Starity

Kudarcba fulladt az idei Comet a látogatók szerint – beszámoló!

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. december 04. 12:06 #21
nemérdekel
nemérdekel
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 238
Csatolások: 0
Azonosító: 255195
Mennyire szerettem annak idején a kis szobámban a saját kis tévémben nézni a Cometet. Imádtam a képernyőn keresztül is az egész hangulatot, felnéztem a sztárokra és példaképnek teintettem őket. De az idei szerintem szégyellni való színvonalú volt. sad.gif A neten néztem és már ott átjött ,hogy a hangulat az egyenértékű a nullával...
2016. december 04. 15:02 #22
DirectionerGirl001
DirectionerGirl001

StátuszIM NEVER GONNA STOP LOVING HARRY STYLES
Hozzászólás: 815
Azonosító: 246892
Mindenki ilyen szakadt pólóban jelent meg ? biggrin.gif
2016. december 04. 16:04 #23
Sappho
Sappho

Státuszhttp://everythingiwantedbutnothingilleverneed.wordpress.com :)
Hozzászólás: 558
Azonosító: 212957
Nekem eddig fel sem tűnt, hogy már nem volt évekig XD
2016. december 04. 17:04 #24
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12633
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (khalifa @ 2016.12.03. 21:18)
Romlik a színvonal...

Nem csak ott...

Idézet (misssha @ 2016.12.04. 02:13)

Felgyorsult az információközvetítés

Ez így van, de amit kifelejtenek sokszor ezzel kapcsolatban, hogy az embereknek emiatt nincs is idejük/erejük befogadni, megemészteni azt a nagy mennyiségű infót, ami rájuk ömlik. Így lehet sikeres 3 tucat senki, akik csak azért vannak a köztudatban, mert a csapból is ők folynak. Ha a rádióban hallomás után kellene szelektálnia a zenekedvelőknek, akkor a kedvelt tinisztárok úgy elvéreznének, mintha sosem lettek volna.

Idézet (VampireBella @ 2016.12.04. 11:54)
Ezzel nem igazán értek egyet. Amikor szeptemberben voltam Vad Fruttik nagykoncerten, a Budapest Parkban, szinte teltház volt, és nem egy embert láttam az együttes nevével fémjelzett pólókban. Ugyanígy a Quimby évfordulós buliját sem voltak épp kevesen. Szóval a magyar zenének több rétege is van, lehet hogy akik ezen a rendezvényen voltak, azok a felejthetőbb része, de pl az alternatív vonalon teljesen más helyzet.

Ez is így van. Ezek a zenekarok élőben is tudnak bizonyítani és nem fél vagy teljes playbeck műsort adni 10-15 percben. Érdekes módon viszont a populárisabb vonalon a retro rendezvényeken pl a total dance rendezvényeken még a mai napig meg lehet tölteni a nézőteret. Ugyanez a mai sztárocskákról nem mondható el...
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2016. december 04. 17:12 #25
NóraMészáros
NóraMészáros

Státuszinsta/snap: @mszrs.nora
Hozzászólás: 546
Csatolások: 41
Azonosító: 208863
Hát igen nem valami amerikai minőségű díjátadó volt
2016. december 04. 19:05 #26
Brandy
Brandy
♥Pizza♥

Státusz❤Lana Del Rey❤
Hozzászólás: 5273
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
2008ig még jó volt a comet utána lett f*s... meg mondjuk az egész viva is régen a kedvenc zene csatornám volt anno amikor a Ada Kristóf Kisó meg a többiek voltak a csatornán biggrin.gif mára meg már nem is hallgatom meg nem is nézem mert egy nagy kalap sz*r
2 felhasználónak tetszik: CandUs, Maiko
2016. december 04. 19:22 #27
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Számomra nem volt meglepő az a gondolat, miszerint valójában egy kalap szamócát sem ér ez az egész. Szerintem ez abszolút nem újdonság, évek óta ez a nagy helyzet a Vivával és a Comettel kapcsolatban. Kamasz éveimben én is aktív nézője voltam a csatornának, főleg, hogy No Thanx rajongó is voltam, így számomra kötelező volt. Viszont mióta lecsengett a Tokio Hotel, No Thanx és egyéb banda utáni rajongás, való igaz, hogy a mostani "sztárok" egytől egyig tehetségkutatókból kerültek ki. Egyszerűen nem csak a Viva tévé színvonala vett mély repülést, de a magyar zeneiparé is. Persze, jötte a cáfolandó kommentek, hogy igen is van igényes magyar zenekar (én magam is tudnék többet mondani, csak jelzem), mégis úgy gondolom, hogy a pop zenét illetően siralmas a helyzet. Számomra egy Tóth Gabi, Majka-Curtis duó meg az ilyen hasonló szutyok minden, csak nem értelmes, minőségi zene. És az ilyen átadókra nem a Quimbyt és a Tankcsapdát fogják elhívni, hanem az ötezredik ikszfaktor győztesét. Ez a gond. No meg emlékszem, hogy anno Cascada és Inna is szórakoztatta a közönséget a Cometen, most meg szinte csak azon "sztárok" voltak meghívva, akit folyton folyvást a torkunkon erőszakolnak le. Én speciel Tóth Gabikától agyf*szt kapok, annyira irritál a megjelenése. Őszintén nem csodálom, hogy a kutya nem volt rájuk kíváncsi. unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: CandUs, _ToTo_
2016. december 05. 15:37 #28
- törölt felhasználó -    
A mai világban már alig van tehetséges ember, ezen nem lepődtem meg.
2016. december 06. 08:46 #29
- törölt felhasználó -    
Műsorvezetők semm voltak a legjobban pardon.gif
Ez a szöszi csaj pölö nagyon idegölő.
2016. december 08. 21:03 #30
CrazyMonster
CrazyMonster
új tag

StátuszNem a csoda hiányzik a világból, hanem a csodálat
Hozzászólás: 36
Azonosító: 260842
7000 Tényleg kicsit sok.. misssha, teljesen egyetértek veled ..
2016. december 08. 21:38 #31
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Én csak egy dolog miatt is tartom valamire valónak az új Cometet: mert Alföldi életműdíjat kapott. Aki kicsit is ismeri a munkásságát, az tudja, hogy Robi sosem fog kapni az államtól semmilyen komolyabb elismerést (Kossuth-díj, Jászai Mari-díj, Érdemes művész stb...) Annyira megosztó és újító, hogy ezt sok ember nem tudja megérteni -és ezzel A.R. is tisztában van. Szóval én örülök, hogy kapott egy ilyen elismerést, mert ez is válasz arra, hogy az emberek szeretik, amit csinál -no meg persze az sem utolsó, hogy az összes darab, amiben játszik és rendez, mindig teltházzal fut...

A mai magyar zenéről: a populáris vonal tényleg katasztrófa, én nagyon nem bírom ezt a vonalat -hála istennek két és fél évvel ezelőtt volt lehetőségem megismeri az Anna And The Barbies-t, akik új távlatokat nyitottak előttem és megtanultam, hogy a magyar zene nem sz.r, csak tudni kell túllépni a pop bullshit-en (ha belegondolunk, angol nyelven sem hú de erős a ez a vonal).
2016. december 09. 22:07 #32
Fanny Holt
Fanny Holt

StátuszDreamin'
Hozzászólás: 1014
Azonosító: 208604
Számomra az volt a legnagyobb csalódás, hogy Halott Pénzék nem nyertek semmit.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!