Starity

Floor Jansen: „Nem gondoltam, hogy ekkora lavinát indítok”

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. december 06. 18:48 #1
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
Néhány hete bombaként robbant a hír, miszerint Floor pocsék zenekarnak tartja a Slayert.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. december 06. 19:38 #2
- törölt felhasználó -    
Egyet kell értenem Floorral. A Slayer kiégett, hiába egy ikonikus banda, számomra az utolsó élvezhető anyaguk 2001-ben jött ki, ami 15 éves lemezt jelent. Átmentek egy önismétlő, önlenyúló stílusba, a régi sikerekből akarnak élni. Ez gáz. A Nightwish -akármennyire túlértékeltnek és p*nametálnak nevezett zenekar- mindig, minden egyes albumán újat tud mutatni. Sorry Slayer-fanok!
2016. december 06. 20:40 #3
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
lol ezt olvastam más fórumokon is, és a hozzászólók két szélérték között váltakoztak: akik szidták a Slayert és akik szidták Floort. Jómagam nem tartom elképzelhetetlennek, hogy ez zenésznek egy irányzaton belül legyen saját ízlése rolleyes.gif nem lesz összeegyeztethetetlen vele egyszerűen azért, mert maga is metált játszik pardon.gif mit gondoltunk, hogy minden zenekart imád?
2016. december 06. 21:23 #4
rock.for.life
rock.for.life
új tag
Hozzászólás: 24
Csatolások: 0
Azonosító: 261211
Nem mindenki lehet Slayer fan biggrin.gif
2016. december 07. 13:11 #5
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
Hozzászólás: 2172
Csatolások: 0
Azonosító: 242008
Beszól nekik hogy borzasztóak utána meg azt mondja hogy nem akar senkit megbántani?? Kicsit gondolkozzon már hogy ebben hol a logika... Először azt mondja hogy borzasztóak a dalaik utána meg hogy ez nem jelenti azt, hogy nem jó az amit ők csinálnak - most mi van??
2016. december 07. 13:17 #6
- törölt felhasználó -    
Mikor a Facebook-on belefutottam a Floor szidja a Slayert Hammerworld-ös cikkbe, szívem szerint popcornt csináltam volna a kommentek olvasása mellé. A legtöbb ember vagy a Slayert fosozta, vagy Floort. Őszintén szólva én nem vagyok egy hatalmas Nightwish rajongó, néha meghallgatom őket, de amúgy békésen elvagyok a zenéjük nélkül, a Slayer viszont nagyon a szívemhez nőtt az elmúlt évek folyamán, és valamiért sosem gondoltam, hogy vannak olyanok a rockerek közt, akik nem szeretik ezt a nagy múltú, kiváló zenekart. Nincs semmi bajom Floor véleményével, hisz az mindenkinek a sajátja, de a nyilatkozatában van valami, ami miatt az ember sértőnek érzi. Borzasztó, unalmas, szörnyű... Ennél szebben is el lehet mondani, ha egy adott előadó/zenekar tevékenységét nem szereti az ember. Nekem csak annyi a problémám az egésszel, hogy utólag próbált mentegetőzni, szépíteni a kijelentésén, és azt állítja, nem akart senkit megbántani, márpedig a nyilatkozata alapján abszolút nem ez jött le. pardon.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok