Ezek a legdivatosabb sztárszemöldökök jelenleg
2016. december 22. 16:22
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Zendaya szemöldöke nekem nem tetszik, olyan tipikus Instás és Tumblrös. Szerintem túl erősen van festve. Carat még mindig nem értem, egyáltalán mit keres a divatparban, a szemöldökéről meg ne is beszéljünk... És néhány embernek még tetszik is.
2016. december 22. 19:39
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Akármennyire utálom Carát,de nekem egy az egyben ilyen a szemöldököm,és nagyon sokat csúfolnak érte,mivel én genetikailag ezt örököltem,és nem szedetem. Nekem nem is állna jól a szedett szemöldök, ezért hagyom természetesen.
2016. december 22. 19:40
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Egyébként Kylie és Zendaya szemöldöke gusztustalan...
2016. december 23. 02:34
Nekem egyik sem tetszik és nem nagyon értem, minek kell ennyire fazonra maszkírozni a szemöldököket, mint a hajat -.-
Az enyém egyikre sem hasonlít igazán, talán valamennyire a Lucy-ére. Alapból is van annyira íves, mint amilyenre csináltatni szokták, nem szoktam vele foglalkozni.
Az enyém egyikre sem hasonlít igazán, talán valamennyire a Lucy-ére. Alapból is van annyira íves, mint amilyenre csináltatni szokták, nem szoktam vele foglalkozni.
2016. december 23. 13:57
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
lily szemöldöke igénytelen hatást kelt, cara és zendaya túl vastag.
demié erőltetett, kendall egyszerű, belláé alig látszik.
selenáé nagyon tetszik, természetes ívelt és vékony, lucyé kicsit vastagabb de termszetes és nem túlzás.
kylié ezen a képen vékonyabb mint szokott lenni, de az övé sem a favorit.
demié erőltetett, kendall egyszerű, belláé alig látszik.
selenáé nagyon tetszik, természetes ívelt és vékony, lucyé kicsit vastagabb de termszetes és nem túlzás.
kylié ezen a képen vékonyabb mint szokott lenni, de az övé sem a favorit.
2016. december 23. 13:57
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
szóval nekem legjobban Selena szemöldöke tetszik, de Lucyé a 2. legjobb!
2016. december 24. 17:41
Hát nekem Zendaya szemöldöke nagyon nem jön be. Selenáé a legjobb
2016. december 27. 12:36
|
|
Kitti45visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.11. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 219045 offline
|
Nelli00 kommented azon részével vetekednék, hogy Zendaya szemöldöke ,erősen megrajzolt' holott azt még én is tudom, hogy neki alapjáraton is brutál vastag szemöldöke van, és szálas technikával van kitöltve! (nem mindegy, hogy megkarcolva vagy kitöltve van az ember szemöldöke)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: