Starity

Opitz Barbi nyerte az X-Faktort!

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. december 18. 11:06 #41
Bella Pearl
Bella Pearl
soy valiente

Státuszshe might be shy sometimes, but honey, she is fierce!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1652
Csatolások: 1037
Azonosító: 191721
Idézet (Hopihe_Baby @ 2016.12.17. 23:29)
KOMOLYAN MINDOM MEM TUDOM MIT MONDJAK!!!! Ez a PROSTI LÁNY NEM ÉRDEMELTE MEG AKI ILYEN HAMISAN ÉNEKELTE AZT A SIA DALT AZ NEM IS X FAKTORBA VALÓ!!!! RICSINEK KELLETT VOLNA NEGBYERNIE Ő SOKKAL ÜGYESEBB ÉS NEM 1 HANGON KORNYIKÁL MINT A DRÁGALÁTÓS PROSTI BARBIKA!!!!!

Te nem vagy normális... rohog.gif
Szerintem igenis megérdemelte, sokkal jobban, mint Ricsi, aki hibát hibára halmozott...
2016. december 18. 11:11 #42
- törölt felhasználó -    
Hopihe_Baby és a többi hasonló szellemi szintű követője: Mi bajotok is van ezzel a lánnyal? Azzal, hogy nem a műsorban, magyar Justin Bieberré felmagasztalt, "de cuki a pofim" kiskölyök nyert? Térjetek már észhez vagy csapjatok fel egy helyesírási szótárat/fogalomtárat mielőtt hülyeségeket kommenteltek, ha már úgy osztjátok az észt, hogy még nem is tudtok helyesen írni. Ötödik osztályosok már lehettek, az írást meg harmadikra már a gyengébb képességűek is elsajátítják. Rengeteg elmondd az értékrendetekről vagy annak hiányáról, hogy a haja, a külsőségek miatt szekíroztok valakit vagy,(egyébként pedig szerintem nagyon különleges a frizurája és jól áll neki)amiatt amiért megdolgozik. Ha uborkát szed, akkor uborkát szed. Akkor mi van? Semmi. Nem dől össze a világ emiatt értelmes embereknél. Bele sem merek gondolni, mi lesz belőletek, ha már azért nekiálltok r*bancozni valakit,- aki egyébként pont hogy nagyon visszafogott- mert tehetségesebbnek bizonyult annál, akit a külseje miatt megszerettetek. Attól egyikőtök ajtaján sem kopogtat be Ricsi egy jegygyűrűvel, ha ilyen gyenge magyarral és ilyen közönséges stílusban nekiálltok savazni a győztest-gondolom, ezt ti is feléritek ésszel.

Már a kezdetektől tudtam, hogy ő fog nyerni, megérdemelte. Tiszta hangja van, nincs magától eltelve és van egyénisége. A második helyet Dmitrij érdemelte volna meg, ő sem egy tucatelőadó és a látott részekben nagyon jól énekelt. Ehhez képest a 10-13 évesek új kis kedvence annyira elszállt magától, miután visszahívták és annyira lesz*rta ezt az egészet, hogy sokszor még a szöveget sem tanulta meg rendesen és hamisan énekelt. A válogatáson meglepően jó volt, de utána gőzerővel romlott a teljesítménye. Valószínűleg azért jutott be a döntőbe, mert a fentebb említett korosztály lányai szavaztak rá minden adásnál, mint a bolondok.
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, CandUs
2016. december 18. 11:16 #43
Flash1
Flash1
visszatérő vendég
Hozzászólás: 177
Csatolások: 0
Azonosító: 258566
Hópihe barbi én viszont egyet értek jó nem azal hogy ku*va hanem hogy Ricsi sokak jobb volt mint ez a falusi lány
2016. december 18. 11:29 #44
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233962
Azonosító: 59785
Most komolyan az a legerősebb érvetek ellene, hogy falusi? Ahogy anyám mondaná, "ha a falusi nem sz*rik, a városi nem eszik". Lefordítva a gyengébbeknek: ha a falusi nem termelné meg nektek a zöldséget/gyümölcsöt, akkor mit esztek? Persze meg lehet venni a tescóban mindent, de annak olyan is a minősége. pardon.gif Városi sznobok...

Nem szokásom nézi már egy ideje a sírszfaktort, de most belehallgattam egy-két produkcióba. A Chandelier tényleg hamis volt egy picit, de teljesen megérdemelten nyert Barbi. smileeee.gif Amúgy annak idején Király L. Norbi is a második helyig jutott, ha jól emlékszem, aztán Ricsikéhez hasonlóan neki sem volt hangja. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2016. december 18. 11:39 #45
SellyFan92
SellyFan92
visszatérő vendég

Státusz"Like a goddamn soldier that just can't forget the battle, i am stained by you"
Hozzászólás: 269
Azonosító: 257855
Hát a kommenteket olvasván, lehet jobb hogyha csak ennyit mondok: teljes mértékben egyetértek Glamsterrel és Gothic01-gyel.
2016. december 18. 11:50 #46
snezii
snezii
visszatérő vendég
Hozzászólás: 100
Azonosító: 244154
Hopihe_Baby!
Komolyan leprostiztad Barbit, de Tóth Andi az isten, amikor már ne is haragudj, de tegnap is a melle felét kitette és konkrétan tangában van a klipjében? biggrin.gif
Most nem azért, de gondolkozz már el azon, hogy miről beszélsz.

tw2005!
Sajnálom, de le kell, hogy törjelek a név "vicced" az, ami szánalmas, nem azok, akik Barbira szavaztak.
Igen, Barbi tegnap rontott az első dalban, DE Mata Ricsi hányszor felejtette el a szöveget és hányszor volt hamis?.

Már a műsor elején megmondtam, hogy Ricsi döntős lesz, mert az olyan kislányok, mint ti külditek leginkább a szavazatokat és hát nyilván a korotokbeli fiúkra, akiket helyesnek tartotok.biggrin.gif Csak ezért jutott el ez a fiú addig ameddig.
2016. december 18. 11:55 #47
Timcii
Timcii
új tag

StátuszAin't You Ever Seen a Princess be a Bad Bitch ^^^
Hozzászólás: 35
Azonosító: 259524
Én mindvégig is neki szurkoltam biggrin.gifD <3
2016. december 18. 11:59 #48
- törölt felhasználó -    
Idézet (Glamster @ 2016.12.17. 23:33)
Szeretem az iróniát, hogy ezt úgy írod, hogy KYLIE JENNER A PROFILKÉPED. Egyébként mind a kettő csodálatos nő a maga módján, csak akkor ne legyünk már kétszínűek  rolleyes.gif 
Abba nem fogok belemenni, Ricsi milyen szinteken hozott szégyent a műsorba és mennyire hamis volt – ráadásul hihetetlenül buta és beképzelt is. Én nem tudom, ti mit láttok, hallotok, de le vagyok döbbenve.
Barbi nagyon ügyes volt smileeee.gif Megérdemelte, ő a legjobban a mezőnyben. Dmitrij pedig remélem befut, hihetetlen egy művészlélek és nagyon jó lelkű srác.  meghajolo.gif  Boldogabb lennék, ha ő állna a második helyen, de hát ez az igény pardon.gif

Glamster: Egyetértek! meghajolo.gif
2016. december 18. 12:08 #49
stellaxoxo
stellaxoxo
visszatérő vendég

StátuszYou can say what you want about me as long as you pay me
Hozzászólás: 238
Azonosító: 258257
nagy az isten állatkertje biggrin.gif ez ma is bebizonyosodott
nem a műsor versenyzőire gondolok itt, hanem a kedves kommentelők 95%-ára
egyik versenyzőt se ismerem nem követtem a műsort (hosszabb sztori, ha érdekel mi a véleményem róla, írj) de ami itt folyik a komment szekcióba az undorító, prostizzátok és melegezitek szerencsétleneket mert éppen nem tetszik valami. Ez gáz. Én gratulálok a lánynak mivel nem igazán olvastam róla semmi bulvár pletykát ami megnyerette volna vele ezt a műsort, szal gyanítom hogy itt most tényleg a tehetséget nézték, nem mondom hogy a fiúk nem azok mert aki bejut egy ilyen műsor első 3 helyezettjébe az tuti biztosan tud valamit. Itt az előadás mód számít, amit ez a lány nyert meg.
amúgy azt se értem hogy globálisan mi a probléma? mert egy lány nyerte meg vagy mi? vagy mert állítólag prosti? és ha az lenne? akkor mi van? nah mindegy lényeg a lényeg hogy ennek az egésznek nincs semmi értelme, de hajrá, én nem pofázok bele mindenki eldönti mit akar smileeee.gif
2016. december 18. 12:10 #50
Sahar04
Sahar04
visszatérő vendég

Státuszi am his and he is mine in the end its him and i
Hozzászólás: 205
Azonosító: 260935
hát én szívem szerint ricsinek szurkoltam,szerintem barbinak kicsit ordibálós hangja van,de neki is örültem!!
2016. december 18. 12:20 #51
Cica24
Cica24
visszatérő vendég

Státusz#Iloveme
Hozzászólás: 307
Azonosító: 260122
Sahar04 Teljes mértékben egyetértek!
2016. december 18. 12:24 #52
- törölt felhasználó -    
Szerintem Barbi megérdemelten győzött, nagyon szorítottam neki. Ricsiben tényleg volt valami furcsa, ami unszimpatikussá tette számomra az egész srácot, de sosem írnék róla, se másokról olyanokat, mint amit egyes emberek. Nem is értem, hogy miként jut eszébe valakinek "leprostizni" egy olyan lányt, mint Barbi.biggrin.gif
2016. december 18. 12:26 #53
Cica24
Cica24
visszatérő vendég

Státusz#Iloveme
Hozzászólás: 307
Azonosító: 260122
Amugy meg ez a kommentbortàny ami itt megy...Nem mind1 hogy mindenki leírja a véleményét és a mások nem válaszolgatnak neki vissza?Szerintem egy ilyen ,,kommentfalnak" úgy kéne kinéznie hogy;(most nem osztani akarom az észt) Gratulálok Barbi megérdemelted,Nekem nem tetszett Ricsi vagy DMITRIJ jobban megérdemelte volna szerintem így kéne kinéznie!Jó én picit nem bírtam Barbit de valljuk be hogy itt ebben a 2016-os x faktorba senki sem volt tökéletes!
2016. december 18. 12:28 #54
- törölt felhasználó -    
Idézet (Glamster @ 2016.12.17. 23:33)
Szeretem az iróniát, hogy ezt úgy írod, hogy KYLIE JENNER A PROFILKÉPED.

Ez a mondat mindent vitt. Nem is tudtam volna szebben megfogalmazni. biggrin.gif

Egyébként én már nem húzom fel magam azon, hogy Barbit szidják. Nézzétek már meg a szidalmazók korát és kedvencét. A hangtalan, szegény, csóró Ricsikének szurkoltak. Persze hogy dühökben szidják Barbit.

Akik meg annyira hajtogatják -valaki kitalált hülyeségét-, hogy Dimitrij tábora a legnagyobb. Azoknak meg üzenem, hogy nem más szövegét kéne eszetlenül majmolni, hanem kicsit utána nézni a dolgoknak. Most nem azt mondom, hogy a Facebook a mérvadó, de ne is a Starity legyen, már bocsánat. Imádom az oldalt, tényleg de ez sem ad azért reális képet. Lehet, hogy itt az oldalon az ukránnak van a három emberke közül az első helyen, de ha pl a Facebook-ot nézzük akkor pedig Ricsi mintegy 4 100 kedvelővel megelőzi az általatok áhított sztárt.

Na de kötekedés off.

Gratulálok a legtehetségesebb versenyzőnek! Akinek volt is hangja, és nem csak a háttérsztorija miatt jutott el oda, ahova! wink.gif
2016. december 18. 12:33 #55
- törölt felhasználó -    
Jó tényleg ronda dolog volt ez tőlem de ez van! Mindenkinek más a véleménye!
2016. december 18. 12:37 #56
- törölt felhasználó -    
Idézet (Hopihe_Baby @ 2016.12.18. 12:33)
Jó tényleg ronda dolog volt ez tőlem de ez van! Mindenkinek más a véleménye!

Mindenkinek más a véleménye, amit intelligensebben, kevésbé közönségesen és puffogva is ki lehet nyilvánítani... már ha van hozzá kellő intelligencia. De az ilyen beszólásokkal persze saját magadat égeted, nem Barbit vagy azokat, akik nem értenek egyet veled. wink.gif
2016. december 18. 12:38 #57
- törölt felhasználó -    
Hát tudom de ti probaltatok a jobb ,,hitre" téríteni hogy nekem nincs igazam!
2016. december 18. 12:39 #58
- törölt felhasználó -    
Tudom én ezt meggondoltam hogy mit írok még ilyen éjfél fele de annyira nem sült el jól!
2016. december 18. 12:52 #59
- törölt felhasználó -    
Idézet (Hopihe_Baby @ 2016.12.18. 12:38)
Hát tudom de ti probaltatok a jobb ,,hitre" téríteni hogy nekem nincs igazam!

Mi nem akarunk semmire sem téríteni, csak megjegyeztünk, hogy nem ártana használni is a szürkeállományodat, ha már ott van a fejedben.
Egyébként ez a mondat is értelmetlen, mostanában ennyire nem tudnak fogalmazni az emberek???
2016. december 18. 12:53 #60
- törölt felhasználó -    
Hatt igen ennyire elmegy mindenkinek az esze még nekem is! Hülye lettem xddd
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok