Harry Styles lehet, hogy 21 évesen sikeres karriert tudhat a háta mögött, a családjában mégis ő számít a kisbabának.
A teljes cikkhez kattints ide!
Harry Styles nővére kiakadt a Dunkirk előzetesén
2016. december 14. 22:02
|
|
Tiramisu02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.07. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 260791 offline
|
Hát én is így vagyok vele!
2016. december 14. 22:26
Bár nem mindig csípem az 1D fandomot, sőt, egy részük egyenesen őrült, már elnézést, a humorukat mindig bírtam XD Bármilyen dráma volt a srácok körül, a fandom mindig iszonyatosan vicces mémeket kreált belőle...
Egyébként kíváncsi leszek a filmre, bár az idegzetem nem biztos, hogy bírni fogja.
Egyébként kíváncsi leszek a filmre, bár az idegzetem nem biztos, hogy bírni fogja.
2016. december 14. 23:05
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Omg!!!! Most értem haza a munkából és mit látok?? Kijött az első trailer!!! Minden nap azt sasoltam a youtubeon mikor rakják már fel! Nagyon várós film, alig várom h lássam Tom Hardy és Cillian Murphy újabb nagyszerű alakítását! Na persze Harryre is kìváncsi vagyok.
2016. december 15. 08:34
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Javaslom legyen közös premier a Baywatch-csal
2016. december 15. 09:20
|
|
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline
|
Fhuu de várom már!!!♥ Imádom ezeket a mémeket xdd De komolyan hihetetlen jónak ígérkezik már most!!!!
2016. december 15. 09:51
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Lehet, nem is egy-egy személy köré fog épülni a történet, hanem mind "főszereplők" lesznek. De ha mégsem, abban az esetben szerintem Tom Hardy karaktere lesz a középpontban.
2016. december 15. 14:29
|
|
myneee20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.15. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209426 offline
|
Nem a szívem csücske Harry! Miután a kissebb nagyobb hiszti volt az 1D körül a fannok végett!
Nem nagyon rajongok a háborús filmekért sem, de mivel jó pár kedvencem benne lesz, így érdekel! Igaz lehet a fele filmnél kikészülnek az idegeim, de egyenlőre nem borultam ki az előzetes láttán, bevállalom hátha sikerül végig néznem! Mindenesetre 100as zsepit az ölembe rakok
Nem nagyon rajongok a háborús filmekért sem, de mivel jó pár kedvencem benne lesz, így érdekel! Igaz lehet a fele filmnél kikészülnek az idegeim, de egyenlőre nem borultam ki az előzetes láttán, bevállalom hátha sikerül végig néznem! Mindenesetre 100as zsepit az ölembe rakok
2016. december 17. 20:53
Nem csodálom, én is kiakadtam.
Imádlak Harry, tuti szuper jó lesz a film.
Imádlak Harry, tuti szuper jó lesz a film.
2016. december 21. 18:16
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
érdekel a film és az hogy Harry mit alkotott:) remélem jó lesz!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: