Mi is a magyar alternatív előadók jellegzetessége? A legtöbbjük a 80-as, 90-es években működött, szövegeik depresszívek, rendszerkritikusak, zenéjük alternatív rock, szaxofonhangzással, akár dzsesszel keverve, és gyakran betiltották őket, mert nem fértek meg a politikai rendszerrel. Akár alkoholizáltak, tudatmódosító szerekkel éltek, azokról énekeltek, és illegális kazettákon terjesztették a zenéjüket. A tagok közötti átfedések meghatározhatatlanok.
A teljes cikkhez kattints ide!
10 + 1 magyar alternatív előadó, akit vétek nem ismerni
2016. december 08. 09:46
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Alvin
Bár én őket nem az alternatív kategóriába sorolnám.
2016. december 08. 14:35
Én csak a 9. és 10. számú versenyzőket ismertem. De most meghallgatom a többit is
2016. december 08. 20:44
Alvin és a mókusok.
A Pál Utcai Fiúkról találtam apunál posztert, de mind a mai napig nem vettem rá magam arra, hogy meghallgassam őket - na talán most a cikk hatására. Ami pedig Cseh Tamást illeti, a belinkelt dalt én ezerszer jobban szeretem a 30Y előadásában, de persze kinek mi. És az Elfelejtett szó, istenem, nagyon szeretem.
Egyébként köszi a cikket, azt hiszem, most bővítem zenei ismereteimet.
Egyébként köszi a cikket, azt hiszem, most bővítem zenei ismereteimet.
2017. július 18. 00:46
Utolsó 3 nagy kedvencem, a többiről hallottam de nem annyira ismerem :/ De bepótolom
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: