Fejes Szandra távozott ma az X-Faktorból
2016. december 04. 08:45
Egyértelmű volt, hogy helyes döntés született a végére.
2016. december 04. 09:03
Szandra simán leénekli a többieket a színpad alá, de ha a népnek az igényszintje ez alatt van... sajnálatos.
2016. december 04. 09:43
Teljes mértékben egyértelmű volt, hogy ha Szandra a múlt héten nem esett ki, akkor most már sajnos el kell tőle búcsúznunk. Nekem az egyik kedvencem volt ebben a tehetségkutatónak nevezett valamiben, de akkor is látható, hogy az utóbbi 2 élőshowban már nem tudott fejlődni sehová. Tehetséges meg minden, de elérte a képességeinek a tetőpontját.
Dmitrij pedig tehetséges és még rengeteg mindent ki lehet hozni.
De az egyértelmű, hogy nem neki kellett volna párbajozni. Mata Ricsikét is csak az tartja bent, hogy helyes és a tinik kedvence. Az előadása az utóbbi 3 élősohwban rémgyönge volt.
Opitz Barbi viszi a pálmát véleményem szerint ő az abszolút esélyes a győzelemre.
A Ham ko Ham is egyre jobb viszont azt nem értem, hogy egy cikkben mióta lehet kiírni azt, hogy ,,cigányhimnusz"?! Rengeteg cikket olvastam már életemben és eddig az ilyen témáknál, mindig azt írták, hogy roma származásúak és értem, hogy vannak olyanok akik kivívják a negatív elnevezést maguknak, de nem minden roma származású ember ugyanolyan! És ezt már észre lehetne venni!
Tóth Gabi nagyon odatette magát ismét sikeresen elfelejtette, hogy honnan kezdte.
Viszont most kíváncsi leszek, hogy miután Liza és Szandi is kiesett, ki lesz a közellenség a jövő héten.
Dmitrij pedig tehetséges és még rengeteg mindent ki lehet hozni.
De az egyértelmű, hogy nem neki kellett volna párbajozni. Mata Ricsikét is csak az tartja bent, hogy helyes és a tinik kedvence. Az előadása az utóbbi 3 élősohwban rémgyönge volt.
Opitz Barbi viszi a pálmát véleményem szerint ő az abszolút esélyes a győzelemre.
A Ham ko Ham is egyre jobb viszont azt nem értem, hogy egy cikkben mióta lehet kiírni azt, hogy ,,cigányhimnusz"?! Rengeteg cikket olvastam már életemben és eddig az ilyen témáknál, mindig azt írták, hogy roma származásúak és értem, hogy vannak olyanok akik kivívják a negatív elnevezést maguknak, de nem minden roma származású ember ugyanolyan! És ezt már észre lehetne venni!
Tóth Gabi nagyon odatette magát ismét sikeresen elfelejtette, hogy honnan kezdte.
Viszont most kíváncsi leszek, hogy miután Liza és Szandi is kiesett, ki lesz a közellenség a jövő héten.
2016. december 04. 09:45
|
Dimond40új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.04. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 261182 offline
|
Megint megmutatta sok magyar a fantasztikus rasszista oldalát(tisztelet a kivételnek) Biztos csak én vettem azt észre ha M.o n akar valaki szerencsétpróbálni és más a bőrszíne vagy a nemzetisége akkor ezt ő hogy képzelte? Nehogy már egy másik országból jött nagyobb sikereket érjen el mint én aki magyar. De ha egy magyar megy ki szerencsét próbálni Angliába,Németországba az a minimum hogy tárt karokkal várják a magyart mert ha nem akkor veri felháborodottan a mellét a magyar hogy mi ez a magatartás. (Gratulálok ennek a kategóriának)
Sajnos nem figyelik az emberek az igazi tehetséget. Csak külső alapján. (érdekes az angolok szem rebbenés nélkül adták át az 1. Helyet a magyar Attraction-nek)
És szomorú,hogy Mata Ricsi még bent van csak azért mert baba pofija van és lányok milliói olvadoznak attól a flegma és nagy arcú stílusától. De egy értelmes mondatot nem tud összerakni és látszik rajta hogy fél vállról veszi már az egész műsort mert tudja hogy a rajongók megnyeretik vele.
Szandi szerintem nagy tehetség volt de akinek van karrierje ebben az iparban az ne akarjon már annyi tehetséget kiejteni mint amennyit ő.Ettől eltekintve biztos hallunk még róla.
