Kylie Jenner újra kés alá feküdt?
2016. december 22. 13:57
|
|
Kylizzlemynizzlemvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 255946 offline
|
Imádom teljes szívemből Kylie-t, de azért látszik rajta főleg a mellén meg a fenekén hogy az nem az övé.
2016. december 22. 14:13
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Szerintem nem esett át most szépészeti beavatkozáson. De, ha mégis, akkor hát legyen. Ha neki így jobb, akkor nekünk is legyen így jó.
2016. december 22. 14:29
Már nem azért, de Kylie meg is mondta, hogy nem plasztikáztatott.
D
2016. december 22. 14:33
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Megindult a lejtőn, és addig meg sem fog állni, amíg minden átalakítható testrésze át nem lesz szabva, csakúgy, mint a nővéreinek...
Nyilván ő dolga, ő teste, azonban olyan szinten torz már az énképe, hogy nem látja, hogy a testével nincsenek is arányban ezek. A feneke is hatalmas, és inkább groteszk, mint dögös.
Nyilván ő dolga, ő teste, azonban olyan szinten torz már az énképe, hogy nem látja, hogy a testével nincsenek is arányban ezek. A feneke is hatalmas, és inkább groteszk, mint dögös.
2016. december 22. 16:07
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Egészségére, én úgy vagyok ezekkel a plasztikázásokkal, hogy ha neki jól esik, hát tegye. Mindig azt mondom az ilyen dolgokra, hogy amíg engem nem érint, és az életemet nem befolyásolja, addig egyáltalán nem érdekel ki mit csinál a testével, életével. Magánügy.
2016. december 22. 16:20
Különben làtszik h nem műtette meg csak kihúzta magát
De attól még ki nem állhatom ezt a csajt nem értem mit szeretnek rajta ennyire ?!??!
2016. december 22. 17:47
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Csak utána nehogy megint az legyen hogy pár hónap múlva bevallja, hogy jaj hát tényleg történt némi beavatkozás.... nem is értem miért kell ezt csinálnia a testével. Egy melltartóval nem tud azért ennyit rásegíteni..
2016. december 22. 18:01
|
|
Skywalkerrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.15. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 254059 offline
|
Miert kell utalkozni egybol? Persze ha masrol irnak cikket, lapos a szatok... Az o elete, teste, penze, azt csinal vele amit akar, nem ertem miert kell mindenbe beleszolni
2016. december 22. 19:19
Furcsa volt tegnap arra rájönni, hogy csak két évvel idősebb nálam... Mikor kb 28-nak is kinéz.
2016. december 22. 21:23
Nekem ez a lány még mindig szörnyen mű, és úgy látszik, nem is véletlenül. Kár, hogy egyébként csak ezzel képes felhívni magára a figyelmet, mivel tehetsége láthatóan nincs.
2016. december 22. 21:30
Gondoltam, hogy előbb-utóbb a mellét is megcsináltatja. Várható volt. Az, hogy ezt teszi magával, az az ő dolga, hiszen az ő teste, de elég durva, hogy 19 évesen vagy 30 körülinek néz ki, valamint az is, hogy lassan alig hasonlít a régi önmagára. Pedig régebben még szép volt.
2016. december 22. 21:59
|
Bbb8visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.10. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 253080 offline
|
Ha instán ráközelitetek a (neki) jobb melle mellett látszik a blur szóval valószínűleg megszerkeztette hogy nagyobbnak tűnjön. Amikor christinának öltözött halloweenkor akkor látszott hogy nincs nagy melle, mikor már azelőtt is szóbajött hogy megcsináltatta persze akkor meg azon akadtak fel a haterek hogy hát nincs is nagy melle milyen csúnya/hazug stb. Nem hibáztatom hogy ilyeneket tesz, hogyha bármit csinál a szánalmas emberek utálkoznak rajta. Az a melltartó egyébként tényleg nagyon sokat segít, plusz kihúzta magát eléggé. mit kell problémázni komolyan már kezd unalmas lenni.
2016. december 22. 22:09
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Manapság komolyan addig terjed az ingerküszöbünk, holmi gazdag p*csa csecsei eredetiségéről beszélünk, vitázunk? Számomra, ez olyan who cares kategória, magasról lesz*rom, őszintén szólva...
1 felhasználónak tetszik:
madeleine.
2016. december 22. 22:23
Hát jó...egy nő nem a sok plasztikától lesz szép.Sőt,szerintem ez csúnyította el.Szörnyen mű ez a nő!
2016. december 23. 02:23
Szerintem nagyon aránytalanok ezek a fenék-és mellméretek az ő magasságához, fogadok, hogy az előbbibe is bele lett piszkálva, akárhogyan is esküdözik, hogy a száján kívül minden igazi. Később azzal is ellentmondott magának. Ő így felfújva érzi magát jól? Egészségére. Vállalta érte a felelősséget, mint ahogy azért is, hogy később elrákosodhat, az is az ő baja lesz. Az a bosszantó ebben, hogy mindenki gyönyörűnek találja ezt a csajt, amikor kisebb méretekkel szebb lenne, mert azok arányosak is lennének a magasságához. Vannak, akiknek alapból nagy mellük van persze, de átlagban ők magasabbak is jóval, mint Kylie, hogy azért a testükhöz arányos legyen. Ha ez nem adott, akkor szokták kisebbíteni, mert zavarja őket.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.