Sokként érte a hír a világot, miszerint december 25-én, 53 éves korában elhunyt a kétszeres Grammy díjas, a Last Christmas és a Faith énekese, az angol slágergyáros George Michael.
A teljes cikkhez kattints ide!
Gyász: Meghalt George Michael
2016. december 26. 05:14
|
lindacampbellúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 16.12.25. Hozzászólás: 0 Csatolások: 0 Azonosító: 261488 offline
|
2016. december 26. 06:42
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Teljes sokkban vagyok, ezt egyszerűen nem tudom felfogni. Sosem voltam különösebben nagy rajongója, a tehetségét mindig elismertem és tisztelem a munkásságát. Személyében egy újabb legendás énekes távozott közülünk, újabb hatalmas veszteség a zene világának. Nyugodjon békében.
2016. december 26. 07:39
Amikor olvastam (teljesen más cikkben, más oldalon), hogy meghalt, olyan nagyot néztem, hogy az valami hihetetlen, de egyben azt hittem, hogy egy újabb kamu halálhír, és mondtam "nevetve" , hogy ez megint csak kitaláció. De nem! Szinte mindenhol írták, hogy meghalt. Majdnem elájultam. Mindennap meghallgattam a dalait, egészen kicsikorom óta ismerem, imádom őt (köszi anyu
), egy igazi legenda volt ... Nem hazudok, nem egyszer elkapott a sírás. És pont Karácsonykor és még csak 53 (!!!) éves volt. Amióta az eszemet tudom, felnézek rá. Annyi kérdés kavargott bennem, de megtaláltam a "legjobb" kérdést: MI VAN VELED 2016?? Annyi, de annyi kedvencünk halt már meg, de ez egyre jobban fog fokozódni .. Kérdem én: Miért? Örökké emlékezni fogok, Örökké imádni fogom Őt, Örökké imádni fogom a dalait, a hangját! Nyugodj békében drága!
2016. december 26. 08:13
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Minden évben meghallgatjuk a Last Christmast, és nagyon szeretjük!! Nyugodjék békében!❤ (és pont karácsonykor, ráadásul csak 53! éves volt!!!)
2016. december 26. 08:17
Nyugodjon bekeben! Milyen Karacsonya lehet mar annak a csaladnak?
2016. december 26. 08:35
Az Older című albumával lopta be magát a szívembe. Nyugodj békében, George!
2016. december 26. 08:54
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Kiskoromban anyukám az öccsétől megkapta ajándékba a Wham! válogatás albumát. 5 évesen már -ha halandzsa szöveggel is- , de kívülről fújtam az egész albumot, imádtam róla minden számot. Zenei fejlődésem egyik meghatároz alakja volt George, illetve a Wham!
Tényleg ez volt George Last Chrismas-e
Nem lesz már többé ugyanolyan ez a szám se
Tényleg ez volt George Last Chrismas-e
2016. december 26. 10:38
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
2016 el akarta vinni tőlünk Carrie Fishert. Carrie mindig is nagy harcos volt, a halál nem bírt vele. Választott hát valakit mást. A Last Christmas soha többé nem jelenti majd ugyanazt, mint eddig. Nyugodj békében, George.
2016. december 26. 10:41
|
|
ArianaCherryúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.15. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 261363 offline
|
Amikor hallottam a hírt úgy ledöbbentem hogy azt nem is tudom megfogalmaz-
ni. Hát.... Nyugodjon békében !
ni. Hát.... Nyugodjon békében !
2016. december 26. 10:44
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
SZENTSÉGES ISTEN
ez...ez most hihetetenül lesokkolt, én ezt nem tudom felfogni...ebben az évben szinte csak legendákat veszítettünk el
Nyugodjon békében
2016. december 26. 10:55
|
Judit33új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 176522 offline
|
Nagyon sajnálom, lassan kihalnak a 80-as évek legnagyobb sztárjai alig éri meg valaki a nyugdíjas kort. A sors fintora hogy Karácsonykor halt meg, pedig a világon az övé a legismertebb és legjobb karácsonyi dal ami mindörökre fennmarad. Nyugodjon békében élhetett volna még!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: