Az MTV-n debütált tegnap délután a Million Reasons kisfilmje, ami folytatása a Perfect Illusionnek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Lady Gaga érzelmes kisfilmje
2016. december 15. 17:10
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Az album dalainak fő ihletője Gaga apjának a nővére, aki fiatalon halt meg, lupus szövődményeiben. Gagának nem csak egy albumcím a Joanne, hanem a középső neve is. Gondolom a klippel is azt akarta kifejezni, hogy mekkora hatással van az életére.
2016. december 15. 17:11
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Egyébként nem értem a sok negatív kritikát a videó alatt, nekem nagyon tetszik a dal és a kisfilm is.
2016. december 15. 17:20
A leggyönyörűbb dal a Joanne című albumáról, így nagyon örülök, hogy kislemez lett. A klip pedig nem is lehetne jobb, illik a dalhoz.
2016. december 15. 17:29
Csodálatos, mint az egész Joanne album, és az egész nő..
2016. december 15. 18:38
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Imádtam én már tegnap láttam a youtubeon és olyan érzelmeket váltott ki belőlem amelyek ritkán törnek elő! Csodálatos dal és Gaga valami fantasztikus lény! Sose gondoltam volna hogy ezt mondom de igenis jót tesz a világnak az ő lénye ahogy a színpadon él és ahogy ragyog a gyönyörű hangja! Tőle máris valamivel több lett az emberiség mint amennyit eddig gondoltam róluk! Csodálatos nő és mindezt úgy mondom hogy amúgy nem is vagyok egy nagy rajongója de ezzel az új albummal és oldalával ki tudja... Lehet még az leszek itt a végén!
2016. december 16. 13:11
|
blackdahliaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.03. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 259514 offline
|
Imádom! Már első hallásra megfogott a dallam és a szöveg is
Nem vagyok hatalmas Gaga rajongó de mióta láttam az AHS-ben és a Carpool caraoceban (ahogy ott énekelt...hihetetlen volt) egészen megkedveltem, piszkosul tehetséges!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: