Az idei év igencsak eseménydús volt a zeneiparban dolgozók számára, hiszen számtalan remek album került a boltok polcaira és a legnagyobb sztárok is útra keltek, hogy világszerte népszerűsítsék újdonságaikat. Összegyűjtöttük, kiktől kell érzékeny búcsút vennünk jövőre, ugyanis szabadságra mennek, hogy kipihenjék fáradalmaikat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ezek a sztárok vonulnak vissza 2017-ben
2016. december 23. 15:45
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. december 23. 15:49
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Sia már régóta visszatért,nem?:/
Amúgy kár.hogy Adele visszavonul,bár kitudja...lehet,hogy megint vaklárma
Amúgy kár.hogy Adele visszavonul,bár kitudja...lehet,hogy megint vaklárma
2016. december 23. 15:56
Szinte biztos, hogy Demi nem vonul vissza, szimplán hirtelen felindulásból írta, amit írt októberben, azóta pedig már sok víz lefolyt a Dunán. Nem csak, hogy jövőre lesz 2 animációs filmjének is a premierje - Hupikék törpikék és a Charming - de az Island Records elnöke tegnap úgy fogalmazatt Instagramon, hogy "2017 year of the demi", úgyhogy biztos vagyok benne, hogy a 6. albuma is megfog jelenni.
Bolond lenne eltűnni, amikor ilyen fogadtatásban lehet része esténként. *libabőr*
(Nagyon kellett neki ez és a Grammy-jelölés is; a jól megérdemelt pihenőről nem is beszélve. Újra a régi énjét látom
)
2016. december 23. 16:11
A három ember akit a legjobban utálok. Gyere 2017.
2016. december 23. 16:23
Adele talán jó is lesz, hogy visszavonul egy kicsit. Nincs semmi bajom vele, csak azzal, hogy a média mindig írogatja róla a cikkeket (amik nagyrésze még csak nem is hírértékű).
Demi visszatérése szinte biztos, hogy megtörténik. Már nagyon várom az új dalokat.
Az meg csak még boldogabbá tesz, hogy jövőre két animációs filmje is megjelenik. Imádom őt!
Demi visszatérése szinte biztos, hogy megtörténik. Már nagyon várom az új dalokat.
2016. december 23. 16:30
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Jaj ne, de megérdemlik a pihenést
2016. december 23. 16:31
Még mindig nem tudom megérteni Deminek ezt a mondatát: "Már nem éri meg többé." Mi? Mi nem éri meg? Olyan sok rajongója van és miattuk nem éri meg visszatérni? Jó, gondolom ő ilyen kis szívbe markoló dolgokra gondolt, hogy a jótékonykodással többet segíthet az énekléssel meg nem segíthet ezért nem éri meg... Értem én mire gondolhat, de egyik sem jó egyébként, inkább maradt volna csendben.
Mert ez meg annyira Teréz anyásan hangozhat hogy már-már.. gáz... Mondta volna, hogy kell egy kis szünet, de azért jótékonykodik, oszt cső.
2016. december 23. 16:46
|
|
Kingaisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.14. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 222658 offline
|
Ellie Goulding! Ne már! Ő a kedvencem! Na jó,viszont abban teljesen egyetértek hogy kijár nekik a pihenés! Azért valjuk be,ennek a munkának is vannak rossz oldalai,mint az összes többinek,csak a média nem mutatja őket,hanem azt hogy húú de király ez a munka,nincs semmi probléma,ez tökéletes,mint a sztárok. Senki és semmi sem tökéletes.
2016. december 23. 17:20
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Elliet én se tudtam, hogy visszavonul egy időre. De jó pihenés nekik! (Vagy bármi mást)
2016. december 23. 18:22
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Nagyon mondják, de szerintem pár hónapnál többet egyik sem fog kibírni, hogy ne dolgozzon akár dalszövegeken, zenéken stb. Lehet turnézni nem fognak meg fellépni, de dolgozni tuti fognak...
2016. december 23. 19:08
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Adele eddig se volt nagyon jelen, jó 1 évig de előtte nem nagyon hallatott magáról xd
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: