Bella Thorne továbblépett! Charlie Puthra cserélte Tyler Posey-t
2016. december 20. 13:18
Bella milyen nagy pasi hódító már!
De legyen boldog!
2016. december 20. 13:22
|
|
sneziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.24. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 244154 offline
|
Én is még mindig Gregget sajnálom.
Egyébként azt hittem Bella jobban odavan Tyler-ért és azért változott meg.
De hát ezek szerint nem.
Egyébként szerintem Charlieval egyáltalán nem illenek össze (már így külsőre), de van egy olyan sanda gyanúm, hogy belsőleg sem lesznek egymásra hangolva sokáig.
Max 2 hónapot adok nekik. Kellett már egy énekest is kihúznia Bellának a listáról.
Egyébként azt hittem Bella jobban odavan Tyler-ért és azért változott meg.
De hát ezek szerint nem.
Egyébként szerintem Charlieval egyáltalán nem illenek össze (már így külsőre), de van egy olyan sanda gyanúm, hogy belsőleg sem lesznek egymásra hangolva sokáig.
Max 2 hónapot adok nekik. Kellett már egy énekest is kihúznia Bellának a listáról.
2016. december 20. 13:23
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Nem értem. Ezek után még kell bárkinek is ez a csaj?
2016. december 20. 13:46
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
nem hinném, hogy akkora szerelem lesz ez is..
Sajnálom Charliet, hogy ezek után képes őt IGAZÁN szeretni.
Bella minden hónapban új pasival mutatkozik, már vártam, hogy ki a következő..
Sajnálom Charliet, hogy ezek után képes őt IGAZÁN szeretni.
Bella minden hónapban új pasival mutatkozik, már vártam, hogy ki a következő..
2016. december 20. 14:10
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Mit mondhatnék erre? Ismét egy szerencsétlen fúi, aki nem tud róla, hogy csak egy eszköz ahhoz, hogy Bellácskáról beszéljenek az emberek. Ez a lány tuti, hogy nem szerelmes. Az egészben az a legszomorúbb, hogy elérte az célját. Hósszú időn keresztül semmi különlegeset nem hallottunk róla, most meg bumm, szinte minden héten van róla cikk itt Starityn is. Szánalom.
2016. december 20. 14:47
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Nem mondom, hogy követendő példa, vagy, hogy normális amit csinál, vagy, tekintve, hogy fiatal megbocsátható a dolog, de bizonyos tekintetben az. Az egyik legjobb dolog a világon, hogy az ember lányának a mai világban 19 évesen nem kell háromgyerekes anyának és hat éve házasnak lennie. Szóval nekem konkrétan azzal, hogy sűrűn cserélgeti a barátait nincs bajom. Ami nem szimpi az, hogy az összeset nyilvánosan közszemlére teszi, és mindegyik a legnagyobb szerelme állítása szerint. Jó jó, értem én, hogy nem muszáj elolvasnom a cikket, meg nem vagyok köteles a közösségi oldalait se nézegetnem, de engem ez a mindent kitárok a világ elé hozzáállás nem tetszik egy celebnél sem. Sokkal szimpatikusabb az a hozzáállás, amit mondjuk Gigi Hadid képvisel, aki szintén nem szívem csücske, hogy néha napján megoszt egy képet a barátjáról, hogy a rajongói lássák igenis együtt vannak, és minden rendben közöttük (mert lássuk be a rajongók többségét érdekli a kedvenceik magánélete), viszont nem minden héten prédikál arról egy kép alatt arról, mekkora a szerelme, amit akár két hét múlva egy másik srácról mond.
2016. december 20. 15:17
Idézet (Beckie @ 2016.12.20. 14:47)
Nem mondom, hogy követendő példa, vagy, hogy normális amit csinál, vagy, tekintve, hogy fiatal megbocsátható a dolog, de bizonyos tekintetben az. Az egyik legjobb dolog a világon, hogy az ember lányának a mai világban 19 évesen nem kell háromgyerekes anyának és hat éve házasnak lennie. Szóval nekem konkrétan azzal, hogy sűrűn cserélgeti a barátait nincs bajom. Ami nem szimpi az, hogy az összeset nyilvánosan közszemlére teszi, és mindegyik a legnagyobb szerelme állítása szerint. Jó jó, értem én, hogy nem muszáj elolvasnom a cikket, meg nem vagyok köteles a közösségi oldalait se nézegetnem, de engem ez a mindent kitárok a világ elé hozzáállás nem tetszik egy celebnél sem. Sokkal szimpatikusabb az a hozzáállás, amit mondjuk Gigi Hadid képvisel, aki szintén nem szívem csücske, hogy néha napján megoszt egy képet a barátjáról, hogy a rajongói lássák igenis együtt vannak, és minden rendben közöttük (mert lássuk be a rajongók többségét érdekli a kedvenceik magánélete), viszont nem minden héten prédikál arról egy kép alatt arról, mekkora a szerelme, amit akár két hét múlva egy másik srácról mond.
Egyetértek
2016. december 20. 16:37
Bella nyílván ugyanabban szenved, mint anno Miley, görcsösen próbálja megmutatni, hogy ő bizony felnőtt és most próbál minél több és híresebb skalpot begyűjteni magának, bár Miley "csak" mutogatta magát, Bella meg fűvel-fával összejön. Ez az egész csak arra megy ki, hogy minél híresebb legyen. A Risza fel-ben kedveltem, de mostanában csak egyre lejjebb süllyed.
2016. december 20. 16:44
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Hülye kurva!
2016. december 20. 16:48
na, most van az a pillanat amikor azt mondom hogy ribanc-.-
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: