Kudarcba fulladt az idei Comet a látogatók szerint – beszámoló!
2016. december 04. 12:06
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Mennyire szerettem annak idején a kis szobámban a saját kis tévémben nézni a Cometet. Imádtam a képernyőn keresztül is az egész hangulatot, felnéztem a sztárokra és példaképnek teintettem őket. De az idei szerintem szégyellni való színvonalú volt.
A neten néztem és már ott átjött ,hogy a hangulat az egyenértékű a nullával...
2016. december 04. 15:02
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Mindenki ilyen szakadt pólóban jelent meg ?
2016. december 04. 17:04
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (khalifa @ 2016.12.03. 21:18)
Romlik a színvonal...
Nem csak ott...
Idézet (misssha @ 2016.12.04. 02:13)
Felgyorsult az információközvetítés
Ez így van, de amit kifelejtenek sokszor ezzel kapcsolatban, hogy az embereknek emiatt nincs is idejük/erejük befogadni, megemészteni azt a nagy mennyiségű infót, ami rájuk ömlik. Így lehet sikeres 3 tucat senki, akik csak azért vannak a köztudatban, mert a csapból is ők folynak. Ha a rádióban hallomás után kellene szelektálnia a zenekedvelőknek, akkor a kedvelt tinisztárok úgy elvéreznének, mintha sosem lettek volna.
Idézet (VampireBella @ 2016.12.04. 11:54)
Ezzel nem igazán értek egyet. Amikor szeptemberben voltam Vad Fruttik nagykoncerten, a Budapest Parkban, szinte teltház volt, és nem egy embert láttam az együttes nevével fémjelzett pólókban. Ugyanígy a Quimby évfordulós buliját sem voltak épp kevesen. Szóval a magyar zenének több rétege is van, lehet hogy akik ezen a rendezvényen voltak, azok a felejthetőbb része, de pl az alternatív vonalon teljesen más helyzet.
Ez is így van. Ezek a zenekarok élőben is tudnak bizonyítani és nem fél vagy teljes playbeck műsort adni 10-15 percben. Érdekes módon viszont a populárisabb vonalon a retro rendezvényeken pl a total dance rendezvényeken még a mai napig meg lehet tölteni a nézőteret. Ugyanez a mai sztárocskákról nem mondható el...
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2016. december 04. 17:12
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Hát igen nem valami amerikai minőségű díjátadó volt
2016. december 04. 19:05
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
2008ig még jó volt a comet utána lett f*s... meg mondjuk az egész viva is régen a kedvenc zene csatornám volt anno amikor a Ada Kristóf Kisó meg a többiek voltak a csatornán
mára meg már nem is hallgatom meg nem is nézem mert egy nagy kalap sz*r
2016. december 04. 19:22
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Számomra nem volt meglepő az a gondolat, miszerint valójában egy kalap szamócát sem ér ez az egész. Szerintem ez abszolút nem újdonság, évek óta ez a nagy helyzet a Vivával és a Comettel kapcsolatban. Kamasz éveimben én is aktív nézője voltam a csatornának, főleg, hogy No Thanx rajongó is voltam, így számomra kötelező volt. Viszont mióta lecsengett a Tokio Hotel, No Thanx és egyéb banda utáni rajongás, való igaz, hogy a mostani "sztárok" egytől egyig tehetségkutatókból kerültek ki. Egyszerűen nem csak a Viva tévé színvonala vett mély repülést, de a magyar zeneiparé is. Persze, jötte a cáfolandó kommentek, hogy igen is van igényes magyar zenekar (én magam is tudnék többet mondani, csak jelzem), mégis úgy gondolom, hogy a pop zenét illetően siralmas a helyzet. Számomra egy Tóth Gabi, Majka-Curtis duó meg az ilyen hasonló szutyok minden, csak nem értelmes, minőségi zene. És az ilyen átadókra nem a Quimbyt és a Tankcsapdát fogják elhívni, hanem az ötezredik ikszfaktor győztesét. Ez a gond. No meg emlékszem, hogy anno Cascada és Inna is szórakoztatta a közönséget a Cometen, most meg szinte csak azon "sztárok" voltak meghívva, akit folyton folyvást a torkunkon erőszakolnak le. Én speciel Tóth Gabikától agyf*szt kapok, annyira irritál a megjelenése. Őszintén nem csodálom, hogy a kutya nem volt rájuk kíváncsi.
2016. december 05. 15:37
A mai világban már alig van tehetséges ember, ezen nem lepődtem meg.
2016. december 06. 08:46
Műsorvezetők semm voltak a legjobban
Ez a szöszi csaj pölö nagyon idegölő.
Ez a szöszi csaj pölö nagyon idegölő.
2016. december 08. 21:03
|
|
CrazyMonsterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.11. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 260842 offline
|
7000 Tényleg kicsit sok.. misssha, teljesen egyetértek veled ..
2016. december 08. 21:38
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Én csak egy dolog miatt is tartom valamire valónak az új Cometet: mert Alföldi életműdíjat kapott. Aki kicsit is ismeri a munkásságát, az tudja, hogy Robi sosem fog kapni az államtól semmilyen komolyabb elismerést (Kossuth-díj, Jászai Mari-díj, Érdemes művész stb...) Annyira megosztó és újító, hogy ezt sok ember nem tudja megérteni -és ezzel A.R. is tisztában van. Szóval én örülök, hogy kapott egy ilyen elismerést, mert ez is válasz arra, hogy az emberek szeretik, amit csinál -no meg persze az sem utolsó, hogy az összes darab, amiben játszik és rendez, mindig teltházzal fut...
A mai magyar zenéről: a populáris vonal tényleg katasztrófa, én nagyon nem bírom ezt a vonalat -hála istennek két és fél évvel ezelőtt volt lehetőségem megismeri az Anna And The Barbies-t, akik új távlatokat nyitottak előttem és megtanultam, hogy a magyar zene nem sz.r, csak tudni kell túllépni a pop bullshit-en (ha belegondolunk, angol nyelven sem hú de erős a ez a vonal).
A mai magyar zenéről: a populáris vonal tényleg katasztrófa, én nagyon nem bírom ezt a vonalat -hála istennek két és fél évvel ezelőtt volt lehetőségem megismeri az Anna And The Barbies-t, akik új távlatokat nyitottak előttem és megtanultam, hogy a magyar zene nem sz.r, csak tudni kell túllépni a pop bullshit-en (ha belegondolunk, angol nyelven sem hú de erős a ez a vonal).
2016. december 09. 22:07
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Számomra az volt a legnagyobb csalódás, hogy Halott Pénzék nem nyertek semmit.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.