Néhány hete bombaként robbant a hír, miszerint Floor pocsék zenekarnak tartja a Slayert.
A teljes cikkhez kattints ide!
Floor Jansen: „Nem gondoltam, hogy ekkora lavinát indítok”
2016. december 06. 18:48
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
2016. december 06. 19:38
Egyet kell értenem Floorral. A Slayer kiégett, hiába egy ikonikus banda, számomra az utolsó élvezhető anyaguk 2001-ben jött ki, ami 15 éves lemezt jelent. Átmentek egy önismétlő, önlenyúló stílusba, a régi sikerekből akarnak élni. Ez gáz. A Nightwish -akármennyire túlértékeltnek és p*nametálnak nevezett zenekar- mindig, minden egyes albumán újat tud mutatni. Sorry Slayer-fanok!
2016. december 06. 20:40
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
lol ezt olvastam más fórumokon is, és a hozzászólók két szélérték között váltakoztak: akik szidták a Slayert és akik szidták Floort. Jómagam nem tartom elképzelhetetlennek, hogy ez zenésznek egy irányzaton belül legyen saját ízlése
nem lesz összeegyeztethetetlen vele egyszerűen azért, mert maga is metált játszik
mit gondoltunk, hogy minden zenekart imád?
2016. december 06. 21:23
|
|
rock.for.lifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.05. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 261211 offline
|
Nem mindenki lehet Slayer fan
2016. december 07. 13:11
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Beszól nekik hogy borzasztóak utána meg azt mondja hogy nem akar senkit megbántani?? Kicsit gondolkozzon már hogy ebben hol a logika... Először azt mondja hogy borzasztóak a dalaik utána meg hogy ez nem jelenti azt, hogy nem jó az amit ők csinálnak - most mi van??
2016. december 07. 13:17
Mikor a Facebook-on belefutottam a Floor szidja a Slayert Hammerworld-ös cikkbe, szívem szerint popcornt csináltam volna a kommentek olvasása mellé. A legtöbb ember vagy a Slayert fosozta, vagy Floort. Őszintén szólva én nem vagyok egy hatalmas Nightwish rajongó, néha meghallgatom őket, de amúgy békésen elvagyok a zenéjük nélkül, a Slayer viszont nagyon a szívemhez nőtt az elmúlt évek folyamán, és valamiért sosem gondoltam, hogy vannak olyanok a rockerek közt, akik nem szeretik ezt a nagy múltú, kiváló zenekart. Nincs semmi bajom Floor véleményével, hisz az mindenkinek a sajátja, de a nyilatkozatában van valami, ami miatt az ember sértőnek érzi. Borzasztó, unalmas, szörnyű... Ennél szebben is el lehet mondani, ha egy adott előadó/zenekar tevékenységét nem szereti az ember. Nekem csak annyi a problémám az egésszel, hogy utólag próbált mentegetőzni, szépíteni a kijelentésén, és azt állítja, nem akart senkit megbántani, márpedig a nyilatkozata alapján abszolút nem ez jött le.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: