Camila Cabello hallani sem akart az együttműködésről! Tudatosan építette le a Fifthy Harmonyt
2016. december 20. 18:35
Ha kirugták akkor nem tom mi ez a sajnáltatás...
2016. december 20. 18:50
|
Mandy Bakerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.18. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 261404 offline
|
ouu de kaaar
o volt a legszebb a lanyok kozott
2016. december 20. 18:51
|
|
Harmonizer_foreverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 257350 offline
|
Kamu az egész.. kirúgták a csapatból.. őt is ugyanúgy meglepte a hír, mint minket ... a management meg csak védekezni bróbál miközben sajnáltatja magát Milát lehordva ezzel..
2016. december 20. 19:01
És akkor ezt most mind miért kellett? Camila agyon különleges hanggal rendelkezik és remek ember is..
Olyan jó lenne, ha minden megjavulna és visszaállna a régi kerékvágásba..
Olyan jó lenne, ha minden megjavulna és visszaállna a régi kerékvágásba..
2016. december 20. 19:40
A legjobb, hogy most már Camila szólózni fog! Várom a dalait!
2016. december 20. 21:04
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Nagy kár érte,ő volt talán a legjobb köztük.
2016. december 20. 21:34
|
|
Suzievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.10. Hozzászólás: 359 Csatolások: 1 Azonosító: 255553 offline
|
Bogiii5
Én megnéztem amit ő írt ki csak szerintem ha Camillát kirúgták volna akkor nem kezdett volna szólókarrierbe,szerintem azért lépett ki mert itt volt a lehetősége hogy egyedül folytassa ahogy eredetileg akarta amikor jelentkezett az x factorba,azt hogy nem ment el a megbeszélésekre,meg stb. én sem hiszem el de szerintem ez egy tudatos döntés volt a részéről,az a másik kérdés,hogy ezt az 5H meg a Camilla rajongóknak mit mondanak
Én megnéztem amit ő írt ki csak szerintem ha Camillát kirúgták volna akkor nem kezdett volna szólókarrierbe,szerintem azért lépett ki mert itt volt a lehetősége hogy egyedül folytassa ahogy eredetileg akarta amikor jelentkezett az x factorba,azt hogy nem ment el a megbeszélésekre,meg stb. én sem hiszem el de szerintem ez egy tudatos döntés volt a részéről,az a másik kérdés,hogy ezt az 5H meg a Camilla rajongóknak mit mondanak
2016. december 20. 21:40
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Érdekes, én ennek egy másik változatát hallottam... Bár igazából már meg sem nagyon lepődök, várható volt hogy a kilépésével együtt jönnek majd a sz*rkavarások és a lehetetlen hírek, ahol az egyik ezt mondja, a másik azt. Egyrészt nem tudom miért kell szítani a feszültséget mindenfelől, mert senki sem tudja hogy mi az igazság. Én szeretnék hinni annak a változatnak, amit én hallottam, amelyben önszántából hagyta el a bandát, jó alaposan lebeszélve azt a többiekkel előtte. Merem remélni, hogy szó sem volt kirúgásról és hasonlókról.
Soha sem voltam különösebb rajongója a Fifth Harmony-nak, viszont azt mindig is tudtam, hogy Camila rettentő tehetséges, nekem szólóénekesként a dalai sokkal jobban tetszettek, mint amiket a bandában csináltak. Én csak azt remélem ezek után minden rendben lesz vele, karriert épít, köztudatban marad, mert egyrészt szimpatikus, mint ember, másrészt pedig mert borzalmasan tehetséges! Én őszintén várom hogy mit hoz majd össze szólóban!
Soha sem voltam különösebb rajongója a Fifth Harmony-nak, viszont azt mindig is tudtam, hogy Camila rettentő tehetséges, nekem szólóénekesként a dalai sokkal jobban tetszettek, mint amiket a bandában csináltak. Én csak azt remélem ezek után minden rendben lesz vele, karriert épít, köztudatban marad, mert egyrészt szimpatikus, mint ember, másrészt pedig mert borzalmasan tehetséges! Én őszintén várom hogy mit hoz majd össze szólóban!
2016. december 20. 22:50
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Hát nem vagyok rajongó nagyjából a három legismertebb dalukat ha hallottam párszor, de kíváncsivá tett ez a fölösleges cicaharc, és megnéztem mi a helyzet ebben a maradék négy lány által kiadott közleményben. Nekem az jött le belőle, hogy végeztek ugye a legutolsó albumok promótálásával, és gondolom Camila szerződése decemberig tart, és nyilván nem volt kedve tovább csapatban nyomni, és ezzel nincs is baj szerintem. A többiek meg kb nyafognak, hogy nem akart velük még egy albumot csinálni. Először nem értettem mi a bajuk ezzel, hiszen négyen is biztos ki tudnak dobni egy sikeres albumot, a 1D utolsó albumának eladásai se sérültek sokat Zayn távozásától, aztán rájöttem, hogy Camilának egyedül majdnem (igen túloztam valamennyit) több követője van az instagramon mint a másik négynek együttvéve, így gondolom nem örülnek, hogy a legnépszerűbb tag lépett ki, mikor valószínűleg több bevétel jöhet belőle. Gondolom ha bármelyik másik csaj lépett volna ki nem lenne ekkora hiszti utána, szóval szerintem szánalmas. Ha viszont az a tény igaz, hogy a képviselői útján közölte ezt, és nem saját maga, akkor azt valóban genyóságnak tartom, bár Camila erősen tagadja, na de most itt nem lehet tudni az igazságot mindenki annak hisz aki akar. A maradék négy meg jobban járna, ha csöndben maradna, mert így elfogják veszíteni azokat a rajongókat/vásárlókat, akik Camila pártját fogják.
2016. december 20. 23:14
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Ő és Lauren érnek valamit az egész bandából hangilag és külsőleg, stílus szempontjából is. A többiek abszolút felejtősek. Így, hogy most Camila kilépett, már csak Lauren miatt lett érdemes hallgatni a zenéjüket, legalább is számomra.
2016. december 21. 07:01
5-en voltak az igaziak, így már nevet is kéne változtatniuk.
Annyira sajnálom, hogy kirúgták / kilépett.
Annyira sajnálom, hogy kirúgták / kilépett.
2016. december 21. 11:33
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
jesszusom mekkora kavarás van itt:D a cikk író ha nem tudja az igazságot ne írjon már ilyen kamu dolgokat pls. Oké, lehet h nem tudja, hogy ez nem igaz,de jó lenne ha utána nézne jobban. Camilát KIRÚGTÁK. Szó sincs arról, hogy ő ilyeneket tett , jesszusom mekkora szánalom már ez az egész. Igaz, Camila kiakart lépni, de még nem és nem ilyen módon. A menedzser rúgta ki, és Lauren azért sírt a hangfelvételbe is -ahogy Bogi mondta- mert nagyon kihasználja őket az a rohadék, és bábuként használják. Szó sincs itt arról, amit ebben a cikkben itt leírtak. Nehogymár, rajongók ti kinéznétek ezt Camiból?..
2016. december 22. 01:01
|
|
Vadonka 16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 143242 offline
|
nem lesz olyan sikeres szólóban mint csapatbam.
és a fifth harmony se lesz ezentól olyan sikeres mint idág
és a fifth harmony se lesz ezentól olyan sikeres mint idág
2016. december 24. 13:44
Amúgy ha tényleg, ha ennyire ki akartak valakit rúgni, akkor miért nem Laurent rúgták ki? Persze annak sem örülnék, sőt.
De mégis ő akart drogot csempészni, Camila semmit sem csinált..
De mégis ő akart drogot csempészni, Camila semmit sem csinált..
2016. december 26. 16:55
Én nem akarok senkit megbántani a kommentemmel, de így jelentkezett az X-Factorba, ott egyedül nem ment, összerakták őket, híresek lettek, szerzett magának rajongókat, és már biztos benne, hogy van kinek kénekelnie. Neki szerintem a Fifth Harmony egy lépcső volt csak a szólókarrierhez, és már felért rajta..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: