A londoni rendőrség hivatalosan is megerősítette, hogy a Little Mix 25 éves énekesnőjére kezet emelt egy számára ismeretlen férfi.
A teljes cikkhez kattints ide!
Étteremben inzultálták a Little Mix énekesnőjét
2016. december 20. 07:01
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. december 20. 08:52
|
|
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline
|
Sajnálom,de az élet márcsak ilyen!
2016. december 20. 10:59
Jézusom..
Nagyon sajnálom, jobbulást neki..
Hogy lehet ilyen szívtelen valaki, most mondjátok meg...
Nem hiszem, hogy valaha is ártott volna neki valamit Anne.
Hogy lehet ilyen szívtelen valaki, most mondjátok meg...
Nem hiszem, hogy valaha is ártott volna neki valamit Anne.
2016. december 20. 13:46
|
|
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline
|
Hogy lehet valaki ilyen poligám állat? csak mert nem tetszik neki valami pofán vágja az illetőt?? és ki gondolta volna hogy ittas volt... józan ember(ha nem rendelkezik agyi fogyatékossággal) nem üt meg embert, főleg nem egy nőt!! Jó, lehet elég feminista duma volt amit az előbb írtam, de akkor is, köztudott hogy nőket nem verünk!! Remélem megtalálják ezt a barmot. Leigh Anne-t pedig sajnálom és remélem nem esett nagyon nagy lelki baja. Nem vagyok oda az együttesükért de ami sok az sok!
2016. december 20. 14:33
Szegény Leigh-Anne.
Ennek a férfinek, akárki is, undorító a viselkedése.
Ennek a férfinek, akárki is, undorító a viselkedése.
2016. december 20. 14:42
|
|
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline
|
AriG.Fan
én csak azt mondtam amit mindenkinek kéne gondolni, de köszönöm hogy egyetértessz
én csak azt mondtam amit mindenkinek kéne gondolni, de köszönöm hogy egyetértessz
2016. december 20. 15:04
tejóisten,szegénykém!
remélem minden oké Leigh-el
ilyen embereket....szánalmas.
remélem minden oké Leigh-el
2016. december 21. 13:43
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Azta a ku@va!
Ezt most minek kellett?! Hát basszus hogy létezhetnek ilyen emberek??? Eleve hogy képes egy nőt megütni aki semmit nem ártott neki na ez már így eleve durva! Szegéény Anne! Remélem azóta eltűnt az az ütésnyom! Az a nem normális, állat meg kerüljön csak sittre ha egy híres emberrel meg meri ezt tenni mit tesz a normális nőkkel? Jobb neki a börtönben esküszöm...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: