Bella Thorne tagadja, hogy megcsalta volna Tyler Posey-t
2016. december 23. 14:34
Nagy katyvasz ez az egész sztori!
Majd kiderül, hogy mi van egyszer!
2016. december 23. 14:38
1. Ha sose voltak együtt Tylerrel, akkor miért nem tagadta már akkor, hogy nincsenek együtt, csak lefekszenek egymással, ha úgy esik nekik jól?
2. Ha nem akarta a mások képébe vágni vagy mi szar, akkor miért rakott vele ki képet?
3. Nem tudtam, hogy a barátok ' csak úgy ' csókoloznak
De egyel több infó, a mai világba már nem tudhatod mi normális és mi nem.
Megnézném a legjobb fiú barátom fejét, ha csakúgy megcsókolnám.
4. Charlierol annyira nem ezt képzeltem volna el, de nyugodj csak meg, meg van már róla is a véleményem.
2. Ha nem akarta a mások képébe vágni vagy mi szar, akkor miért rakott vele ki képet?
3. Nem tudtam, hogy a barátok ' csak úgy ' csókoloznak
De egyel több infó, a mai világba már nem tudhatod mi normális és mi nem.
Megnézném a legjobb fiú barátom fejét, ha csakúgy megcsókolnám.
4. Charlierol annyira nem ezt képzeltem volna el, de nyugodj csak meg, meg van már róla is a véleményem.
2016. december 23. 14:39
|
|
Enikő14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.17. Hozzászólás: 111 Csatolások: 0 Azonosító: 259005 offline
|
Annyira utálom ezt a nőt!! Akkora egy kurva! Addig volt viszonylag normális amíg Gregg-el volt együtt, szerintem Gregg még valamennyire visszatudta tartani az ilyen dolgoktól amint szakítottak ebből egy kurva lett..
2016. december 23. 14:45
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4450 Csatolások: 138321 Azonosító: 155975 offline
|
Egyedül Charlie-t sajnálom, a tweetjeiből látszik, hogy nem akart ilyen helyzetbe kerülni. Nem érdemli meg a sok negatív kommentet. Na meg valamennyi Tylert is, hogy ilyen barátnőt talált magának.
2016. december 23. 15:00
Cande331: pontosan
a számból vetted ki a szavakat.
régebben Bella nagyon nagy kedvencem volt,de most....egy nagy r*banc. (bocsánat a trágár szó miatt) szánalmas...biztos egy két hónap vagy talán hét és már új "pasija" lesz ennek a Bellának.
Tyler-t meg egyszerűen nem értem,hogy tudott egy ilyen lánnyal járni...de még mindig imádom Tylert
jó,tudom ez nem ide illik,de..na.
régebben Bella nagyon nagy kedvencem volt,de most....egy nagy r*banc. (bocsánat a trágár szó miatt) szánalmas...biztos egy két hónap vagy talán hét és már új "pasija" lesz ennek a Bellának.
Tyler-t meg egyszerűen nem értem,hogy tudott egy ilyen lánnyal járni...de még mindig imádom Tylert
2016. december 23. 15:47
szánalmas r*banc. Charliet sajnálom, hogy a vörös r*bi őt is belekeverte a hülyeségébe. Tyler meg dobhatná végre bellát
2016. december 23. 15:48
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Komolyan úgy csinálnak az emberek mintha bármi közük is lenne.
Azzal jár akivel akar, es ha megcsalta, Akkor megcsalta. Nem ő az egyedüli. Nem is értem Bella miért magyarázkodik. Én a helyében hagynám a fenébe
2016. december 23. 15:59
2016. december 23. 18:57
|
|
vilucsajbyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.16. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 240434 offline
|
Jaj.. ezt a csajt elrugdosnám már valami jobb éghajlatra
Mekkora egy sz.rkeverő, te jó ég.. szánalom..
2016. december 23. 19:24
Még mindig képtelen vagyok elhinni, hogy Charlie-val nincs köztük több barátságnál.
2016. december 23. 20:29
szeretett volna még egy kis botrányt csinálni év végére, na :"D szánalmas amit csinál.
2016. december 23. 21:28
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Idézet (FriendsForever @ 2016.12.23. 15:59)
Adom
Szegényke, nem bírt beletörődni, hogy már mindenki elfelejtette, így a média és a showbiznisz egyik legsötétebb eszközéhez nyúlt, a botrányt botrányra halmozáshoz. Gratulálok, aranyom, ha így folytatod, egy napon méltányosan kiérdemled majd a Miley-Kim-Taylor trió klub tagságot. Még szerencse, hogy Miley kezd normálisabbá válni, így nyugodtan leválthatod. Bella-Kim-Taylor, nem is hangzik rosszul!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: