Két és fél évvel azután, hogy véget ért az Így jártam anyátokkal, a készítők tető alá hozzák a széria testvérsorozatát, az Így jártam apátokkalt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mégis megvalósul az Így jártam anyátokkal spinoffja
2016. december 16. 10:28
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. december 16. 10:39
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Ez már most buktára van ítélve, ha egy ismert szereplő sem fog benne feltűnni... Az pedig külön sajnálatos, ha a sikeres sorozatokat malacperselynek nézik, és próbálják a legutolsó réteg bőrt is lehúzni róluk.
Jó sorozat volt a HIMYM, de már leáldozott neki, szóval ahelyett, hogy újrafutják az ismert köröket, találjanak ki valami eredeti sztorit.
Jó sorozat volt a HIMYM, de már leáldozott neki, szóval ahelyett, hogy újrafutják az ismert köröket, találjanak ki valami eredeti sztorit.
2016. december 17. 19:11
Soha nem szerettem a lerágott csont-szindrómát... Ennek ellenére reménykedem, ki tudja, csalódhatunk még pozitívan is.
2016. december 19. 10:22
Kíváncsi leszek rá. Úgy lenne a jó, ha azt készítenék el, hogy hogyan ismerkedik meg Tracy Teddel
2016. december 22. 08:08
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Neee mar azt hittem h most ugy lesz h Tracy h ismerkedik meg Teddel esss most derul ki h nem lesz benne a legjobb szereploo Barneyy?!! Ahhhh ink hanyagoljuk ezt a sorit
2016. december 26. 16:48
Idézet (Diala @ 2016.12.16. 10:39)
Ez már most buktára van ítélve, ha egy ismert szereplő sem fog benne feltűnni... Az pedig külön sajnálatos, ha a sikeres sorozatokat malacperselynek nézik, és próbálják a legutolsó réteg bőrt is lehúzni róluk.
Egyetértek.
2017. január 06. 22:00
|
|
laluneetlesetoliesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.26. Hozzászólás: 31 Csatolások: 1 Azonosító: 261058 offline
|
Mindenképp megfogom nézni az első részt, remélem sikerül hozniuk a színvonalat
Alig várom már<3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: