Starity

Taylor Swift újabb rajongójának szerzett örömet

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. december 28. 17:36 #1
luluswarrior
luluswarrior
új tag

StátuszDo not judge my story by the chapter you walked in on
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 20
Csatolások: 0
Azonosító: 257441
Taylor Swift híres arról, hogy időnként meglepi rajongóit, ám a mostani eset talán kicsit meghittebbre sikerült a megszokottnál.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. december 28. 17:48 #2
CocoChanelEszterrrka
CocoChanelEszterrrka

StátuszA múlt gyakran fájhat, és menekülhetsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.
Hozzászólás: 566
Azonosító: 245257
Én ellen tudok neki állni. Akkor én nem vagyok ember vagy most mi van?
2016. december 28. 18:07 #3
Forever208
Forever208
visszatérő vendég
Hozzászólás: 220
Azonosító: 255450
Taylor a szakitos dalairol hires amit a volt pasijairol ir!
2016. december 28. 18:29 #4
justanarianafan
justanarianafan
visszatérő vendég

StátuszAriana rajongók jelöljenek! :)
Hozzászólás: 443
Csatolások: 1
Azonosító: 257343
Szép dolog volt tőle, de ilyenkor kicsit elgondolkozok, hogy az a cikk amit az ember nem Taylor egyik mozdulatáról, hanem egy szintén híres ember adakozásáról vagy éppen önkéntes munkájáról ír nem jelenik meg, de egy ilyen igen. Szépen elhitetve minden itteni olvasóval, hogy csak a top tízes sztárok szoktak jót tenni, vagy törődni a rajongóikkal. Mint cikkírónak, rosszul esik.
2016. december 28. 18:44 #5
Paula_98
Paula_98
új tag

StátuszBehavior is the mirror in which everyone shows their true image.-Criminal Minds
Hozzászólás: 53
Csatolások: 19
Azonosító: 261121
Idézet (justanarianafan @ 2016.12.28. 18:29)
Szép dolog volt tőle, de ilyenkor kicsit elgondolkozok, hogy az a cikk amit az ember nem Taylor egyik mozdulatáról, hanem egy szintén híres ember adakozásáról vagy éppen önkéntes munkájáról ír nem jelenik meg, de egy ilyen igen. Szépen elhitetve minden itteni olvasóval, hogy csak a top tízes sztárok szoktak jót tenni, vagy törődni a rajongóikkal. Mint cikkírónak, rosszul esik.

Selena Gomezről is ugyan ezt le írtad.Ha nem tetszik ,hogy csak az ők adakozásáról írnak cikket, akkor te mint cikkíró írj azokról is akikről kevesebbet lehet hallani. wink.gif

Amúgy meg szerintem nagyon aranyos volt tőle.A magán élete meg az ő problémája ,attól függetlenül nagyon jó énekes. wub.gif
2016. december 28. 18:47 #6
TheTruthAboutLove
TheTruthAboutLove
folklore

Státuszgive me my dawns back
Hozzászólás: 4209
Csatolások: 58
Azonosító: 203823
Akik, megint felhozzák ennél a cikknél is, azt hogy mennyi pasija volt már eddig meg etc. annak üzenem, hogy fel kéne nőniük, mert ez már nagyon, sőt rohadtul unalmas, hogy mindegyik róla szóló cikk alá, valaki leírja. Igen, basszus, sok pasija volt már, na és akkor? Meg kéne maradnia egynél, és egyből házasság, meg a többi szarság. vagy mi? rohog.gif Az ő élete, nincs beleszólása senkinek. és ha nem tetszik ez nektek, vagy ennyire felháborít titeket, akkor tartsátok magatokban. rohog.gif míg ti a gyerekes kommenteitekkel vagytok elfoglalva, ő addig adományoz, örömöt szerezz a rajongóinak, stb. closedeyes.gif
2016. december 28. 19:06 #7
- törölt felhasználó -    
Idézet (Paula_98 @ 2016.12.28. 18:44)
Selena Gomezről is ugyan ezt le írtad.Ha nem tetszik ,hogy csak az ők adakozásáról írnak cikket, akkor te mint cikkíró írj azokról is akikről kevesebbet lehet hallani. wink.gif 
Amúgy meg szerintem nagyon aranyos volt tőle.A magán élete meg az ő problémája ,attól függetlenül nagyon jó énekes.  wub.gif

Elolvastam a kommentedet és egyetértek. Főleg a cikkírós résszel. wink.gif
2016. december 28. 19:28 #8
justanarianafan
justanarianafan
visszatérő vendég

StátuszAriana rajongók jelöljenek! :)
Hozzászólás: 443
Csatolások: 1
Azonosító: 257343
Idézet (Paula_98 @ 2016.12.28. 18:44)
Amúgy meg szerintem nagyon aranyos volt tőle.A magán élete meg az ő problémája ,attól függetlenül nagyon jó énekes.  wub.gif

Lehet, hogy kicsit nehezen érthető a fogalmazásmódom: írtam cikkeket, olyanokat, amik sosem jelentek meg. Próbáltam más profilból is már, hátha azzal volt a baj, hogy egy Ariana rajongó nem írhat ilyen cikket de nem. Megérteném, ha névtelen kis sztárocskákról írtam volna, akik nem mindenkit érdekelnek, de szerintem Chris Evans, Scarlett Johansson vagy Chris Hemsworth is rendelkezik olyan rajongókkal az oldalon, akikhez nem jut egy-két ilyen dolog róluk.
2016. december 28. 19:36 #9
- törölt felhasználó -    
Szerintem nagyon kedves volt tőle, Taylor egy nagyon jó ember. smileeee.gif
2016. december 28. 20:24 #10
- törölt felhasználó -    
justarianafan sajnos nagyon igazad van sad.gif
2016. december 28. 20:43 #11
anzi
anzi

StátuszHey girl, open the walls, play with your dolls..
Hozzászólás: 867
Azonosító: 148296
justarianafan egyetértek!!
2016. december 28. 21:05 #12
Domi05
Domi05
Mгş. Ơβгเεŋ

StátuszValar Morghulis «» Valar Dohaeris
Hozzászólás: 5264
Csatolások: 52
Azonosító: 233671
Nagyon kedves gesztus volt Taylortól! Nem értem, hogy mások miért mindig csak a rosszat látják benne!
2016. december 28. 21:53 #13
- törölt felhasználó -    
Most OFF-olni fogok, de emellett a három szó mellett nem mehetettem el:
a leendő pophercegnő _nevet.gif
A popnak egy hercegnője van, aki nem más, mint Britney Spears. Hiába annyi idős, amennyi, ő mindig is az lesz. Azt, amit ő elért, arra egy Taylor Swift-féle előadó nem képes.
2016. december 28. 22:23 #14
Stay Strong Bogi
Stay Strong Bogi

Státusz...
Hozzászólás: 553
Csatolások: 861
Azonosító: 190255
Akárki, akármit mond, ez most(is) nagyon kedves dolog volt tőle. Tekintsetek el Taylortól és gondoljatok bele TI mennyire örülnétek kedvenc hírességeteknek a saját nappalitokban. Lehet Taylort sarazni, de ő megtette, és újra meg is fogja tenni. (nem vagyok Taylor rajongó!)
Az pedig,hogy mindig róla van cikk ... Hát te jó ég emberek, napjaink egyik legcikkezettebb sztárjáról van szó! Egy ilyen fórumon mint ez, nem hiszem,hogy pont azokról fognak írni, akiknek a rajongóiknak a száma nagyon kevés. A legtöbb kedvelt hírességem nekem is olyan, akik nem rendelkeznek sok rajongóval mert vagy kevésbé ismertek, vagy magyarok. Mégse panaszkodok, hogy nem írnak róluk. Hiszen ha engem érdekel, utána nézek. Amúgy is utánuk nézek, hiszen fontosak nekem, és nem azzal töltöm az időmet,hogy ilyen cikkek alá írom, kikről is lehetne cikket írni. Ha pedig hiányérzeted van, írd meg, hátha beteszik!smileeee.gif Próba cseresznye! hi.gif
2016. december 28. 22:44 #15
- törölt felhasználó -    
justanarianafan:egyetértek!
2016. december 28. 23:15 #16
Gingerina
Gingerina
visszatérő vendég

StátuszI WILL TRAVEL THE W O R L D
Hozzászólás: 142
Azonosító: 261537
Nagyon aranyos gesztus volt Taylortól smileeee.gif
2016. december 28. 23:27 #17
Prettylittle9876
Prettylittle9876
visszatérő vendég

StátuszI might forgive it, I won't forget it
Hozzászólás: 153
Azonosító: 249079
Ez nagyon aranyos dolog volt tőle! smileeee.gif
2016. december 29. 10:02 #18
- törölt felhasználó -    
Most sokan mondjátok hogy kisebb sztárokról nem jelennek meg ilyen cikkek ez van nem ezen kène problémázni meg írogatni mert semmi értelme ha akarsz ilyen cikkeket akk írjàl ha pedig nem írsz pedig szeretnél akk magadat okold és pls ne az oldalon emésszètek magatokat köszi!!! Màsrèszt mi köze Taylor jófejségéhez hogy ilyen olyan kisebb, nagyobb sztárok mit csinàltak tegnap előtt vagy az elmúlt 5 évben !!!
2016. december 29. 12:07 #19
- törölt felhasználó -    
Nem szeretem a zenéjét, de ez egy nagyon kedves dolog volt tőle. A bácsi arcán minden érzés ott van smileeee.gif Jó egészséget neki, Taylornak pedig respect!
2016. december 29. 12:30 #20
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
Hozzászólás: 2172
Azonosító: 242008
Biztos sokat jelenthetett a bácsinak! Nem is gondoltam volna hogy idősebb ember is szeretheti de ebből látszik hogy Taylort kortól és nemtől függetlenül mindenki hallgathatja aki ugyanazokon a dolgokon ment át mint ő. smileeee.gif Nagyon aranyos volt Tay Taytől hogy elment és meglátogatta ezt a családot is!
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok