Az eredeti tervek szerint 2018-ban került volna a mozikba Hablaty és Fogatlan kalandjainak folytatása, ám a Paramount Pictures kitolta a premier dátumát 2019-re.
A teljes cikkhez kattints ide!
2019-ben kerül a mozikba az Így neveld a sárkányodat 3.
2016. december 06. 07:26
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. december 06. 13:31
Nnnneee :"( Ráadásul a harmadik már nem lesz olyan, mint az előzőek, mert nem lesznek sárkányok. :"( :"( http://moviepilot.com/posts/3594311
2016. december 06. 13:32
De ha lesz Hiccstrid, az már fél siker.
best OTP ever
2016. december 06. 21:16
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Tuti lesznek sárkányok
Kacsa hír szerintem, az hogy nem lesznek.
Én imádom a sárkányokat, szóval nekem ez a mese alap, whááá várom, csak az a baj, hogy olyan messze van még
Én imádom a sárkányokat, szóval nekem ez a mese alap, whááá várom, csak az a baj, hogy olyan messze van még
2016. december 07. 19:00
Jó fej sárkányok vannak benne!
Az első rész nagyon tetszett, a másodikat még nem láttam! Hamarosan sor kerül rá!
A harmadik epizód is biztos jó lesz!
2016. december 07. 19:04
De jó! Nagyon várom már, mert az első két része nagy kedvenceim lettek.
2016. december 08. 18:46
Ariella2001: direkt azért raktam ki azt a linket, mert ez a "nem lesznek sárkányok" dolog sokkal összetettebb. A harmadik rész a könyv elejét fogja megtestesíteni (igen, "hűdenagyfanvagyok" rajongók, van könyv) ami arról szól, hogy Hiccup (utálom a magyar fordításokat xD) visszaenlékezik azokra az időkre, mikor még voltak. Valami miatt elmentek. Na mindegy, ez így bonyolult, olvasd csak el a cikket, mindenhol ezt fogod találni.
http://moviepilot.com/posts/3594311
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: