Ilyen hatalmas Kylie Jenner karácsonyfája
2016. december 10. 21:50
Csak nekem akadt a torkomon az ételem, amikor azt a sort olvastam, hogy a saját sminktermékeit használta fel a fa díszítésére?
Egyébként, véleményem szerint ebben a fában semmi olyan nincsen, amiről azt tudnám mondani, hogy személyes. A karácsonyfa legyen meghitt, családias, és személyre szabott, könyörgöm. Ez teljesen semmilyen.
Egyébként, véleményem szerint ebben a fában semmi olyan nincsen, amiről azt tudnám mondani, hogy személyes. A karácsonyfa legyen meghitt, családias, és személyre szabott, könyörgöm. Ez teljesen semmilyen.
2016. december 11. 00:24
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
nem meglepő....ez már nem igazi karácsony amúgy se régen volt a legjobb és a legszebb akkor még volt lényege is a családi szeretett az együtt kajálás beszélgetés
most meg...sminkes cucc a fenyőn boltba már kék rozsaszín fenyő...akkor lényeg hogy minnél drágább ajándék legyen a fa alatt ha nem iphone van a fa alatt akkor 3 világ háború van na meg igen nagy családi kajálás közbe telo nyomodás eléggé gázos amik most mennek.....
2016. december 11. 09:57
Neki is boldog karácsonyt.
Úgy érzem, hogy hamarosan a karácsonyfa mérete is státuszszimbólummá válik... szerintem ez szánalmas.
Úgy érzem, hogy hamarosan a karácsonyfa mérete is státuszszimbólummá válik... szerintem ez szánalmas.
2016. december 11. 10:15
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Egy kis jó ízlést is vásárolhatna magának a sok pénzén, amit a semmittevésért és magamutogatásért kap.
2016. december 11. 13:29
Szép fa, de nem illik egy házba. Gondolom a figyelemfelkeltés volt a célja.
Abban pedig biztos vagyok, hogy semennyi köze nem volt a díszítéshez. Csak megkért pár embert, hogy csinálják meg helyette.
Abban pedig biztos vagyok, hogy semennyi köze nem volt a díszítéshez. Csak megkért pár embert, hogy csinálják meg helyette.
2016. december 11. 20:33
|
|
CrazyMonsterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.11. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 260842 offline
|
Kemény munka volt feldíszíteni , az biztos. a mi családunknak még azt a kicsi díszítése is nagy feladat. ha felrakunk egy díszt , leverünk 13 másikat xdd legalábbis én .
2016. december 12. 06:08
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Vicces, mennyien írják, hogy nagyon személytelen ez a fa. Hát nem tudom. Szerintem ennél személyesebb nem is lehetne, hogy díszeknek a saját sminkcuccait használta. Nem hiszem, hogy olyan sokan elmondhatnánk ezt itt most magunkról
2016. december 12. 11:30
Nekünk évek óta műfenyőnk van. Ez a nagyképű p*csa belegondolt abba, hogy mennyi fát vágnak ki évente?! Legalább tartaná titokban, hogy mennyire ostoba, üresfejű szépség. És ha már véleményezni kell: giccsparádé, ahogyan valaki írta előttem, csak egyetérteni tudok vele.
2016. december 12. 15:44
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Juresz: persze, mert Kylie az egyetlen a Földön aki igazi fenyőt díszít karácsonyra xD
Nekem csupán azért van egy pici műfenyőm, mert általában karácsonykor is dolgozom, ezért feleslegesen nincs értelme igazit díszítgetnem. Sok macera lenne, főleg mert panelban lakom. De anyukáméknál minden évben a kertjükből kivágott fa van feldíszítve. Szerintem ez a varázsa az egésznek, és ne legyen már minden műanyag. Mellesleg évente kitudja hány ezer vagy több fát vágnak ki, és azoknak köze sincs a karácsonyhoz. Ez a "divat-mentsük-a-Földet-mert-menő" dolog elég béna, de te tudod...
Nekem csupán azért van egy pici műfenyőm, mert általában karácsonykor is dolgozom, ezért feleslegesen nincs értelme igazit díszítgetnem. Sok macera lenne, főleg mert panelban lakom. De anyukáméknál minden évben a kertjükből kivágott fa van feldíszítve. Szerintem ez a varázsa az egésznek, és ne legyen már minden műanyag. Mellesleg évente kitudja hány ezer vagy több fát vágnak ki, és azoknak köze sincs a karácsonyhoz. Ez a "divat-mentsük-a-Földet-mert-menő" dolog elég béna, de te tudod...
2016. december 13. 16:36
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
ez durva! bár, nem rossz
2016. december 13. 21:36
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
De elfogadnám énis
De amugy szép, látszik, hogy Kylienak van ízlése
De amugy szép, látszik, hogy Kylienak van ízlése
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: