Starity

Demi Lovato előre tudta Camila Cabello kilépését?

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. december 28. 23:12 #21
Gingerina
Gingerina
visszatérő vendég

StátuszI WILL TRAVEL THE W O R L D
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 142
Csatolások: 0
Azonosító: 261537
Ez a feltételezés furcsa, Demi nem tudhatta, hogy Camila ki fog lépni, vagyis hülyeség. Ez a produkció pedig szerintem kifejezetten gyengusz volt, Taylor Swift nem igazán a 5H stílusa.
2016. december 29. 09:21 #22
- törölt felhasználó -    
Szerintem is tehetseges Camila, jo oke a tobbi lany is az, de Camila valamiert sokkal jobb, sokkal eroteljesebb..
2016. december 29. 10:29 #23
Helga27
Helga27
Queen of Nothing

StátuszBirth is begin of death
Hozzászólás: 1099
Csatolások: 5
Azonosító: 244743
Ez a kijelentés nem tudom mióta szamít jóslásnak....
2016. december 29. 12:31 #24
Esztii99E
Esztii99E
visszatérő vendég

StátuszIf a gentleman can't handle me, It's not my problem!
Hozzászólás: 264
Azonosító: 256689
Szerintem Demi nem tudta ezt előre, csak éppen az akkori produkción csak Camila tette oda magát nagyon! smileeee.gif
2016. december 29. 12:55 #25
- törölt felhasználó -    
Vegyünk neki egy gömböt meg repülő seprűt is. ..
2016. december 29. 13:52 #26
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Még az 1D-nél csak-csak megértettem a napi két cikket arról, hogy Zayn Malik kiszállt, meg hogy feloszlanak.... de most komolyan, ennek a csajnak a kiválása, vagy az együttes feloszlása ekkora veszteség lenne a zeneipar számára?
2016. december 29. 14:42 #27
timi5
timi5

StátuszHamilton harmadszorra is világbajnok!
Hozzászólás: 2701
Csatolások: 81
Azonosító: 211719
lehet, hogy ez a kijelentés is közrejátszott camilla kilépésében, de szerintem nem egyetlen egy mondat miatt döntött így, hogy otthagyja a bandát évek után, sok közös élmény után, és így talán nehezebb is neki, mert csapatban garantáltak voltak a fellépések, a rajongók és a fizetés, így meg neki kell egymaga a talpára állnia és sikereket elérnie, méghozzá gyorsan, mert a popszakmában az van, hogy vagy mutat valami érdekeset időről időre, ha lehet rendszeresen, vagy megy a süllyesztőbe, és láttuk már ezerszer, hogy ilyen a kőkemény valóság...
2016. december 29. 14:52 #28
Brie
Brie
Hozzászólás: 854
Csatolások: 820
Azonosító: 201479
Szerintem ő már a kezdeteknél tudta hogy később ki akar majd lépni, ezen semmi meglepő nem volt. Demi pedig nem tudhatta ezt előre de látott valamit amit megjegyzett, és ez a megjegyzés lehet csak jobban felbátorította az amúgy is szerintem beképzelt Camillát aki úgy hiszi, hogy jobb mint a többiek.
2016. december 29. 19:37 #29
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Esztii99E, egyetértek, egyszerűen csak abban a produkcióban ő teljesített a legjobban...néhány ember már minden hülye helyzetbe belebeszéli az összefüggést...
2016. december 29. 21:37 #30
- törölt felhasználó -    
Na igen, ennek a cikknek az eredetijében találtam a videót biggrin.gif
Kicsit felfújták a dolgot, nem véletlen hogy csak a videót osztottam meg pár cikk alatt.
A lényeg viszont az, hogy Demi nagyon jól képes meglátni a plusz potenciált valakiben (ezért is sajnálom, hogy a saját mentoráltjaival nem tudott kiteljesedni). Ugyanebben a szériában volt Bea Miller is, Deminek felcsillant a szeme, amikor ő énekelt. Carly Rose-nál viszont csak jegyzetelt elég unott arcot vágva. Az eltelt idő őt igazolta: Carlyról nem nagyon hallani, hiába lett második. Bea viszont sikert sikerre halmoz (bár a személyisége elfojtása és az ez általi "klónná válása" eltüntetheti a süllyesztőben).
Ugyanez a helyzet Camilával is: Demi már ekkor látta benne azt a kis pluszt. Nem véletlen hogy ő lett a legnépszerűbb a csapatból és ő lehet a legesélyesebb arra, hogy szólóban is sokra vigye. Még Lauren az rajta kívül, akinek összejöhet a szólókarrier, bár az első próbálkozás Marian Hill partnereként elég gyengére sikerült. Ally, Dinah és Normani viszont túlságosan egy ligában játszanak, gyakorlatilag elműködhetnének Third Harmonyként még egy darabig.
2016. december 29. 23:36 #31
Brigike0109
Brigike0109
visszatérő vendég

StátuszEverybody seems a world a little differently, When It's Dark Out.
Hozzászólás: 479
Azonosító: 202486
sztem meg ha kilépett/kirúgták, ő amúgy is ki akart lépni.. és mivel most ez bekövetkezett, a médiában mást sem hallunk.. de persze Demi már előre látta mi fog Camilával történni biggrin.gif
2016. december 30. 08:41 #32
- törölt felhasználó -    
Úristen... ez a leghülyébb cikk amit eddig olvastam... szerintem Deminek semmi köze az egészhez. Meg amúgy is ő azt mondta hogy gyakoroljanak többet mert csak egy emberen látta hogy készült. Szerintem ezzel nem arra akart célozni hogy lépjen ki a bandából és szerintem Camila sem emiatt lépett ki, sőt szerintem már nem is emlékszik rá hogy ezt mondta neki... na mind1 ez nagyon nagy hülyeség hogy az emberek egy több éve elhangzott kritikára próbálják ráfogni a kilépését...
2016. december 30. 09:28 #33
- törölt felhasználó -    
Csatlakozom azokhoz, akik úgy vélik, hogy ez a feltételezés egy hatalmas hülyeség és nem több. Eleve felesleges időpazarlás ilyen teóriák gyártásába bocsátkozni, pláne akkor, ha annak az alapja egy több éves felvétel, ami során Demi Camilat látta kiemelkedőnek. A lány nyilván jól megfontolta a kilépését az utóbbi hónapokban, de biztosan nem rögtön az együttes pályájának kezdetekor, amikor az a bizonyos előadás esedékes volt. Szerintem az embereknek el kéne fogadni Camila távozását a csapatból és nem ráfogni Demi akkori véleményére.
2017. szeptember 13. 00:06 #34
kovi2
kovi2
Cosima

StátuszEnchantée <3
Hozzászólás: 1802
Csatolások: 852
Azonosító: 144885
Szerintem Laurennek is van olyan jó hangja mint Camilának,de egyébként akkor más is tudta ezt aki hallgatta azt az adást biggrin.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Normani Normani 1521.