Kudarcba fulladt az idei Comet a látogatók szerint – beszámoló!
2016. december 04. 12:06
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Mennyire szerettem annak idején a kis szobámban a saját kis tévémben nézni a Cometet. Imádtam a képernyőn keresztül is az egész hangulatot, felnéztem a sztárokra és példaképnek teintettem őket. De az idei szerintem szégyellni való színvonalú volt.
A neten néztem és már ott átjött ,hogy a hangulat az egyenértékű a nullával...
2016. december 04. 15:02
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Mindenki ilyen szakadt pólóban jelent meg ?
2016. december 04. 17:04
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (khalifa @ 2016.12.03. 21:18)
Romlik a színvonal...
Nem csak ott...
Idézet (misssha @ 2016.12.04. 02:13)
Felgyorsult az információközvetítés
Ez így van, de amit kifelejtenek sokszor ezzel kapcsolatban, hogy az embereknek emiatt nincs is idejük/erejük befogadni, megemészteni azt a nagy mennyiségű infót, ami rájuk ömlik. Így lehet sikeres 3 tucat senki, akik csak azért vannak a köztudatban, mert a csapból is ők folynak. Ha a rádióban hallomás után kellene szelektálnia a zenekedvelőknek, akkor a kedvelt tinisztárok úgy elvéreznének, mintha sosem lettek volna.
Idézet (VampireBella @ 2016.12.04. 11:54)
Ezzel nem igazán értek egyet. Amikor szeptemberben voltam Vad Fruttik nagykoncerten, a Budapest Parkban, szinte teltház volt, és nem egy embert láttam az együttes nevével fémjelzett pólókban. Ugyanígy a Quimby évfordulós buliját sem voltak épp kevesen. Szóval a magyar zenének több rétege is van, lehet hogy akik ezen a rendezvényen voltak, azok a felejthetőbb része, de pl az alternatív vonalon teljesen más helyzet.
Ez is így van. Ezek a zenekarok élőben is tudnak bizonyítani és nem fél vagy teljes playbeck műsort adni 10-15 percben. Érdekes módon viszont a populárisabb vonalon a retro rendezvényeken pl a total dance rendezvényeken még a mai napig meg lehet tölteni a nézőteret. Ugyanez a mai sztárocskákról nem mondható el...
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2016. december 04. 17:12
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Hát igen nem valami amerikai minőségű díjátadó volt
2016. december 04. 19:05
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
2008ig még jó volt a comet utána lett f*s... meg mondjuk az egész viva is régen a kedvenc zene csatornám volt anno amikor a Ada Kristóf Kisó meg a többiek voltak a csatornán
mára meg már nem is hallgatom meg nem is nézem mert egy nagy kalap sz*r
2016. december 04. 19:22
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Számomra nem volt meglepő az a gondolat, miszerint valójában egy kalap szamócát sem ér ez az egész. Szerintem ez abszolút nem újdonság, évek óta ez a nagy helyzet a Vivával és a Comettel kapcsolatban. Kamasz éveimben én is aktív nézője voltam a csatornának, főleg, hogy No Thanx rajongó is voltam, így számomra kötelező volt. Viszont mióta lecsengett a Tokio Hotel, No Thanx és egyéb banda utáni rajongás, való igaz, hogy a mostani "sztárok" egytől egyig tehetségkutatókból kerültek ki. Egyszerűen nem csak a Viva tévé színvonala vett mély repülést, de a magyar zeneiparé is. Persze, jötte a cáfolandó kommentek, hogy igen is van igényes magyar zenekar (én magam is tudnék többet mondani, csak jelzem), mégis úgy gondolom, hogy a pop zenét illetően siralmas a helyzet. Számomra egy Tóth Gabi, Majka-Curtis duó meg az ilyen hasonló szutyok minden, csak nem értelmes, minőségi zene. És az ilyen átadókra nem a Quimbyt és a Tankcsapdát fogják elhívni, hanem az ötezredik ikszfaktor győztesét. Ez a gond. No meg emlékszem, hogy anno Cascada és Inna is szórakoztatta a közönséget a Cometen, most meg szinte csak azon "sztárok" voltak meghívva, akit folyton folyvást a torkunkon erőszakolnak le. Én speciel Tóth Gabikától agyf*szt kapok, annyira irritál a megjelenése. Őszintén nem csodálom, hogy a kutya nem volt rájuk kíváncsi.
2016. december 05. 15:37
A mai világban már alig van tehetséges ember, ezen nem lepődtem meg.
2016. december 06. 08:46
Műsorvezetők semm voltak a legjobban
Ez a szöszi csaj pölö nagyon idegölő.
Ez a szöszi csaj pölö nagyon idegölő.
2016. december 08. 21:03
|
|
CrazyMonsterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.11. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 260842 offline
|
7000 Tényleg kicsit sok.. misssha, teljesen egyetértek veled ..
2016. december 08. 21:38
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Én csak egy dolog miatt is tartom valamire valónak az új Cometet: mert Alföldi életműdíjat kapott. Aki kicsit is ismeri a munkásságát, az tudja, hogy Robi sosem fog kapni az államtól semmilyen komolyabb elismerést (Kossuth-díj, Jászai Mari-díj, Érdemes művész stb...) Annyira megosztó és újító, hogy ezt sok ember nem tudja megérteni -és ezzel A.R. is tisztában van. Szóval én örülök, hogy kapott egy ilyen elismerést, mert ez is válasz arra, hogy az emberek szeretik, amit csinál -no meg persze az sem utolsó, hogy az összes darab, amiben játszik és rendez, mindig teltházzal fut...
A mai magyar zenéről: a populáris vonal tényleg katasztrófa, én nagyon nem bírom ezt a vonalat -hála istennek két és fél évvel ezelőtt volt lehetőségem megismeri az Anna And The Barbies-t, akik új távlatokat nyitottak előttem és megtanultam, hogy a magyar zene nem sz.r, csak tudni kell túllépni a pop bullshit-en (ha belegondolunk, angol nyelven sem hú de erős a ez a vonal).
A mai magyar zenéről: a populáris vonal tényleg katasztrófa, én nagyon nem bírom ezt a vonalat -hála istennek két és fél évvel ezelőtt volt lehetőségem megismeri az Anna And The Barbies-t, akik új távlatokat nyitottak előttem és megtanultam, hogy a magyar zene nem sz.r, csak tudni kell túllépni a pop bullshit-en (ha belegondolunk, angol nyelven sem hú de erős a ez a vonal).
2016. december 09. 22:07
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Számomra az volt a legnagyobb csalódás, hogy Halott Pénzék nem nyertek semmit.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.