Opitz Barbi az aki megmutatta hogy a tehetség és a szerénység megfér egymás mellett.Óriási amit ő csinál és remélem megnyeri ❤
Ham Ko Ham csapaton nem csodálkozok,hogy bent van még mert ők visznek életet ebbe az egész show ba. Pőrgős nótákat visznek a színpadra és iszonyatosan jól csinálják.
Dmitrij számomra a kedvenc. Szerintem olyan mint egy angyal. Hatalmas szíve van és remélem lepereg róla az a sok rasszista vélemény. Nagyon egyedi a hangja és 1000 énekes közül fel lehet ismerni. Sajnos 1 negatívum van. Az X-faktor miért akarja erősíteni az utálókban azt a tényt hogy ő meleg. Olyan ruhákat olyan koreográfiát adnak neki ami még tényleg azokban is kételkedést vált ki akik tudják,hogy párkapcsolatban volt. Engem nem zavarna ha meleg lenne de ha valaki nem az akkor ne csináljunk már bohócot.
(Saját vélemény Ricsi fanok meg ne kössenek bele köszönöm
)
Sajnos nem figyelik az emberek az igazi tehetséget. Csak külső alapján. (érdekes az angolok szem rebbenés nélkül adták át az 1. Helyet a magyar Attraction-nek)
És szomorú,hogy Mata Ricsi még bent van csak azért mert baba pofija van és lányok milliói olvadoznak attól a flegma és nagy arcú stílusától. De egy értelmes mondatot nem tud összerakni és látszik rajta hogy fél vállról veszi már az egész műsort mert tudja hogy a rajongók megnyeretik vele.
Szandi szerintem nagy tehetség volt de akinek van karrierje ebben az iparban az ne akarjon már annyi tehetséget kiejteni mint amennyit ő.Ettől eltekintve biztos hallunk még róla.
Opitz Barbi az aki megmutatta hogy a tehetség és a szerénység megfér egymás mellett.Óriási amit ő csinál és remélem megnyeri ❤
Ham Ko Ham csapaton nem csodálkozok,hogy bent van még mert ők visznek életet ebbe az egész show ba. Pőrgős nótákat visznek a színpadra és iszonyatosan jól csinálják.
Dmitrij számomra a kedvenc. Szerintem olyan mint egy angyal. Hatalmas szíve van és remélem lepereg róla az a sok rasszista vélemény. Nagyon egyedi a hangja és 1000 énekes közül fel lehet ismerni. Sajnos 1 negatívum van. Az X-faktor miért akarja erősíteni az utálókban azt a tényt hogy ő meleg. Olyan ruhákat olyan koreográfiát adnak neki ami még tényleg azokban is kételkedést vált ki akik tudják,hogy párkapcsolatban volt. Engem nem zavarna ha meleg lenne de ha valaki nem az akkor ne csináljunk már bohócot.
(Saját vélemény Ricsi fanok meg ne kössenek bele köszönöm
2016. december 04. 10:10
Végre. jó hangja volt és tehetséges is volt, de e már nagyon untam. Dmitrijt kezdem egyre jobban megkedvelni. nagyon szimpatikus és tehetsèges és meg tudna mit fejlődni. ellenben Szandra aki szerintem nem tudott már többet kihozni magából. Mata Ricsi. hát róla inkább. nem mondok semmit, mert jót nem tudnék.. Opitz Barbi megint hozta a formáját. gyönyörű dalokat énekelt. Ham ko ham meg fergeteges bulit csapott.
2016. december 04. 10:27
|
|
Paula_98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.30. Hozzászólás: 53 Csatolások: 19 Azonosító: 261121 offline
|
Én örülök,hogy Dimitri maradt bent.Ám Tóth Gabi nagyon bunkó volt nem tudta leplezni a sértődöttségét Szandrával szemben aki a múlt héten kiejtette a nagyon tehetségesnek titulált Lizát. De le a kalappel Laci előtt nagyon szépen megvédte a Szandrát Gabi meg csak tátogott mert szakmailag nem tudott belekötni a produkcióba ,csak az érzéseivel volt el.
Na de az biztos ,hogy Tóth Gabitól nem várhatunk el egy Keresztes Ildikó vagy épp Malek Miki színvonalú értékelést, mentorálást.
Na de az biztos ,hogy Tóth Gabitól nem várhatunk el egy Keresztes Ildikó vagy épp Malek Miki színvonalú értékelést, mentorálást.
2016. december 04. 10:55
|
|
Ashbensonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.16. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 254819 offline
|
Paula_98 igazad van, de Gárpár Laci sem arról híres, hogy szakmai tanácsokat ad a versenyzőknek, ő is mindig azt mondja el,hogy ,,Huu de jól éreztem magam ,megsirattál ''stb...
Viszont azt én még mindig nem értem,hogy Gabinak miért pont Dimitrij az aki elszált magától? Mata Ricsike biztos nem lehet nagyképű, ugye? Egy szöveget se tud normálisan megtanulni .
Viszont azt én még mindig nem értem,hogy Gabinak miért pont Dimitrij az aki elszált magától? Mata Ricsike biztos nem lehet nagyképű, ugye? Egy szöveget se tud normálisan megtanulni .
1 felhasználónak tetszik:
Paula_98
2016. december 04. 11:14
|
Mrs.PotatoHeadúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.28. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 261098 offline
|
Mata Ricsi hetrol hetre gyengebben teljesit neki kellene kiessen de a 14 eves kis tinilanyok benntartjak :/
2016. december 04. 11:28
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
Opitz Barbi a Florence + The Machine - Spectrum című dalát énekelte Dmitrij meg Konsztantyin Mihajlovics Szimonov orosz író/költő Várj reám című megzenésített költeményét énekelte a lényeg hogy nem népdalt énekelt....amúgy szép terjedelmes cikk
2016. december 04. 11:30
Ideje volt már, hogy Szandra kiessen. Nem véletlen volt az, hogy már negyedszerre párbajozott, felesleges volt ennyi ideig bent tartani őt. Félreértés ne essék, tényleg jó hangja van, tehetséges, csak szerintem az a baj vele, hogy nem elég érdekes. Az előadásai nem mutattak semmi újat, kb. mindig ugyanolyan volt, kezdett unalmassá válni.
Most már csak azt nem értem, hogy Mata Ricsi mit keres még a műsorban. Kicsit el van szállva magától, pedig az utóbbi adásokra visszatekintve, nincs mitől. Neki kellett volna párbajoznia Dmitrij helyett, csak gondolom a sok kislány meg a nyugdíjas klub ezerrel szavaz rá, mert ő a Ricsike, csak az a gond, hogy a többiekhez képest elenyésző a hangja.
Sajnálom, ha valakit negatívan érint a kommentem, csak muszáj voltam kiadni magamból a véleményem.
Most már csak azt nem értem, hogy Mata Ricsi mit keres még a műsorban. Kicsit el van szállva magától, pedig az utóbbi adásokra visszatekintve, nincs mitől. Neki kellett volna párbajoznia Dmitrij helyett, csak gondolom a sok kislány meg a nyugdíjas klub ezerrel szavaz rá, mert ő a Ricsike, csak az a gond, hogy a többiekhez képest elenyésző a hangja.
Sajnálom, ha valakit negatívan érint a kommentem, csak muszáj voltam kiadni magamból a véleményem.
2016. december 04. 12:21
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Mi baja van az embereknek a Szandival? Szerintem hihetetlenül jó hangja van, nekem az ő hangja sokkal jobban tetszik mint a Barbié. Most sokan megfogtok kövezni de nekem a Barbi hangja bántja a fülemet :/ szerintem túl van nyomatva a csaj. Ne értsetek félre szerintem is tehetséges és baromi sok alázat is van benne de nekem akkor sem jön be. 17 éves és olyan ruhákat aggatnak rá mint amiket a dédi mamám hordott. Komolyan vegyen már fel végre egy kib.szott torna cipőt és kössék fel a haját mert én ezt már k.rvára unom
de ez most mellékes.
Mata Ricsi és a Ham ko Ham szerintem fényévekkel rosszabb mint a Szandi.Alap járaton hányingert kapok a cigány zenétől a buta emberektől meg migrént szóval szerintem értitek miért nem jön be ez a kettő előadó. (btw: szabályosan felháborított amikor Gabi kijelentette tegnap este ,hogy cigánynak lenni csodálatos dolog)
Mata Ricsi és a Ham ko Ham szerintem fényévekkel rosszabb mint a Szandi.Alap járaton hányingert kapok a cigány zenétől a buta emberektől meg migrént szóval szerintem értitek miért nem jön be ez a kettő előadó. (btw: szabályosan felháborított amikor Gabi kijelentette tegnap este ,hogy cigánynak lenni csodálatos dolog)
2016. december 04. 13:19
ez csak az ÉN ŐSZINTE véleményem lesz.
Szóval szerintem nem véletlen, hogy Szandi 5 adásból 4-szer párbajozott. Az elején nem volt vele semmi bajom, de már az első adás alkalmából is csak azért nem esett ki, mert nem akarták, hogy Lacinak két versenyzője is kiessen. Szerintem, mivel ő már eleve színész volt, nem vot mit mutatnia. Az egyetlen ok, amiért bent maradt, az az, hogy Petike mindig rászavazott, így megvolt a matematika.
Dimitrij szerintem annyira nem volt rossz. A szomorúbb dalok tényleg jobban állnak neki, de nem tom mi a bajuk a sötét magyaroknak vele. Gondolom nem akarják, hogy nem magyar nyerjen. Gabinak nem tom mi volt az a beszólás, hogy ' Nagy a mellény' mert kibaszottul nem. Nem tehet róla, hogy ő szeret a színpadon lenni, és nem olyan mint a Barbi aki egy helybe áll és énekel (félre értés ne essék imádom Barbit, de ez csak egy példa)
Ricsivel igazából nem tudom mi a bajotok. Az első szám tényleg nem illett hozzá, de a másodikat gyönyörűen elénekelte. Petikének talán ilyeneket kéne neki adnia nem mai slágereket.
A Ham Ko Ham első előadása tényleg nem volt valami fenomenális, de a másodiknál leesett az állam. Nekem nagyon tetszett.
Barbi gyönyörűen énekelt, bár már tényleg kicsit unalmas, hogy nem oldodik fel a színpadon.
Az Odettes szám borzalmas volt. Távolról látszott, hogy tátogott.
Szóval szerintem nem véletlen, hogy Szandi 5 adásból 4-szer párbajozott. Az elején nem volt vele semmi bajom, de már az első adás alkalmából is csak azért nem esett ki, mert nem akarták, hogy Lacinak két versenyzője is kiessen. Szerintem, mivel ő már eleve színész volt, nem vot mit mutatnia. Az egyetlen ok, amiért bent maradt, az az, hogy Petike mindig rászavazott, így megvolt a matematika.
Dimitrij szerintem annyira nem volt rossz. A szomorúbb dalok tényleg jobban állnak neki, de nem tom mi a bajuk a sötét magyaroknak vele. Gondolom nem akarják, hogy nem magyar nyerjen. Gabinak nem tom mi volt az a beszólás, hogy ' Nagy a mellény' mert kibaszottul nem. Nem tehet róla, hogy ő szeret a színpadon lenni, és nem olyan mint a Barbi aki egy helybe áll és énekel (félre értés ne essék imádom Barbit, de ez csak egy példa)
Ricsivel igazából nem tudom mi a bajotok. Az első szám tényleg nem illett hozzá, de a másodikat gyönyörűen elénekelte. Petikének talán ilyeneket kéne neki adnia nem mai slágereket.
A Ham Ko Ham első előadása tényleg nem volt valami fenomenális, de a másodiknál leesett az állam. Nekem nagyon tetszett.
Barbi gyönyörűen énekelt, bár már tényleg kicsit unalmas, hogy nem oldodik fel a színpadon.
Az Odettes szám borzalmas volt. Távolról látszott, hogy tátogott.
2016. december 04. 13:33
|
David248új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.04. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 261192 offline
|
Én rájöttem egy dologra amire sokan nem jönnek rá. Sajnos szerintem azért esett ki a Szandra mert az elején mikor ő versenyzett és a by alex csapata, és vele szembe alex csapata esett ki, aztán Gabi mentoráltjával Lizával szembn kellett párbajozni és vele szembe is megnyerte a versenyt, és most mivelhogy pont alexnek meg gabinak kellett döntenie emiatt szandrán csattant az ostor. Nyilván alex is meg Gabi is azért döntött úgy hogy neki kell hazamenni, mert előtte az ők versenyzőinek kellett haza menni Szandra ellen, és most Szandrán "bosszúlták" meg alex is meg gabi is, hogy előtte miatta az ők versenyzőinek kellett mennie. Sajnos nem tudtam ennél érthetőbben fogalmazni, remélem értitek a lényegét amit leírtam.
2016. december 04. 15:07
Eleinte tetszett amit csinál,csak ez már kezdett hétről hétre sablonossá válni.Szerintem már nincs hova fejlődnie.Én személy szerint Barbinak,a Han Ko Hamnak és Dimitrinek szurkolok!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.