Bella Thorne továbblépett! Charlie Puthra cserélte Tyler Posey-t
2016. december 20. 17:21
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
Ezt a lapot már Miley egyszer kijátszotta, de hát had csinálja csak xdd Mellesleg én a helyében azért annyira nem tenném ezt az egészet közszemlére, amíg még nem tűnik komolynak, de ő tudja.
1 felhasználónak tetszik:
Galambbegy
2016. december 20. 17:32
|
|
mrs.garritsenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.14. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 258041 offline
|
de nektek egyébként mennyi közötök van hozzá, hogy ő kivel jár, és hogy váltogatja-e a fiúit? Ha ő így érzi jól magát, hát csinálja. Kik vagytok ti, hogy ítélkezzetek fölötte, és belepofázzatok az életébe, mert ugye ti aztán nagyon beleláttok. Álljatok már le egy kicsit, mert nem az a szánalmas, amit ő csinál, hanem amit ti.
2016. december 20. 21:02
|
|
anzi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 148296 offline
|
Ez a csaj annyira a "régi-Miley"-s korszakot éli,pedig ő soha az életbe nem lesz olyan népszerű mint Miley.
Már nem is lehet követni,hogy éppen kivel van "együtt"..
Én amúgy se szerettem soha,de most már ha meghallom a nevét lapoznék tovább,mert tudom,hogy újabb botrány vagy az éppen aktuális csávójával van benne,és ez engem már nem igazán érdekel,azért leírom a véleményemet!
Persze ez is csak arról szól,hogy egyre népszerűbb legyen,de szerintem éppen az ellenkezőjét éri el ezzel,már lassan az összes rajongója megutálja azért amilyen lett.
A szülei mit szólnak ehhez vajon? Szánalmas lány. Remélem nem sok embernek a példaképe,mert akkor elég nagy bajban lesz a világ.
Már nem is lehet követni,hogy éppen kivel van "együtt"..
Én amúgy se szerettem soha,de most már ha meghallom a nevét lapoznék tovább,mert tudom,hogy újabb botrány vagy az éppen aktuális csávójával van benne,és ez engem már nem igazán érdekel,azért leírom a véleményemet!
Persze ez is csak arról szól,hogy egyre népszerűbb legyen,de szerintem éppen az ellenkezőjét éri el ezzel,már lassan az összes rajongója megutálja azért amilyen lett.
A szülei mit szólnak ehhez vajon? Szánalmas lány. Remélem nem sok embernek a példaképe,mert akkor elég nagy bajban lesz a világ.
2016. december 20. 21:04
|
tw2005visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.05. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 260167 offline
|
Pedig azt hittem hogy bella egy kedves csaj de már a címen is kiégtem XD csak sajnálni tudom a pasikat akik vele jártak szerintem ugy lenne az igazi hogyha bella x gregg
2016. december 20. 21:37
DropDeadGorgeous egyetértek.
Akik pedig itt sorra kommentelnek, hogy 'k*rva' meg 'r*banc'... Hát, hogy rövidre fogjam a szót, nem szeretnék a ti szintetekre lesüllyedni.
Miért mindenki ilyen szexista? Ha Bella pasi lenne, mindenki lesz*rná, hogy kivel és hány emberrel jön össze...
Amúgy meg kissé idegesít Bella. Feltűnési viszketegsége van.
Akik pedig itt sorra kommentelnek, hogy 'k*rva' meg 'r*banc'... Hát, hogy rövidre fogjam a szót, nem szeretnék a ti szintetekre lesüllyedni.
Amúgy meg kissé idegesít Bella. Feltűnési viszketegsége van.
2016. december 21. 15:39
|
|
Galambbegyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.19. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 249849 offline
|
Legyen együtt annyi pasival,lánnyal,tölgyfával,kölyökkutyával amennyivel csak akar.Az unszimpatikus ebben a lányban hogy hírverésből teszi,mert tudja hogy a munkája az egyenlő a nullával .
2016. december 21. 16:30
|
Mrs.PotatoHeadúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.28. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 261098 offline
|
Gusztustalan szegeny kis csaj
)))
2016. december 21. 16:37
Régen kedveltem Bellát,de most...Egyáltalán nem ilyen volt.
2016. december 21. 17:40
|
|
überA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.01. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 404 Azonosító: 257618 offline
|
"A 19 éves színésznő gyorsabban cserélgeti az aktuális barátjait, mint más az alsóneműjét." -Ez a mondat el mondot mindent
.Azt hittem nem túd rosszabb lenni de úgy látszik tévedtem :/
2016. december 21. 18:54
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Miért megy combcsizmában strandra?
1 felhasználónak tetszik:
Galambbegy
2016. december 21. 20:57
|
|
kovacsviki999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 184269 offline
|
Mi az a csizma?
no komment...
2016. december 21. 21:44
Úgy tűnik, Taylor Swift megfertőzte a teljes sztárvilágot...
Bár nem lehet hibáztatni Bellát... Taylor-nál bejött ez a fajta hírnévszerzés, a pasijain való élősködés stb és ennek ellenére a legelvetemültebb rajongói ugyanúgy szeretik Taylor-t is. Akkor miért ne folyamodna ő is a bevált taktikához? Akik bekajálták egy embernél, bekajálják a többinél is. Mindig lesznek marhák, akik elhiszik a "húsz milliomodszorra is megtaláltam az igaz szerelmet" maszlagot. Egész ügyes terv
Az már persze mellékesen, hogy mennyire mélyen megvetem az ilyen nőszemélyeket...
Az már persze mellékesen, hogy mennyire mélyen megvetem az ilyen nőszemélyeket...
2016. december 21. 22:19
Ezzel akarja felhívni magára a figyelmet.Taylor Swift 2.Eddig sem szerettem ezt a "színésznőt"de most végleg elásta magát előttem.Tiszta ribancos lett!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.