Sokat mutató képekkel tért vissza Kim Kardashian az Instagramra
2016. december 16. 17:03
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Hát, ez valami szörnyű undorító volt
2016. december 16. 17:34
Kim szerintem egy undorító ember, és kissé elgondolkozhatna. Gyereke, és férje van, és közben ilyeneket oszt meg az egész világgal? Az év anyukája, gratulálok.
2016. december 17. 11:49
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
honeymoonbae | Tegnap, 13:50
a videokon es a kepeken szerintem nem Kim van:)
Elképzelhető...újra botrányt akar csapni,és biztos jót nevet a sok rossz kommenten....
Csak az a probléma,hogy a személyisége miatt elképzelhető,hogy tényleg ő van rajta
a videokon es a kepeken szerintem nem Kim van:)
Elképzelhető...újra botrányt akar csapni,és biztos jót nevet a sok rossz kommenten....
Csak az a probléma,hogy a személyisége miatt elképzelhető,hogy tényleg ő van rajta
2016. december 17. 11:49
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
De mindkét esetben gusztustalan az,amit csinált
2016. december 17. 15:49
|
|
RossioWrong Omen ▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 56 Azonosító: 135191 offline
|
Én csípem Kimet. Rengeteg videoklip van, amiben ennél azért sokkal "undorítóbb" képkockák is vannak (#fifthharmony), mégse szánalmasozza meg gusztustalanozza senki. Úgyhogy szerintem ne ítélkezzünk.
2016. december 17. 18:23
Mit tett le az asztalra ez a Kim Kardashian? Ja, a seggét.
2016. december 17. 18:58
Idézet (Rossio @ 2016.12.17. 15:49)
Én csípem Kimet. Rengeteg videoklip van, amiben ennél azért sokkal "undorítóbb" képkockák is vannak (#fifthharmony), mégse szánalmasozza meg gusztustalanozza senki. Úgyhogy szerintem ne ítélkezzünk.
Szerintem az 5H-t, és Kimet ne hasonlítsd össze. Kim jóval durvább, az 5H Kimhez képest semmi.
2016. december 17. 19:32
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Hm azt hittem kicsit tanulni fog az esetből és komolyodik vagy még mindig azt csinálja amit a "nép" kíván és amiből a legtöbb pénz van?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: