BREAKING! Camila Cabello kilép a Fifth Harmonyból!
2016. december 22. 12:29
|
|
Harmonizerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.12. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 259699 offline
|
Loreen, szerintem nem pont rajtunk fog múlni, hogy a menedzser elmegy vagy nem
2016. december 22. 13:56
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
hát. kár érte
2016. december 23. 10:22
A bandában legalább elvolt a látottak alapján.. kár, mert jó hangja volt, de majd kiderül, mi lesz vele
2016. december 23. 10:29
Vicces, mert a menedzserük (és a s*ggrázásuk) tette őket ténylegesen ismertté.
2016. december 23. 14:16
Maga a banda sem volt szimpatikus soha, mégis, Őt vlhogy kifejezetten utáltam. Ez azért kedves dolog tőle, a csapatnak köszönhet kábé mindent
2016. december 26. 20:20
Akárhogy is történt, a Fifth Harmonynak ezzel vége.
Csak úgy érdekességként:
Instagram-követések:
Lauren 3,6 millió követő
Ally 2,5 millió
Normani 2,4 millió
Dinah 2,5 millió
Fifth Harmony 7,8 millió
Camila ehhez képest 8,1 millió követővel bír egymagában!
Nagy lehetőség előtt áll, remélem tud is élni vele. Legyen 2017 az ő éve is! Hajrá Camila!
Csak úgy érdekességként:
Instagram-követések:
Lauren 3,6 millió követő
Ally 2,5 millió
Normani 2,4 millió
Dinah 2,5 millió
Fifth Harmony 7,8 millió
Camila ehhez képest 8,1 millió követővel bír egymagában!
Nagy lehetőség előtt áll, remélem tud is élni vele. Legyen 2017 az ő éve is! Hajrá Camila!
2016. december 26. 20:42
Ezt meg csak úgy érdekességnek:
https://www.youtube.com/watch?v=z2ALESFoDgs
X-Faktor első élő show, a lányok még "1432" néven énekeltek egy Taylor Swift számot (borzalmasan). Demi megjegyezte hogy a mentorházban még "ragyogtak", de most már csak egyikük "ragyogott". Demi nem akarta elárulni, de Khloe végül kiszedte belőle, kire gondolt. "Te!" mondta Demi. Camilára mutatott. "Ti meg tanulhattok tőle" mondta a többi leányzónak
(Egyébként én is ezt éreztem. Camila legalább lelkesen próbálkozott, a többiek mintha csak iskolai feladatot oldottak volna meg.)
https://www.youtube.com/watch?v=z2ALESFoDgs
X-Faktor első élő show, a lányok még "1432" néven énekeltek egy Taylor Swift számot (borzalmasan). Demi megjegyezte hogy a mentorházban még "ragyogtak", de most már csak egyikük "ragyogott". Demi nem akarta elárulni, de Khloe végül kiszedte belőle, kire gondolt. "Te!" mondta Demi. Camilára mutatott. "Ti meg tanulhattok tőle" mondta a többi leányzónak
(Egyébként én is ezt éreztem. Camila legalább lelkesen próbálkozott, a többiek mintha csak iskolai feladatot oldottak volna meg.)
2016. december 28. 17:15
|
|
Kriszti 1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.24. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 169980 offline
|
Most sokaktól kapni fogok,de szerintem mindig csak bele nyávogott a zenébe... Tény jó hangja van,de a többieknek olyan felnőttes hangjuk van,neki meg hát olyan kislányos? lehet nem ez a legjobb szó rá,legyen különleges
Biztos nagy jövő vár rá,és sok sikert is kivánok neki!
2017. január 06. 12:54
Idézet (Loreen. @ 2016.12.20. 15:16)
Na, most akkor mindenkinek leírom az igazságot. Tudom, tegnap én is mondtam, hogy milyen gáz..Mivel akkor még azt hittem, hogy ő lépett ki. De NEM. A menedzser rúgta ki Camilát, ő sem tudta, hogy ez lesz. A lányok a tudta nélkül rakták ki instára azt a szöveget. Ennyi az egész. Tudtam. Camila soha sem tett volna ilyet. Nem akart kilépni. Igaz, már gondolkodott rajta, de ő SOHA nem tenne ilyet. Gyerekek, valamit tennünk kell, hogy ez a szemét menedzser elmenjen a francba. Ez csak a pénzt akarja, és semmi mást. Instán most az kezdődött el, hogy kikövetjük a Fifth Harmony instgram oldalát, de ha mondjuk követed Camiláét,Laurenét,Dinahét,Allyét, vagy Normaniét, az maradhat. Mivel, ha követjük a Fifth Harmony oldalát az a menedzsernek pénzt kapar össze. Gyerünk srácok!! Össze kell tartanunk a lányokért, ez nem történhet meg!!
vicces vagy
2017. április 30. 19:32
|
|
rebeka91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.12. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 263609 offline
|
Várható volt... Hiszen ő az eggyütes leghíresebb tagja, ezzel ő is tisztában van. Nem vagyok a rajongótáboruk tagja, viszont azért sajnáltam, mert voltak jó számaik. Viszont a Fift Harmony-nak ezzel vége. Lehet hogy ők nem jelentették ki hogy vége, de vegyük pl az instagrammot. Camilla-nak több követője van mint magának a bandának. Remélem jobban megszeretem, mert igen... Szép a hangja, szimpi meg minden de mitől különleges, vagy más mint a többi? Hát remélem, erre a későbiekben megkapom a választ...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: