A Fifth Harmony továbbra is megállíthatatlanul dübörög tovább – legalábbis ezt ígérik a lányok.
A teljes cikkhez kattints ide!
Camila Cabello távozásától függetlenül nem változtat nevet a Fifth Harmony
2016. december 21. 07:56
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. december 21. 08:04
Tuti én vagyok az egyetlen akinek erről a 5 Seconds Of Summer jut eszébe. 5, mégis négyen vannak.
Amugy sok sikert a csajoknak
Amugy sok sikert a csajoknak
2016. december 21. 10:07
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
"Nem dobják el a nevüket csak azért, mert valaki el akarja rontani a bulijukat". Már ne is haragudjatok, de mi ez a kijelentés?? Camila azért lép ki a bandából, mert a saját karrierjét akarja építeni, és nem a Fifth Harmonyt akarja tönkre tenni.
2016. december 21. 11:24
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Három napja hallottam róluk először, de azóta viszont már minden nap.
Akkora tragédiaként van tálalva a feloszlásuk, mint annak idején az One Direction esetében. De az ilyen tehetségkutatókon összetákolt együttesek mind így végzik (lásd 1D is, de nagyon sok példát tudnék mondani), mert nem köti össze semmi más a lemezszerződésen kívül, ami ha lejár, az egyik tag úgyis dobbant. Vagy meg se várja a szerződés végét.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2016. december 21. 11:34
Tiszta 5 Seconds of Summer, csak a 5SOS-ból senki nem lépett ki, eleve négyen voltak.
Hát, mindegy, hogy Fifth, Fourth vagy akár Ninety-ninth, szerintem nem változtat semmit rajtuk.
Hát, mindegy, hogy Fifth, Fourth vagy akár Ninety-ninth, szerintem nem változtat semmit rajtuk.
2016. december 21. 11:36
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
ezmiii?xddd
"nem dobják el a nevüket csak azért, mert valaki el akarja rontani a bulijukat" najó mostmár full ideg vagyok. Camilát kirúgták, nem ő lépett ki magától baszkikám. Fogjátok már fel, nem ő itt a sötét bunkó..istenem
"nem dobják el a nevüket csak azért, mert valaki el akarja rontani a bulijukat" najó mostmár full ideg vagyok. Camilát kirúgták, nem ő lépett ki magától baszkikám. Fogjátok már fel, nem ő itt a sötét bunkó..istenem
2016. december 21. 14:04
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Ez bennem is fölmerült hogy hogy lesznek így már fifth-ek ha négyen lesznek. Mert oké, nem változtatnak nevet de szerintem erre gondolni kéne akkor mikor alakul egy új banda, hogy ne szerepeljen olyan szám a nevükben, ami arra utal, hogy hányan vannak, mert ha kilép valaki, már nem lesz releváns a név
egyébként nagyon imádom a Fifth Harmony-t, de azt kell hogy mondjam hogy a csapat nagyrészt Camilának köszönhette a hírnevét, úgyhogy véleményem szerint nem lesznek hosszú életűek Camila nélkül...
2016. december 21. 15:44
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Közlöm, hogy kirúgták a bandából, nem ő lépett ki. Miért olyan nehéz ezt felfogni? Amit a Fifth Harmony h. oldala kitett twittere/instagramra az egy nagy kamu. vagyis jobban fogalmazva a menedzsment rakta ki.(már értem Ally is miért követte ki) És Camila abból tudta meg, hogy kirúgták a csapatból. ami elég gáz. Lauren kiszivárgott hangfelvételében, elmondja, hogy rabszolgaként kezelte/kezeli a menedzsment őket. idézem a felvételt amit Lauren mondott "They’re making decisions on a regular basis to f*ck us over. To make us literal slaves, We’re doing f*cking labor every day and we see nothing,” -szóval ebből kilehet következtetni, hogy hogyan bánnak velük, és hogy a menedzsment elszed minden pénzt stb. itt még lesz elég sok dráma, az biztos. a lényeg, hogy Camilat kirakták a csapatból, a tudta nélkül, igen gondolkozott már hogy szólóban folytatja, de még ő sem akart menni. legalább a következő albumon még ő is szerettet volna közreműködni.
2016. december 21. 21:51
Fifth Harmony négy taggal?
Ez nevetséges, mellesleg pedig matematikai képtelenség is.
2016. december 21. 23:10
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
Idézet (TheTruthAboutLove @ 2016.12.21. 15:44)
Közlöm, hogy kirúgták a bandából, nem ő lépett ki. Miért olyan nehéz ezt felfogni? Amit a Fifth Harmony h. oldala kitett twittere/instagramra az egy nagy kamu. vagyis jobban fogalmazva a menedzsment rakta ki.(már értem Ally is miért követte ki) És Camila abból tudta meg, hogy kirúgták a csapatból. ami elég gáz. Lauren kiszivárgott hangfelvételében, elmondja, hogy rabszolgaként kezelte/kezeli a menedzsment őket. idézem a felvételt amit Lauren mondott "They’re making decisions on a regular basis to f*ck us over. To make us literal slaves, We’re doing f*cking labor every day and we see nothing,” -szóval ebből kilehet következtetni, hogy hogyan bánnak velük, és hogy a menedzsment elszed minden pénzt stb. itt még lesz elég sok dráma, az biztos. a lényeg, hogy Camilat kirakták a csapatból, a tudta nélkül, igen gondolkozott már hogy szólóban folytatja, de még ő sem akart menni. legalább a következő albumon még ő is szerettet volna közreműködni.
Ezt sajnos senki sem fogja felfogni...
2016. december 22. 08:42
Mi ez a hozzá szólás?
' Nem dobják el a nevüket csak azért, mert valaki el akarja rontani a bulijukat '
Mi a szar?
Oké, hogy nem akarják kirúgni, hogy Camilla kilett rúgva, de legyen annyi kép a börükön, hogy rendesen leirják!
' Nem dobják el a nevüket csak azért, mert valaki el akarja rontani a bulijukat '
Mi a szar?
Oké, hogy nem akarják kirúgni, hogy Camilla kilett rúgva, de legyen annyi kép a börükön, hogy rendesen leirják!
2016. december 22. 14:04
|
|
Kylizzlemynizzlemvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 255946 offline
|
Hát, további sok sikert a csapatnak.
2016. december 22. 19:43
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Fourth Harmony...az igen...
Jól teszik,hogy nem változtatnak nevet. Egyébként,most,hogy kiesett a legkisebb-bár megjegyzem,szerintem azért távozott, mert bizonyítani akar,bár az ilyen énekesekből általában,főleg ilyen fiatalon el fog tűnni-még jobban fognak bizonyítani. Hajrá!
Jól teszik,hogy nem változtatnak nevet. Egyébként,most,hogy kiesett a legkisebb-bár megjegyzem,szerintem azért távozott, mert bizonyítani akar,bár az ilyen énekesekből általában,főleg ilyen fiatalon el fog tűnni-még jobban fognak bizonyítani. Hajrá!
2016. december 22. 19:52
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Számomra inkább az a megdöbbentő, hogy mennyit foglalkozik velük a média ahhoz képest, hogy egy huszadrangú csinált lánybandáról van szó.
Anno a Sugababesnél fele ennyi cirkusz nem volt, pedig náluk igen csak gyakori volt a tagcsere. Talán ők voltak az utolsó igazi lánycsapat, mert amik most vannak, egyszerűen tragédia...
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.