+ A Jenner/Kardashian-family nagyon szereti a másikat meglepni egy kocsival
Tyga méregdrága ékszerrel lepte meg Kylie Jennert karácsony alkalmából
2016. december 27. 20:46
Cande331 nem az a baj hogy nyakláncot vett neki hanem hogy ekkora pénzzel dobálóznak. Ha annak a nyakláncnak az árát valami jóra költötték volna (pl. beteg gyerekek) és beérték volna valami személyesebb ajándékkal nem támadnák ennyien. Minden gazdag be tud sétálni a sarki kis ékszerboltba és hozzávágni a kedveséhez egy gyémánt nyakláncot. "Sokat költök rád szóval szeretlek"
2016. december 28. 17:06
|
|
Gingerinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 261537 offline
|
Tényleg szép és elegáns darab, de mint az előttem szólok, én is csak azt tudom mondani, hogy ez pénz. Amit Kylie Jenner karácsonyra kapott, az nem szeretet (jó, biztos kapott azt is), hanem valami drága ékszer, ami mutatja, hogy Tyga mennyi pénzt rákölt.
2016. december 29. 23:44
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Nagyon szép, és mondanám hogy kedves ajándék tőle, de az a baj, hogy ők ezt nem szeretetből adják, hanem mert van rá pénzük.. és ez a szomorú sajnos, bármennyire is szeretik egymást, a pénz ennek a kapcsolatnak a fenntartója
2016. december 30. 09:33
Gyönyörű ékszer, de szerintem Tyganak nem mindig így kéne kimutatnia a "szerelmét", pláne akkor, mikor attól hangos vele kapcsolatban egy ideje a sajtó, hogy mennyi felhalmozott adóssága van.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: