BREAKING! Camila Cabello kilép a Fifth Harmonyból!
2016. december 19. 13:13
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
A Shawn Mendes duett óta éreztem, hogy ez előbb vagy utóbb bekövetkezik. Szvsz a Fifth Harmony nagyon nem azt a stílust képviselte, amiben Camila otthon érezte magát.
2016. december 19. 13:52
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Amióta elkezdett duettezni, várható volt, hogy előbb-utóbb kilép a bandából!! Neki egy hogyismondjam, különb hangja van, mint a többieknek a Fifth Harmonyból, így persze, hogy szeretné jobban megcsillogtatni tehetségét.
2016. december 19. 13:55
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Megértem hogy kilépett. Érezni lehetett hogy szorong a bandában, és hogy szomorú. Sajnálom hogy így lett vége, de remélem boldogabb lesz szólóban.
2016. december 19. 14:35
Amikor Shawnal kijött a száma, már akkor gyanakodtam, és aztán mikor Machine Gun Kellyvel is csinált egy számot szinte számítottam rá.
Nagyon sajnálom, nélküle nem lesz ugyan olyan
Nagyon sajnálom, nélküle nem lesz ugyan olyan
2016. december 19. 14:45
Ez sem tartott sokáig.
Sok sikert a Fourth Harmony-nak a továbbiakban!
Sok sikert a Fourth Harmony-nak a továbbiakban!
2016. december 19. 14:53
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
Ezaaaaaaz! Nem hiszem el h nekem bármelyik álmom beteljesne az életben. De ez volt az egyik hogy ez a boszorkány kilépjen a 5hból. Wáá. De jó!!!!! Immmmádom a 4h-t!!!!
1 felhasználónak tetszik:
TheTruthAboutLove
2016. december 19. 14:57
|
|
Tiramisu02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.07. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 260791 offline
|
Sok sikert Ally,Dianah.Lauren,Normani
Éljen a FOURTH HARMONY!!!!!!
Éljen a FOURTH HARMONY!!!!!!
1 felhasználónak tetszik:
TheTruthAboutLove
2016. december 19. 15:08
|
|
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline
|
Nyehh pedig ennek az egy csajnak volt hangja az egész csapatból
2016. december 19. 15:09
|
|
Harmonizerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.12. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 259699 offline
|
Szerintem Camila egyedül is meg fogja állni a helyét a zeneiparban, de azért remélem a csapat nem fog feloszlani és fogják tudni folytatni mint például a One Direction
2016. december 19. 15:13
nem tudom hogy vannak az emberek ezzel, de szerintem ha Camila nem lett volna ebben a csapatban, akkor nem is lennének ilyen híresek.
Kíváncsi leszek Camila-ra hogy mit mivel fog foglalkozni a jövőben, én a legjobbakat kívánom neki!
Kíváncsi leszek Camila-ra hogy mit mivel fog foglalkozni a jövőben, én a legjobbakat kívánom neki!
2016. december 19. 15:22
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Miután kijött Shawn-al a száma, és sikeres lett a banda nélkül is, már kezdtem sejteni, hogy nem marad sokáig az 5H-ban. De így nem tudom, h mi lesz a csapattal!
2016. december 19. 15:34
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
A Fifth Harmony Camila nélkül is fogja folytatni az biztos, annyi hogy Fourth Harmony lesz a Fifth helyett. amuúgy is én örülök, hogy Kilépett a bandából, nem illet közéjük. látni lehetett az utóbbi időben, hogy nem érezte jól magát az együttesben, mindig olyan unott fejet vágott, és ne mondja senki, hogy azért mert fáradt volt , és persze a többi tag nem. és nincs is olyan jó hangja. attól hogy most kiadott két számot, ráadásul mindkettő duett egyben, az nem jelenti azt hogy egyedül sokra fogja vinni. /A Fourth Harmony meg emelkedni fog./
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.