Szexi ünnepi jelmezben várja a karácsonyt Bella Thorne
2016. december 13. 12:27
|
|
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline
|
Irigylem az alakját! A ruhát is (kicsit hosszabb szoknyával
). Gyönyörű Bella mindegyik képen, mindkét alkalommal önmagát adta. Ezen nincs semmi szánalmas, sem undorító dolog. Nem csak ő öltözött fel "szexi valakinek".
2016. december 13. 13:15
|
|
sneziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.24. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 244154 offline
|
Vanda101. Ezzel egyet is értek, hogy mindenki felnő. De számára ez ezt jelenti?.
Szerintem a tavalyi képek jobbak, természetesebb rajtuk.
Persze, értem én, hogy keresi önmagát. De komolyan azt akarja, hogy egy ilyen nő váljon belőle?
Szerintem a tavalyi képek jobbak, természetesebb rajtuk.
Persze, értem én, hogy keresi önmagát. De komolyan azt akarja, hogy egy ilyen nő váljon belőle?
2016. december 13. 15:26
|
|
dorina1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 204063 offline
|
Mennyi és mennyi sok írigy ember van....Ha ti lennétek gazdagok,nem lennétek jobbak nála...
2016. december 13. 15:27
|
|
dorina1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 204063 offline
|
Én szeretem Bella-t,még akkor is ha h*lyén viselkedik!.
2016. december 13. 17:04
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Tavaly sokkal jobban nézett ki, de az idei öltözete sem olyan botrányos, mint amilyennek mindenki beállítja... Nem tudom, mire jó ez a tömeges Bella Thorne utálat, amit mostanában mindenhol látnom kell.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: