépni, ezen semmi meglepő nem volt. Demi pedig nem tudhatta ezt előre de látott valamit amit megjegyzett, és ez a megjegyzés lehet csak jobban felbátorította az amúgy is szerintem beképzelt Camillát aki úgy hiszi, hogy jobb mint a többiek.
2016. december 29. 19:37
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Esztii99E, egyetértek, egyszerűen csak abban a produkcióban ő teljesített a legjobban...néhány ember már minden hülye helyzetbe belebeszéli az összefüggést...
2016. december 29. 21:37
Na igen, ennek a cikknek az eredetijében találtam a videót
Kicsit felfújták a dolgot, nem véletlen hogy csak a videót osztottam meg pár cikk alatt.
A lényeg viszont az, hogy Demi nagyon jól képes meglátni a plusz potenciált valakiben (ezért is sajnálom, hogy a saját mentoráltjaival nem tudott kiteljesedni). Ugyanebben a szériában volt Bea Miller is, Deminek felcsillant a szeme, amikor ő énekelt. Carly Rose-nál viszont csak jegyzetelt elég unott arcot vágva. Az eltelt idő őt igazolta: Carlyról nem nagyon hallani, hiába lett második. Bea viszont sikert sikerre halmoz (bár a személyisége elfojtása és az ez általi "klónná válása" eltüntetheti a süllyesztőben).
Ugyanez a helyzet Camilával is: Demi már ekkor látta benne azt a kis pluszt. Nem véletlen hogy ő lett a legnépszerűbb a csapatból és ő lehet a legesélyesebb arra, hogy szólóban is sokra vigye. Még Lauren az rajta kívül, akinek összejöhet a szólókarrier, bár az első próbálkozás Marian Hill partnereként elég gyengére sikerült. Ally, Dinah és Normani viszont túlságosan egy ligában játszanak, gyakorlatilag elműködhetnének Third Harmonyként még egy darabig.
Kicsit felfújták a dolgot, nem véletlen hogy csak a videót osztottam meg pár cikk alatt.
A lényeg viszont az, hogy Demi nagyon jól képes meglátni a plusz potenciált valakiben (ezért is sajnálom, hogy a saját mentoráltjaival nem tudott kiteljesedni). Ugyanebben a szériában volt Bea Miller is, Deminek felcsillant a szeme, amikor ő énekelt. Carly Rose-nál viszont csak jegyzetelt elég unott arcot vágva. Az eltelt idő őt igazolta: Carlyról nem nagyon hallani, hiába lett második. Bea viszont sikert sikerre halmoz (bár a személyisége elfojtása és az ez általi "klónná válása" eltüntetheti a süllyesztőben).
Ugyanez a helyzet Camilával is: Demi már ekkor látta benne azt a kis pluszt. Nem véletlen hogy ő lett a legnépszerűbb a csapatból és ő lehet a legesélyesebb arra, hogy szólóban is sokra vigye. Még Lauren az rajta kívül, akinek összejöhet a szólókarrier, bár az első próbálkozás Marian Hill partnereként elég gyengére sikerült. Ally, Dinah és Normani viszont túlságosan egy ligában játszanak, gyakorlatilag elműködhetnének Third Harmonyként még egy darabig.
2016. december 29. 23:36
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
sztem meg ha kilépett/kirúgták, ő amúgy is ki akart lépni.. és mivel most ez bekövetkezett, a médiában mást sem hallunk.. de persze Demi már előre látta mi fog Camilával történni
2016. december 30. 08:41
Úristen... ez a leghülyébb cikk amit eddig olvastam... szerintem Deminek semmi köze az egészhez. Meg amúgy is ő azt mondta hogy gyakoroljanak többet mert csak egy emberen látta hogy készült. Szerintem ezzel nem arra akart célozni hogy lépjen ki a bandából és szerintem Camila sem emiatt lépett ki, sőt szerintem már nem is emlékszik rá hogy ezt mondta neki... na mind1 ez nagyon nagy hülyeség hogy az emberek egy több éve elhangzott kritikára próbálják ráfogni a kilépését...
2016. december 30. 09:28
Csatlakozom azokhoz, akik úgy vélik, hogy ez a feltételezés egy hatalmas hülyeség és nem több. Eleve felesleges időpazarlás ilyen teóriák gyártásába bocsátkozni, pláne akkor, ha annak az alapja egy több éves felvétel, ami során Demi Camilat látta kiemelkedőnek. A lány nyilván jól megfontolta a kilépését az utóbbi hónapokban, de biztosan nem rögtön az együttes pályájának kezdetekor, amikor az a bizonyos előadás esedékes volt. Szerintem az embereknek el kéne fogadni Camila távozását a csapatból és nem ráfogni Demi akkori véleményére.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: