Shakira Chantaje című dalához készített klipje meghódította a népszerű videómegosztó oldalt.
A teljes cikkhez kattints ide!
8 ok, hogy miért is olyan sikeres Shakira új dala a YouTube-on
2016. december 12. 07:57
2016. december 12. 10:01
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Semmit nem jelent a 'megtekintések' száma. Egyszer rányomtam kíváncsiságból, hogy milyen. Aztán a Youtubera legközelebb belépve felkínálja, mint megnézendő videót, de ha mást nézek és hallgatok mondjuk munka közben, autómatikusan átmegy olyan videókra, amiket korábban néztem már... Úgy működik, mint egy rádió, sorba szól egy csomó olyan dal és videó, amit ki sem választottam, de korábban már megnéztem - ezért a Youtoube valamiért azt 'hiszi' újra és újra meg akarom nézni/hallgatni, pedig nem. Sőt, felkínál hasonló videókat vagy az előadó más videóit is és ha nem választok másikat a végén, akkor autómatikuaan átmegy a következőre. Nyilván nem csak én vagyok így ezzel - ebből meg valakik levonnak olyan következtetéseket, mintha bármit is jelentene, hogy hányszor volt elindítva az adott videó...
2016. december 12. 12:30
Nem is tudom mit mondjak erről a videóról. Azt biztosan tudom, hogy nem annyira nagyszerű a videó, sőt még a dal se, mint amennyire a cikk írója állítja. Bár aztán az is lehet, hogy az én zenei ízlésemmel van a baj. Ennél ezerszer jobb Shakira, sőt Maluma dalokat hallottam már. Valószínűleg a sok megtekintés Shakira táncmozdulatai miatt van.
Szóval, egyedül Maluma mosolyáért érte megnéznem ezt a videót
Szóval, egyedül Maluma mosolyáért érte megnéznem ezt a videót
1 felhasználónak tetszik:
I Love Paris
2016. december 12. 19:49
Shakiranak a klipp elején az a rózsaszín paróka fantasztikusan állt! A szám pedig nagy kedvencem lett!
2016. december 12. 21:11
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Ha már női mosdó. Öhm miért is van ott piszuár?
1 felhasználónak tetszik:
I Love Paris
2016. december 12. 21:42
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Aha...
Hát,én nem láttam ebben a számban nagy tehetséget
Hát,én nem láttam ebben a számban nagy tehetséget
2016. december 12. 23:29
Idézet (BLulu88 @ 2016.12.12. 21:11)
Ha már női mosdó. Öhm miért is van ott piszuár?
Igen, az valójában férfi mosdó, de gyorsan írtam a cikket, és nem ellenőriztem át eléggé.
2016. december 14. 07:23
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Idézet (FriendsForever @ 2016.12.12. 23:29)
Igen, az valójában férfi mosdó, de gyorsan írtam a cikket, és nem ellenőriztem át eléggé.
Ez másik kérdést vet fel akkor: Mit keres ott egy nő?
A klip rendezője azt hitte, hogy cool díszlet egy sor piszuár? Tévedett.
2016. december 14. 14:46
|
Mrs.PotatoHeadúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.28. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 261098 offline
|
Es egy rozsaszin paroka miatt lenne sikeres ?
)) nevetseges
2017. december 04. 16:14
|
|
dekala2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.20. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 260975 offline
|
Vannak jó és furcsa állítások
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.