Bár Harry herceg jelenleg egy színésznővel randizik, az internet imádja őt Rihanna oldalán.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rihanna hihetetlenül mutat Harry herceg mellett
2016. december 05. 14:03
Idézet (botond96 @ 2016.12.05. 13:34)
tényleg jól mutatnak együtt ,bár Rihannát a királyi család nem nyelné le túl sok lenne
Ugyan erre gondoltam.
2016. december 05. 14:40
|
|
Suzievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.10. Hozzászólás: 359 Csatolások: 1 Azonosító: 255553 offline
|
Én nagyon szeretem mindkettőjüket de nem illenek össze és Rihanna egyáltalán nem illik királyi közegbe mindig mély dekoltázzsal jelenik meg és olyan ruhákban ami énekesnőnek elmegy de a királyi családba sokkal műveltebb szolidabb nők kellenek nem Rihanna
2016. december 05. 15:14
Rihanna és Harry herceg pároshoz mit szólna Erzsébet?
Bele sem merek gondolni, hogy milyen botrány lenne belőle!
Bár a többi választottjától sincs elragadtatva a királyné!
2016. december 05. 17:30
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
Őszintén? Szerintem jó hatással lennének egymásra
meg tetszene, ha Harry csak úgy simán (haha,
potterpoén) önmaga lenne, és kiválasztaná maga mellé a botrányhős Rihannát, mert szereti ^.^
potterpoén) önmaga lenne, és kiválasztaná maga mellé a botrányhős Rihannát, mert szereti ^.^
2016. december 05. 17:31
Nem hinném, hogy összejönnének. Mit szólna hozzá a királynő?
2016. december 05. 17:49
azért egymás mellé abszolúte nem illenek, és nem mutat hihetetlenül Harry herceg oldalán, de RiRi túlságosan gyönyörűű
2016. december 05. 17:51
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Jók lennének együtt, de Riri nem illik oda a királyi családba.
2016. december 05. 20:46
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Aranyosak lennének együtt.
Bár a királynő nem engedné meg Riri-t Harry-nek
2016. december 05. 21:35
Jó hír ha boldogok,bár Rihanna szerintem forma bontó lenne a királyi családban.Nem külsőségekre gondolok.
2016. december 06. 03:35
Úgy imádom, amikor az internetezők így elszállnak és elkezdenek kombinálni "-.- RIHANNA ÉS HARRY NEM EGY PÁR, csak együtt jelentek meg ezen az eseményen. Mint, ahogy a cikkben is írták, Riri Dicaprio körül legyeskedik, Diana kisebb fiának meg egy színésznő a barátnője. Attól pedig, hogy "jól mutatnak" együtt és kijönnek, nem feltétlenül kell összejönniük. Semmi szükség szerintem felesleges felhajtásra a "párosuk" körül, mert nem is létezik a "párosuk"... -.-
2016. december 11. 17:57
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
hát aranyosak
de pár nem valószínű,hogy lesznek
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: