rendezõ: David Fincher
szereplõk: Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo, Anthony Edwards, Robert Downey Jr., Brian Cox, John Carroll Lynch, Chloe Sevigny, Elias Koteas
Én tegnap láttam és nagyon tetszett!
Zodiac / A Zodiákus (2007)
2007. november 25. 16:30
|
|
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline
|
Sajnos a moziban megnézésrõl lecsúsztam, pedig szinte mindenki dícsérte a filmet.
Majd pótolom valahogy.
2007. november 25. 19:15
|
|
Noni60 feet tall |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 3262 Azonosító: 27733 offline
|
Köszi Horgi, van ami még nem is volt meg ezek közül!
+ egy kis kiegészítés (nem csak Jake-kel
2008. szeptember 01. 15:59
|
|
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline
|
Jó kis képek, bár én nem volta elájulva a filmtõl, vhogy jobbat vártam.
2010. május 30. 21:38
|
|
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline
|
Rendező: David Fincher
Szereplők:
Jake Gyllenhaal - Robert Graysmith
Robert Downey Jr. - Paul Avery
Mark Ruffalo - Dave Toschi
Anthony Edwards - Bill Armstrong
Donal Logue - Ken Narlow
Dermot Mulroney - Marty Lee kapitány
Chloë Sevigny - Melanie
John Carroll Lynch - Arthur Leigh Allen
James Carraway - Shorty
Sorozatgyilkos szedi áldozatait San Franciscóban. A rendőrség képtelen a nyomára bukkanni, pedig a tettes üzeneteket küld több napilapnak is. Csak néhány rendőr, újságíró, köztük Paul Avery és egy halk szavú, tehetséges szerkesztőségi rajzoló, Robert Graysmith bízik abban, hogy megfejtheti a rejtélyes üzeneteket, melyek alapján a gyilkos a Zodiákus nevet kapta. Elszántan, vadul és szenvedélyesen üldözik ellenségüket. Kezdetben kötelességtudóan, később egyre inkább elvakultan, mígnem már maguk is az őrület határán járnak.
Szereplők:
Jake Gyllenhaal - Robert Graysmith
Robert Downey Jr. - Paul Avery
Mark Ruffalo - Dave Toschi
Anthony Edwards - Bill Armstrong
Donal Logue - Ken Narlow
Dermot Mulroney - Marty Lee kapitány
Chloë Sevigny - Melanie
John Carroll Lynch - Arthur Leigh Allen
James Carraway - Shorty
Sorozatgyilkos szedi áldozatait San Franciscóban. A rendőrség képtelen a nyomára bukkanni, pedig a tettes üzeneteket küld több napilapnak is. Csak néhány rendőr, újságíró, köztük Paul Avery és egy halk szavú, tehetséges szerkesztőségi rajzoló, Robert Graysmith bízik abban, hogy megfejtheti a rejtélyes üzeneteket, melyek alapján a gyilkos a Zodiákus nevet kapta. Elszántan, vadul és szenvedélyesen üldözik ellenségüket. Kezdetben kötelességtudóan, később egyre inkább elvakultan, mígnem már maguk is az őrület határán járnak.
2010. május 30. 21:48
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Nekem kicsit túl sok volt a szereplő, mármint egyszer ezt gyanúsították, aztuán azt, most erről a túlélőről, szemtanúról beszéltek, utána már másról, de csak visszatértek az első gyanúsítottra és egyszerűen nem tudtam megjegyezni a neveket, nem tudtam mikor kiről beszélnek. Még egyszer meg kell néznem, mert érdekes filmnek tűnik.
2010. május 31. 12:32
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet (Fuller @ 2010.05.30. 21:48)
Nekem kicsit túl sok volt a szereplő, mármint egyszer ezt gyanúsították, aztuán azt, most erről a túlélőről, szemtanúról beszéltek, utána már másról, de csak visszatértek az első gyanúsítottra és egyszerűen nem tudtam megjegyezni a neveket, nem tudtam mikor kiről beszélnek. Még egyszer meg kell néznem, mert érdekes filmnek tűnik. 
Robert Graysmith írta a könyvet, ami alapjául szolgált a filmnek. Tényleg kicsit kusza, de a könyv ismeretében nagyon jó a film.
Köszönöm a képeket.
2010. május 31. 16:54
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (nozso13 @ 2010.05.31. 12:32)
Robert Graysmith írta a könyvet, ami alapjául szolgált a filmnek. Tényleg kicsit kusza, de a könyv ismeretében nagyon jó a film.
Köszönöm a képeket.
Köszönöm a képeket.
Akkor lehet a könyvnek kéne neki látnom.
2010. május 31. 20:19
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (Fuller @ 2010.05.30. 21:48)
Hasonlóan voltam én is, mikor néztem. Nagyon tetszett, csak ez a rengeteg szereplő és a sok név, plusz nagyon hosszú volt, megnézem én is még egyszer, ha lesz rá három órám...
2010. július 28. 01:45
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Köszi a képeket.
Nagyon szeretem ezt a filmet
Emlékszem, hogy mennyit toporzékoltam a DVD- ért anno
A történetét imádom, többféle zodiákus filmet is láttam, de biztos, hogy ez a legjobb.
Nagyon szeretem ezt a filmet
A történetét imádom, többféle zodiákus filmet is láttam, de biztos, hogy ez a legjobb.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.