Megérkezett a Christopher Nolan által rendezett film első hivatalos előzetese, ami a II. világháború egyik jelentős helyszínén, Dunkirkben játszódik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett a Dunkirk előzetese Harry Stylesszal
2016. december 14. 16:25
Egész jónak tűnik, ha lesz lehetőségem akkor megnézem
2016. december 14. 16:32
|
|
Zeniivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.23. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 247070 offline
|
Már alig várom, hogy megjelenjen a film!
Nagyon szeretem a háborús témájú filmeket, ha nem lenne benne Harry, akkor is megnéztem volna, de így, hogy ő is főszerepet jászik benne, még egyel több ok, hogy megnézzem.
Nagyon szeretem a háborús témájú filmeket, ha nem lenne benne Harry, akkor is megnéztem volna, de így, hogy ő is főszerepet jászik benne, még egyel több ok, hogy megnézzem.
2016. december 14. 16:39
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Mégjobban felkeltette az érdeklődésemet az előzetes! Alapból szeretem a háborús témát, ezzel kapcsolatos dolgokat. Nem mellesleg Harry valami elképesztően jól néz ki. Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy alakít.
2016. december 14. 16:43
Kíváncsi leszek, hogy Harry-nek mennyi szerep fog jutni, hiszen annyira hangoztatják, hogy szerepel benne. A trailer pedig fantasztikus lett, biztosan meg fogom nézni
2016. december 14. 16:51
|
|
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline
|
EZ ROHADT JÓ!!!!!!! HARRY 

2016. december 14. 16:52
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12629 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Egy hatod rangú mellékszereplővel reklámozni egy filmet...? Woah. Ajánlom mindenkinek addig is az eredeti film megtekintését John Mills és Richard Attenborough főszereplésével...
2016. december 14. 17:06
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
De jó, tuti,hogy megfogom nézni. És Harry oh ....rohadt jól néz ki ,mint mindig
2016. december 14. 17:11
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Szerintem nagyon jó lesz ,de elég világos hogy a starity le se sz@rná a filmet ha nem játszana benne Harry. És semmi bajom vele sőt nagy tehetségnek tartom de lássuk be elég nagy üzleti fogás volt Nolan részéről. Vajon hány tizenéves fog beülni a moziba azt sem tudván hogy mi történ a 2. világháborúban de csakis Harry miatt mégis megnézik?!
2016. december 14. 17:15
Oké, ez rohadt jónak néz ki!!
Bár igazából a színészeket és Nolan-t figyelembe véve nem is csodálkozom ezen...
Biztos vagyok benne hogy megint hatalmasat alkot, alig várom már a nyarat!!❤_❤
Bár igazából a színészeket és Nolan-t figyelembe véve nem is csodálkozom ezen...
Biztos vagyok benne hogy megint hatalmasat alkot, alig várom már a nyarat!!❤_❤
2016. december 14. 17:22
Hàt az oscar-ban nagyon nem vagyok biztos sőt !!! Max nolen meg hardy miatt
2016. december 14. 17:22
|
|
Sinister_sistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 260871 offline
|
Nolan filmjeit nagyon csípem, a pasi egy zseni. Ha ő bizalmat szavazott Harrynek, én is megteszem. Kíváncsi leszek a filmre is és az ő színészi teljesítményére is. Nagy lehetőséget kapott.
2016. december 14. 17:58
Nolan film. Harry Styles és Tom Hardy is játszik a filmben és a 2. Világháborúról szól. Nekem személy szerint ez egy alapműfaj....
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: