Starity

Camila Cabello hallani sem akart az együttműködésről! Tudatosan építette le a Fifthy Harmonyt

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. december 20. 18:35 #21
- törölt felhasználó -    
Ha kirugták akkor nem tom mi ez a sajnáltatás...
2016. december 20. 18:50 #22
Mandy Baker
Mandy Baker
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6
Csatolások: 0
Azonosító: 261404
ouu de kaaar sad.gif o volt a legszebb a lanyok kozott
2016. december 20. 18:51 #23
Harmonizer_forever
Harmonizer_forever
új tag

Státusz"speak your mind even if your voice shakes" -MGK
Hozzászólás: 13
Azonosító: 257350
Kamu az egész.. kirúgták a csapatból.. őt is ugyanúgy meglepte a hír, mint minket ... a management meg csak védekezni bróbál miközben sajnáltatja magát Milát lehordva ezzel..
2016. december 20. 19:01 #24
- törölt felhasználó -    
És akkor ezt most mind miért kellett? Camila agyon különleges hanggal rendelkezik és remek ember is.. cry.gif
Olyan jó lenne, ha minden megjavulna és visszaállna a régi kerékvágásba.. cry.gif
2016. december 20. 19:40 #25
- törölt felhasználó -    
A legjobb, hogy most már Camila szólózni fog! Várom a dalait! smileeee.gif
2016. december 20. 20:51 #26
anzi
anzi

StátuszHey girl, open the walls, play with your dolls..
Hozzászólás: 867
Azonosító: 148296
Én egyáltalán nem szerettem és nem is szeretem Camila-t.
2016. december 20. 21:04 #27
Gabe Logan
Gabe Logan
Prince of PlayStation Platinum♛

StátuszDon't forget, life is just a game from which no one emerges victorious.
Hozzászólás: 3354
Csatolások: 58
Azonosító: 210618
Nagy kár érte,ő volt talán a legjobb köztük.
2016. december 20. 21:34 #28
Suzie
Suzie
visszatérő vendég

StátuszTalán az a dolgok rendje, hogy néhány álmunk örökre csak álom marad.
Hozzászólás: 359
Csatolások: 1
Azonosító: 255553
Bogiii5
Én megnéztem amit ő írt ki csak szerintem ha Camillát kirúgták volna akkor nem kezdett volna szólókarrierbe,szerintem azért lépett ki mert itt volt a lehetősége hogy egyedül folytassa ahogy eredetileg akarta amikor jelentkezett az x factorba,azt hogy nem ment el a megbeszélésekre,meg stb. én sem hiszem el de szerintem ez egy tudatos döntés volt a részéről,az a másik kérdés,hogy ezt az 5H meg a Camilla rajongóknak mit mondanak
2016. december 20. 21:40 #29
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
Hozzászólás: 755
Azonosító: 243873
Érdekes, én ennek egy másik változatát hallottam... Bár igazából már meg sem nagyon lepődök, várható volt hogy a kilépésével együtt jönnek majd a sz*rkavarások és a lehetetlen hírek, ahol az egyik ezt mondja, a másik azt. Egyrészt nem tudom miért kell szítani a feszültséget mindenfelől, mert senki sem tudja hogy mi az igazság. Én szeretnék hinni annak a változatnak, amit én hallottam, amelyben önszántából hagyta el a bandát, jó alaposan lebeszélve azt a többiekkel előtte. Merem remélni, hogy szó sem volt kirúgásról és hasonlókról.
Soha sem voltam különösebb rajongója a Fifth Harmony-nak, viszont azt mindig is tudtam, hogy Camila rettentő tehetséges, nekem szólóénekesként a dalai sokkal jobban tetszettek, mint amiket a bandában csináltak. Én csak azt remélem ezek után minden rendben lesz vele, karriert épít, köztudatban marad, mert egyrészt szimpatikus, mint ember, másrészt pedig mert borzalmasan tehetséges! Én őszintén várom hogy mit hoz majd össze szólóban! smileeee.gif
2016. december 20. 22:50 #30
Beckie
Beckie
⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅

StátuszA menyország szép hely, de a pokolban több az ismerős...
Hozzászólás: 2805
Csatolások: 343
Azonosító: 75146
Hát nem vagyok rajongó nagyjából a három legismertebb dalukat ha hallottam párszor, de kíváncsivá tett ez a fölösleges cicaharc, és megnéztem mi a helyzet ebben a maradék négy lány által kiadott közleményben. Nekem az jött le belőle, hogy végeztek ugye a legutolsó albumok promótálásával, és gondolom Camila szerződése decemberig tart, és nyilván nem volt kedve tovább csapatban nyomni, és ezzel nincs is baj szerintem. A többiek meg kb nyafognak, hogy nem akart velük még egy albumot csinálni. Először nem értettem mi a bajuk ezzel, hiszen négyen is biztos ki tudnak dobni egy sikeres albumot, a 1D utolsó albumának eladásai se sérültek sokat Zayn távozásától, aztán rájöttem, hogy Camilának egyedül majdnem (igen túloztam valamennyit) több követője van az instagramon mint a másik négynek együttvéve, így gondolom nem örülnek, hogy a legnépszerűbb tag lépett ki, mikor valószínűleg több bevétel jöhet belőle. Gondolom ha bármelyik másik csaj lépett volna ki nem lenne ekkora hiszti utána, szóval szerintem szánalmas. Ha viszont az a tény igaz, hogy a képviselői útján közölte ezt, és nem saját maga, akkor azt valóban genyóságnak tartom, bár Camila erősen tagadja, na de most itt nem lehet tudni az igazságot mindenki annak hisz aki akar. A maradék négy meg jobban járna, ha csöndben maradna, mert így elfogják veszíteni azokat a rajongókat/vásárlókat, akik Camila pártját fogják.
2016. december 20. 23:14 #31
hungergamesFan16
hungergamesFan16
aha

Státuszha nincs mit ennem akkor jóllakik a fantáziám
Hozzászólás: 1616
Csatolások: 1
Azonosító: 185038
Ő és Lauren érnek valamit az egész bandából hangilag és külsőleg, stílus szempontjából is. A többiek abszolút felejtősek. Így, hogy most Camila kilépett, már csak Lauren miatt lett érdemes hallgatni a zenéjüket, legalább is számomra.
2016. december 21. 05:31 #32
Judit107
Judit107
daddy steve harrington
Hozzászólás: 2214
Csatolások: 1379
Azonosító: 178984
Alig vártam már,hogy kiszálljon mivel egy nagyon tehetséges csajszi.A Shawn Mendessel készített dalát nagyon szeretem! smileeee.gif
2016. december 21. 07:01 #33
- törölt felhasználó -    
5-en voltak az igaziak, így már nevet is kéne változtatniuk.
Annyira sajnálom, hogy kirúgták / kilépett. cry.gif
2016. december 21. 11:33 #34
Loreen.
Loreen.
jeed

Státusznow my heart feels nothing at all
Hozzászólás: 3628
Csatolások: 314
Azonosító: 254798
jesszusom mekkora kavarás van itt:D a cikk író ha nem tudja az igazságot ne írjon már ilyen kamu dolgokat pls. Oké, lehet h nem tudja, hogy ez nem igaz,de jó lenne ha utána nézne jobban. Camilát KIRÚGTÁK. Szó sincs arról, hogy ő ilyeneket tett , jesszusom mekkora szánalom már ez az egész. Igaz, Camila kiakart lépni, de még nem és nem ilyen módon. A menedzser rúgta ki, és Lauren azért sírt a hangfelvételbe is -ahogy Bogi mondta- mert nagyon kihasználja őket az a rohadék, és bábuként használják. Szó sincs itt arról, amit ebben a cikkben itt leírtak. Nehogymár, rajongók ti kinéznétek ezt Camiból?..
2016. december 21. 20:44 #35
- törölt felhasználó -    
Akkor Fourth Harmonyhajrá!
2016. december 22. 01:01 #36
Vadonka 16
Vadonka 16
visszatérő vendég
Hozzászólás: 342
Azonosító: 143242
nem lesz olyan sikeres szólóban mint csapatbam.
és a fifth harmony se lesz ezentól olyan sikeres mint idág
2016. december 22. 11:32 #37
Kitti45
Kitti45
visszatérő vendég

Státusz"A nyugalom gondolata az ülő macskában rejlik."
Hozzászólás: 244
Azonosító: 219045
Vadonka 16 Sajnos adom! cray.gif cray.gif
2016. december 24. 13:44 #38
- törölt felhasználó -    
Amúgy ha tényleg, ha ennyire ki akartak valakit rúgni, akkor miért nem Laurent rúgták ki? Persze annak sem örülnék, sőt.
De mégis ő akart drogot csempészni, Camila semmit sem csinált.. cry.gif
2016. december 24. 13:49 #39
Selz
Selz
leighade™

Státusz" I'm still here bitches. And I know everything. -A "
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4450
Csatolások: 138321
Azonosító: 155975
Nem tudom, hogy mi az igazság, de mindenesetre remélem, hogy mindenképp visszatérnek a lányok így négyen smileeee.gif
2016. december 26. 16:55 #40
- törölt felhasználó -    
Én nem akarok senkit megbántani a kommentemmel, de így jelentkezett az X-Factorba, ott egyedül nem ment, összerakták őket, híresek lettek, szerzett magának rajongókat, és már biztos benne, hogy van kinek kénekelnie. Neki szerintem a Fifth Harmony egy lépcső volt csak a szólókarrierhez, és már felért rajta..
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Normani Normani 1521.