Egy Amerikában született muszlim srácot meghívnak egy éjszakai buliba valahova Mannhattenbe. A srác elköti az apja taxiját eltéved a városban. Nem sokkal ezután beszáll a taxijába egy csinos fiatal lány. Ezzel olyan események indulnak el amire a srác nem volt felkészülve. Az éjszaka további részét együtt töltik sex,ital,drogok. De amikor a srác hajnalban magáhoztér rémülten tapasztalja hogy a lányt akivel együtt volt az éjjel brutálisan meggyilkolták.Erről szól a sorozat a nyomozásról az ügyvédekről a bírósági tárgyalásról és magáról a kialakult helyzetről amit generál ez az egész gyilkosság. Mert nem elég hogy kegyetlenül legyilkoltak egy csinos fiatal lányt az állítólagos elkövető ráadásul még muszlim és pont NY-ban! Egy elég hatásos és izgalmas sorozat aminek szerintem a pilotja a legjobb része!
The Night Of / Aznap éjjel (2016)
2016. december 28. 11:42
Aznap éjjel
Egy Amerikában született muszlim srácot meghívnak egy éjszakai buliba valahova Mannhattenbe. A srác elköti az apja taxiját eltéved a városban. Nem sokkal ezután beszáll a taxijába egy csinos fiatal lány. Ezzel olyan események indulnak el amire a srác nem volt felkészülve. Az éjszaka további részét együtt töltik sex,ital,drogok. De amikor a srác hajnalban magáhoztér rémülten tapasztalja hogy a lányt akivel együtt volt az éjjel brutálisan meggyilkolták.Erről szól a sorozat a nyomozásról az ügyvédekről a bírósági tárgyalásról és magáról a kialakult helyzetről amit generál ez az egész gyilkosság. Mert nem elég hogy kegyetlenül legyilkoltak egy csinos fiatal lányt az állítólagos elkövető ráadásul még muszlim és pont NY-ban! Egy elég hatásos és izgalmas sorozat aminek szerintem a pilotja a legjobb része!
A vége felé szerintem kicsit kiffullad a sorozat!
Viszont John Turturro eszméletlen!
Anthony Hopkins mellett idén ő hozta a legjobb alakítást amit sorozatban láttam!De a többi színész is nagyszerű Riz Ahmed és Michael Kenneth Williams szintén nagyon jók.Meg jó volt újra látni J.D.Williamset a Drót-ból! Még mindig jól hozza ezt gettó nigga figurát!
De szóval egy elég jó kis krimi dráma érdemes megnézni. Állítólag lesz második évad is nem tudom hogy van e rá szükség.
1 felhasználónak tetszik:
standoffan
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.