Bár nálunk már javában tombolnak a mínuszok odakint, Nevadában nincs miért aggódni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Fürdőruhára vetkőzött Bella Thorne
2016. december 06. 12:14
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. december 06. 12:35
1. Ez a csaj az Instáján szinte állandóan fürdőruciban van. Nem mintha bánnám, jól néz ki, csak nem egy nagy hír.
2. Szerintem a Famous in Love biztosan nem lesz egy új PLL. Először is, már az előzetesből is látszik, hogy nagyon kiforgatták a könyvet, Paige a könyvben fiatalabb, bohókásabb, szerethetőbb. Másodszor, nem tudom, ki hogy van vele, de engem a PLL thriller része fogott meg, nem pedig a románc (Ezriától külön hülyét kapok, bocsánat, Ezria fanok). A FIL vegytiszta tinirománc, és inkább hasonlít a Twilight-ra, mint a PLL-ra. Tudom, mert elolvastam. Sokkal gyengébb alapanyag, mint Sara Shepard könyvsorozata, nem tudom, mennyit tudnak változtatni rajta, hogy ne legyen annyira sablonos és infantilis, mint Rebecca Serle könyve.
2. Szerintem a Famous in Love biztosan nem lesz egy új PLL. Először is, már az előzetesből is látszik, hogy nagyon kiforgatták a könyvet, Paige a könyvben fiatalabb, bohókásabb, szerethetőbb. Másodszor, nem tudom, ki hogy van vele, de engem a PLL thriller része fogott meg, nem pedig a románc (Ezriától külön hülyét kapok, bocsánat, Ezria fanok). A FIL vegytiszta tinirománc, és inkább hasonlít a Twilight-ra, mint a PLL-ra. Tudom, mert elolvastam. Sokkal gyengébb alapanyag, mint Sara Shepard könyvsorozata, nem tudom, mennyit tudnak változtatni rajta, hogy ne legyen annyira sablonos és infantilis, mint Rebecca Serle könyve.
2016. december 06. 12:57
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Szép alakja van, de a sorozatot illetően nem tudom, hogy mennyire lesz sikeres. Ugyan nem nézem a PLL-t, de szerintem ez a Famous In Love nem lesz olyan nagy sikerű, mint a PLL..
2016. december 06. 15:06
|
Mrs.PotatoHeadúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.28. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 261098 offline
|
Draga khalifa ..az ilyen emberektol mint te lesz hanyingerem,szivesen megneznelek teged te mennyire vagy szep ...a szepseg relativ ,mindenkinek mas a szep es azert mert nem neked nem tetszik nem kell lecsunyazni valakit ...nagyon szanalmas vagy ;*
2016. december 06. 15:13
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Azta de vékony. Már betegesen vékony. De a haja még mindig borzalmas.
2016. december 06. 15:25
egy kicsit vékony de legalább egy kicsit visszafogta magát
2016. december 06. 17:05
|
|
macbarbie07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 206001 offline
|
szerintem egyáltalán nem tűnik anorexiásnak,es ha nyomon követitek bella minden nap rengeteget eszik..normális vékony alakja van azért meg különböztethetünk egy anorexiást az ő testétől..
2016. december 06. 17:42
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Jól teszi,hogy ügyel alakjára.
2016. december 06. 18:07
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Még mindig nem nyerte el a tetszésemet szegény...lehet,hogy ez az én hibám..
2016. december 06. 18:28
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
nagyon jó alakja van!
de még mindig nem szimpi a csaj
de még mindig nem szimpi a csaj
2016. december 06. 18:29
Cica24 biztos baj van a látásoddal.
Én olyat is olvastam már, hogy ez a sorozat a Gossip Girl utódja lesz, az előzetes alapján szerintem sem a PLL-re sem a GG-re nem hasonlít. Ennek ellenére kíváncsi vagyok, milyen lesz, az első részt biztos megnézem.
A képekhez csak annyit fűznék, hogy nem valami nagy szám, hisz mások is szoktak ilyen képeket feltölteni.
Én olyat is olvastam már, hogy ez a sorozat a Gossip Girl utódja lesz, az előzetes alapján szerintem sem a PLL-re sem a GG-re nem hasonlít. Ennek ellenére kíváncsi vagyok, milyen lesz, az első részt biztos megnézem.
A képekhez csak annyit fűznék, hogy nem valami nagy szám, hisz mások is szoktak ilyen képeket feltölteni.
2016. december 06. 18:32
Vékony és csinos lány!
Bár mostanában sok a botrány körülötte!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: