Török romantikus sorozat
IMDB
Gyártó: Bi Yapim
Szereplők: Hande Erçel (Hayat), Burak Deniz (Murat Sarsilmaz), Özcan Tekdemir (Asli), Merve Çagiran (Ipek), Oguzhan Karbi (Doruk), Adem Yavuz Özata (Baba), Tugce Karabacak (Didem), Demet Gül (Tuval), Suleyman Felek (Kerem), Betül Çobanoglu (Derya), Cem Emüler (Nejat), Sultan Köroglu Kiliç (Emine), Evren Duyal (Fadik), Elif Dogan (Suna Pektas), Metehan Kuru (Gökçe), Gözde Kocaoglu (Çagla), Oguz Okul (Kemal), Nazan Diper (Azime),
Ask Laftan Anlamaz (2016- )
2016. december 18. 17:51
|
|
LDreamP♓︎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.22. Hozzászólás: 2208 Csatolások: 39866 Azonosító: 190192 offline
|
Idézet (Shenayla @ 2016.12.18. 09:08)
Annyira szeretem ezt a sorozatot, régen voltam ennyire függő ... pedig nem sokat értek belőle.

Én is valahogy hasonlóan vagyok vele, bár szerencsére angol felirattal már vannak fent részek itt-ott, úgyhogy most már sikerül értelmeznem a párbeszédeket is.
Remélem Magyarországra is eljut szinkronosan a közeljövőben, érdemesnek tartom levetíteni.
1 felhasználónak tetszik:
Shenayla
2016. december 18. 21:38
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Idézet (LDreamP @ 2016.12.18. 17:51)
Én is valahogy hasonlóan vagyok vele, bár szerencsére angol felirattal már vannak fent részek itt-ott, úgyhogy most már sikerül értelmeznem a párbeszédeket is.
Remélem Magyarországra is eljut szinkronosan a közeljövőben, érdemesnek tartom levetíteni.
Óóóóó, nekem az is elég lenne ha valaki készítene hozzá magyar feliratot.
LDreamP
2016. december 21. 16:23
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Bár már ledaráltam a neten fellelhető 23 epizódot, igaz az elsőket nem igazán
úgy tervezem, hogy most a szünetben újra végignézem a sorozatot, de segítsetek mér légyszi. Nem értem, hogy Murat és Hayat min túráztatják egymást annyit. Nem beszélek törökül így sajnos nem értem, hogy miért van az, hogy jóban vannak, aztán rosszban, aztán csókolóznak majd úgy össze vesznek, hogy szóba sem állnak egymással és így tovább. És azt sem értettem, hogy a nászéjszakájukon mi történt.????
(Ezért lenne jó egy szinkron, vagy felirat, egyébként írtam a TV2-nek, hogy szívesen látnám ezt a sorozatot
)
LDreamP
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.