Ki ne ismerné a Last Christmasnek a dalszövegét? Mégis akadnak páran, hiszen se Harry Styles, se Alexa Chung nem tudta elénekelni telefonos segítség nélkül.
A teljes cikkhez kattints ide!
Harry Styles nem tudja a legnépszerűbb karácsonyi dalnak a szövegét
2016. december 17. 15:34
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Megmondom az őszintét, én még a magyar karácsonyi dalokat se ismerem. :/ És nem azért, mert ennyire nem érdekel, és tapló, műveletlen ember vagyok, hanem azért, mert szimplán nem szeretem őket. Tőlem akár a legmodernebb Disney dal is lehet karácsonyi, azt se tudom meghallgatni. Valahogy nem szeretem őket, és mivel nem is hallgatom őket, nem is tudom a szövegüket. Szóval no prob, nem ők az egyetlenek, én nagyon még azt se tudom, hogy milyen karácsonyi dalok vannak..
2016. december 17. 15:34
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Világ vége van. Nem baj Harry
2016. december 17. 15:37
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Amúgy nem bunkósságból ,de a csajnak borzalmas hangja van
2016. december 17. 15:42
Botrány, mostmár rajtam kívül van még valaki, aki nem tudja ezt a dalt fejből elénekelni! Harry, Neked pacsi, mi vagyunk a királyak!
Viccen kívül, szerintem nem csak ő nem tudja kívülről, és egyáltalán, miért is probléma ez? Bocsánat, de ez a cikk nem volt valami fontos, ami a tartalmát illeti... :/
Viccen kívül, szerintem nem csak ő nem tudja kívülről, és egyáltalán, miért is probléma ez? Bocsánat, de ez a cikk nem volt valami fontos, ami a tartalmát illeti... :/
2016. december 17. 17:36
|
|
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline
|
Én se tudom... Sőt be sem ugrik hogy melyik az. Erről miért nincsen cikk??
2016. december 17. 20:36
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Ugyan már, én a csendes éjből is csak az első két sort tudom, talán a kis karácsonyból meg az első 4 sor is de ennyi.
2016. december 17. 21:27
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Annyira unalmas már hogy ennek a srácnak minden tettéről cikket kell írni.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: