Starity

BREAKING! Camila Cabello kilép a Fifth Harmonyból!

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. december 22. 12:27 #81
RoMack
RoMack
visszatérő vendég

StátuszBREAKING: a reliable source has confirmed that none of you know shit
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 222
Csatolások: 0
Azonosító: 256845
Hát ha így látja jónak akkor menjen. Hiszem megvan a saját oka hogy miért akar kilépni.
2016. december 22. 12:29 #82
Harmonizer
Harmonizer
új tag

Státusz"Everyone's got a life that no one knows aboute"
Hozzászólás: 5
Azonosító: 259699
Loreen, szerintem nem pont rajtunk fog múlni, hogy a menedzser elmegy vagy nem
2016. december 22. 13:56 #83
ArianaGrandeforever
ArianaGrandeforever
Potterhead (͡° ͜ʖ ͡°)

Státusz2 0 1 9
Hozzászólás: 987
Csatolások: 42
Azonosító: 246896
hát. kár érte sad.gif
2016. december 22. 21:53 #84
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Hát nem tudom mi az igazság, de jó hangja van. Kívánom neki a legjobbakat smileeee.gif
2016. december 23. 10:22 #85
- törölt felhasználó -    
A bandában legalább elvolt a látottak alapján.. kár, mert jó hangja volt, de majd kiderül, mi lesz vele
2016. december 23. 10:29 #86
- törölt felhasználó -    
Vicces, mert a menedzserük (és a s*ggrázásuk) tette őket ténylegesen ismertté. rohog.gif
2016. december 23. 14:16 #87
- törölt felhasználó -    
Maga a banda sem volt szimpatikus soha, mégis, Őt vlhogy kifejezetten utáltam. Ez azért kedves dolog tőle, a csapatnak köszönhet kábé mindent smileeee.gif
2016. december 26. 20:20 #88
- törölt felhasználó -    
Akárhogy is történt, a Fifth Harmonynak ezzel vége.
Csak úgy érdekességként:

Instagram-követések:
Lauren 3,6 millió követő
Ally 2,5 millió
Normani 2,4 millió
Dinah 2,5 millió
Fifth Harmony 7,8 millió

Camila ehhez képest 8,1 millió követővel bír egymagában!
Nagy lehetőség előtt áll, remélem tud is élni vele. Legyen 2017 az ő éve is! Hajrá Camila! heart.gif
2016. december 26. 20:42 #89
- törölt felhasználó -    
Ezt meg csak úgy érdekességnek:
https://www.youtube.com/watch?v=z2ALESFoDgs

X-Faktor első élő show, a lányok még "1432" néven énekeltek egy Taylor Swift számot (borzalmasan). Demi megjegyezte hogy a mentorházban még "ragyogtak", de most már csak egyikük "ragyogott". Demi nem akarta elárulni, de Khloe végül kiszedte belőle, kire gondolt. "Te!" mondta Demi. Camilára mutatott. "Ti meg tanulhattok tőle" mondta a többi leányzónak biggrin.gif

(Egyébként én is ezt éreztem. Camila legalább lelkesen próbálkozott, a többiek mintha csak iskolai feladatot oldottak volna meg.)
2016. december 28. 16:33 #90
DDina
DDina
új tag
Hozzászólás: 15
Azonosító: 261253
Nem csodálkozom ezen, szinte mindig kitűnt. Szinte sokkal többet lehetett róla hallani, mint a többiekről... de ez csak az én véleményem smileeee.gif
2016. december 28. 17:15 #91
Kriszti 1D
Kriszti 1D
visszatérő vendég

StátuszHa legális lenne, akkor én a kaját venném feleségül. ~Niall~ ♥
Hozzászólás: 143
Azonosító: 169980
Most sokaktól kapni fogok,de szerintem mindig csak bele nyávogott a zenébe... Tény jó hangja van,de a többieknek olyan felnőttes hangjuk van,neki meg hát olyan kislányos? lehet nem ez a legjobb szó rá,legyen különleges smileeee.gif Biztos nagy jövő vár rá,és sok sikert is kivánok neki! smileeee.gif
2017. január 06. 12:54 #92
- törölt felhasználó -    
Idézet (Loreen. @ 2016.12.20. 15:16)
Na, most akkor mindenkinek leírom az igazságot. Tudom, tegnap én is mondtam, hogy milyen gáz..Mivel akkor még azt hittem, hogy ő lépett ki. De NEM. A menedzser rúgta ki Camilát, ő sem tudta, hogy ez lesz. A lányok a tudta nélkül rakták ki instára azt a szöveget. Ennyi az egész. Tudtam. Camila soha sem tett volna ilyet. Nem akart kilépni. Igaz, már gondolkodott rajta, de ő SOHA nem tenne ilyet. Gyerekek, valamit tennünk kell, hogy ez a szemét menedzser elmenjen a francba. Ez csak a pénzt akarja, és semmi mást. Instán most az kezdődött el, hogy kikövetjük a Fifth Harmony instgram oldalát, de ha mondjuk követed Camiláét,Laurenét,Dinahét,Allyét, vagy Normaniét, az maradhat. Mivel, ha követjük a Fifth Harmony oldalát az a menedzsernek pénzt kapar össze. Gyerünk srácok!! Össze kell tartanunk a lányokért, ez nem történhet meg!!

vicces vagy tongue.gif biggrin.gif biztos mi fogjuk tudni megallitani a menedzsert blink.gif
2017. április 30. 19:32 #93
rebeka91
rebeka91
új tag

StátuszIde mit kéne írni? XD
Hozzászólás: 85
Azonosító: 263609
Várható volt... Hiszen ő az eggyütes leghíresebb tagja, ezzel ő is tisztában van. Nem vagyok a rajongótáboruk tagja, viszont azért sajnáltam, mert voltak jó számaik. Viszont a Fift Harmony-nak ezzel vége. Lehet hogy ők nem jelentették ki hogy vége, de vegyük pl az instagrammot. Camilla-nak több követője van mint magának a bandának. Remélem jobban megszeretem, mert igen... Szép a hangja, szimpi meg minden de mitől különleges, vagy más mint a többi? Hát remélem, erre a későbiekben megkapom a választ...
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Normani Normani 1516.