Taylor Swift híres arról, hogy időnként meglepi rajongóit, ám a mostani eset talán kicsit meghittebbre sikerült a megszokottnál.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swift újabb rajongójának szerzett örömet
2016. december 28. 17:36
|
|
luluswarriorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.27. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 257441 offline
|
2016. december 28. 17:48
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Én ellen tudok neki állni. Akkor én nem vagyok ember vagy most mi van?
2016. december 28. 18:07
|
|
Forever208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.06. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 255450 offline
|
Taylor a szakitos dalairol hires amit a volt pasijairol ir!
2016. december 28. 18:29
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Szép dolog volt tőle, de ilyenkor kicsit elgondolkozok, hogy az a cikk amit az ember nem Taylor egyik mozdulatáról, hanem egy szintén híres ember adakozásáról vagy éppen önkéntes munkájáról ír nem jelenik meg, de egy ilyen igen. Szépen elhitetve minden itteni olvasóval, hogy csak a top tízes sztárok szoktak jót tenni, vagy törődni a rajongóikkal. Mint cikkírónak, rosszul esik.
2016. december 28. 18:44
|
|
Paula_98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.30. Hozzászólás: 53 Csatolások: 19 Azonosító: 261121 offline
|
Idézet (justanarianafan @ 2016.12.28. 18:29)
Szép dolog volt tőle, de ilyenkor kicsit elgondolkozok, hogy az a cikk amit az ember nem Taylor egyik mozdulatáról, hanem egy szintén híres ember adakozásáról vagy éppen önkéntes munkájáról ír nem jelenik meg, de egy ilyen igen. Szépen elhitetve minden itteni olvasóval, hogy csak a top tízes sztárok szoktak jót tenni, vagy törődni a rajongóikkal. Mint cikkírónak, rosszul esik.
Selena Gomezről is ugyan ezt le írtad.Ha nem tetszik ,hogy csak az ők adakozásáról írnak cikket, akkor te mint cikkíró írj azokról is akikről kevesebbet lehet hallani.
Amúgy meg szerintem nagyon aranyos volt tőle.A magán élete meg az ő problémája ,attól függetlenül nagyon jó énekes.
2016. december 28. 18:47
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Akik, megint felhozzák ennél a cikknél is, azt hogy mennyi pasija volt már eddig meg etc. annak üzenem, hogy fel kéne nőniük, mert ez már nagyon, sőt rohadtul unalmas, hogy mindegyik róla szóló cikk alá, valaki leírja. Igen, basszus, sok pasija volt már, na és akkor? Meg kéne maradnia egynél, és egyből házasság, meg a többi szarság. vagy mi?
Az ő élete, nincs beleszólása senkinek. és ha nem tetszik ez nektek, vagy ennyire felháborít titeket, akkor tartsátok magatokban.
míg ti a gyerekes kommenteitekkel vagytok elfoglalva, ő addig adományoz, örömöt szerezz a rajongóinak, stb.
2016. december 28. 19:06
Idézet (Paula_98 @ 2016.12.28. 18:44)
Selena Gomezről is ugyan ezt le írtad.Ha nem tetszik ,hogy csak az ők adakozásáról írnak cikket, akkor te mint cikkíró írj azokról is akikről kevesebbet lehet hallani.
Amúgy meg szerintem nagyon aranyos volt tőle.A magán élete meg az ő problémája ,attól függetlenül nagyon jó énekes.
Elolvastam a kommentedet és egyetértek. Főleg a cikkírós résszel.
2016. december 28. 19:28
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Idézet (Paula_98 @ 2016.12.28. 18:44)
Lehet, hogy kicsit nehezen érthető a fogalmazásmódom: írtam cikkeket, olyanokat, amik sosem jelentek meg. Próbáltam más profilból is már, hátha azzal volt a baj, hogy egy Ariana rajongó nem írhat ilyen cikket de nem. Megérteném, ha névtelen kis sztárocskákról írtam volna, akik nem mindenkit érdekelnek, de szerintem Chris Evans, Scarlett Johansson vagy Chris Hemsworth is rendelkezik olyan rajongókkal az oldalon, akikhez nem jut egy-két ilyen dolog róluk.
2016. december 28. 19:36
Szerintem nagyon kedves volt tőle, Taylor egy nagyon jó ember.
2016. december 28. 21:53
Most OFF-olni fogok, de emellett a három szó mellett nem mehetettem el:
a leendő pophercegnő
A popnak egy hercegnője van, aki nem más, mint Britney Spears. Hiába annyi idős, amennyi, ő mindig is az lesz. Azt, amit ő elért, arra egy Taylor Swift-féle előadó nem képes.
a leendő pophercegnő
A popnak egy hercegnője van, aki nem más, mint Britney Spears. Hiába annyi idős, amennyi, ő mindig is az lesz. Azt, amit ő elért, arra egy Taylor Swift-féle előadó nem képes.
2016. december 28. 22:23
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Akárki, akármit mond, ez most(is) nagyon kedves dolog volt tőle. Tekintsetek el Taylortól és gondoljatok bele TI mennyire örülnétek kedvenc hírességeteknek a saját nappalitokban. Lehet Taylort sarazni, de ő megtette, és újra meg is fogja tenni. (nem vagyok Taylor rajongó!)
Az pedig,hogy mindig róla van cikk ... Hát te jó ég emberek, napjaink egyik legcikkezettebb sztárjáról van szó! Egy ilyen fórumon mint ez, nem hiszem,hogy pont azokról fognak írni, akiknek a rajongóiknak a száma nagyon kevés. A legtöbb kedvelt hírességem nekem is olyan, akik nem rendelkeznek sok rajongóval mert vagy kevésbé ismertek, vagy magyarok. Mégse panaszkodok, hogy nem írnak róluk. Hiszen ha engem érdekel, utána nézek. Amúgy is utánuk nézek, hiszen fontosak nekem, és nem azzal töltöm az időmet,hogy ilyen cikkek alá írom, kikről is lehetne cikket írni. Ha pedig hiányérzeted van, írd meg, hátha beteszik!
Próba cseresznye!
Az pedig,hogy mindig róla van cikk ... Hát te jó ég emberek, napjaink egyik legcikkezettebb sztárjáról van szó! Egy ilyen fórumon mint ez, nem hiszem,hogy pont azokról fognak írni, akiknek a rajongóiknak a száma nagyon kevés. A legtöbb kedvelt hírességem nekem is olyan, akik nem rendelkeznek sok rajongóval mert vagy kevésbé ismertek, vagy magyarok. Mégse panaszkodok, hogy nem írnak róluk. Hiszen ha engem érdekel, utána nézek. Amúgy is utánuk nézek, hiszen fontosak nekem, és nem azzal töltöm az időmet,hogy ilyen cikkek alá írom, kikről is lehetne cikket írni. Ha pedig hiányérzeted van, írd meg, hátha beteszik!
2016. december 28. 23:27
|
|
Prettylittle9876visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.29. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 249079 offline
|
Ez nagyon aranyos dolog volt tőle!
2016. december 29. 10:02
Most sokan mondjátok hogy kisebb sztárokról nem jelennek meg ilyen cikkek ez van nem ezen kène problémázni meg írogatni mert semmi értelme ha akarsz ilyen cikkeket akk írjàl ha pedig nem írsz pedig szeretnél akk magadat okold és pls ne az oldalon emésszètek magatokat köszi!!! Màsrèszt mi köze Taylor jófejségéhez hogy ilyen olyan kisebb, nagyobb sztárok mit csinàltak tegnap előtt vagy az elmúlt 5 évben !!!
2016. december 29. 12:07
Nem szeretem a zenéjét, de ez egy nagyon kedves dolog volt tőle. A bácsi arcán minden érzés ott van
Jó egészséget neki, Taylornak pedig respect!
2016. december 29. 12:30
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Biztos sokat jelenthetett a bácsinak! Nem is gondoltam volna hogy idősebb ember is szeretheti de ebből látszik hogy Taylort kortól és nemtől függetlenül mindenki hallgathatja aki ugyanazokon a dolgokon ment át mint ő.
Nagyon aranyos volt Tay Taytől hogy elment és meglátogatta ezt a családot is!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: