Andi ott volt az idén újra megrendezésre került Cometen, azonban szerinte kudarc volt: sztárokban nem, rajongókban viszont hiány volt a tegnap esti rendezvényen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kudarcba fulladt az idei Comet a látogatók szerint – beszámoló!
2016. december 03. 20:10
igazi magyar művészek sincsenek... nem csodálom hogy alig voltak ott
2016. december 03. 21:09
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Bármennyire is szeretem a zenét (mondjuk a magyarokat kevésbé) de ilyen jelöltek esetén ingyen sem mennék, nemhogy 7000-t...
Azt meg külön nem értem, hogy miért kell lekezelően szólni a vidékiekről, a vidéki szórakozó helyekről. Ezt már a Viva is elk*ta anno a Club Rotationban. Ne legyünk már ennyire fellengzős pestiek. Itt a példa, hogy itt sincs minden aranyból és itt sem mindenkinek vastag a pénztárcája. Egy zenegép mellett is lehet jót bulizni, meg jól érezni magunkat, ha jó a társaság. A példa meg azt mutatja, hogy egy vidéki falunapi rendezvény is sikeresebb lehet, mint az eRTéL meg a Viva erőlködése...
Azt meg külön nem értem, hogy miért kell lekezelően szólni a vidékiekről, a vidéki szórakozó helyekről. Ezt már a Viva is elk*ta anno a Club Rotationban. Ne legyünk már ennyire fellengzős pestiek. Itt a példa, hogy itt sincs minden aranyból és itt sem mindenkinek vastag a pénztárcája. Egy zenegép mellett is lehet jót bulizni, meg jól érezni magunkat, ha jó a társaság. A példa meg azt mutatja, hogy egy vidéki falunapi rendezvény is sikeresebb lehet, mint az eRTéL meg a Viva erőlködése...
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2016. december 03. 21:10
hát, nem a legjobb Commet volt. lehetett volna ott több emberke ha lejjebb vitték volna az árakat. Majka meg nem igaz h nem ért rá máskor pókerezni.
2016. december 03. 21:14
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Én live-on néztem végig. Borzalmas volt a hangulat, még ha a műsorvezetők meg is tettek mindent, ha a közönség halott, akkor a műsornak is vesznie kell.
2016. december 03. 21:19
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Ahogy telik az idő, minden elveszti a varázsát, meg a színvonalát. Jobb, ha megszokjátok
2016. december 03. 21:34
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Engem ebben az egész Comet gálában egy dolog "zavart": A vloggerek. Valószínüleg csak én gondolom ezt, de hát kövezettek meg, szerintem a magyar vlogger közösség egyre rosszabb lesz. Régen mi volt YouTube-on? Videósok, akik sminkes, szépségápolással kapcsolatos videókat, a könyvmolyok, akik könyvekről, a kritikusok, akik filmekről és még sorolhatnám hogy kik és miről gyártottak tartalmat a csatornájukra. Most mi van? Videósok, akiknek a fele k**vára nem azt csinálja, amivel elkezdte az egészet, hanem egyfolytában nyereményjátékokat, szponzorált videókat tölt fel, és mindenhol ott vannak. Nem tudom magam rendesen kifejezni, azt ami a fejemben kavarog ezzel kapcsolatban. Egyszerűen csak úgy érzem, hogy kezdenek "celebesedni". Kezdik nem megbecsülni a követőiket, és csak ülnek a sikereiken, amiket a feliratkozók nélkül soha a büdös életbe nem érhettek volna el. Nem értem, miért kell ezeknek lassan MINDENHOL ott lenniük. Átváltoznak hírszerzőkké, akik YouTube-on "osztják meg a cikkeiket", mindezért pénzt kapnak. Engem ez idegesít. Ezért rengeteg vloggert akit régen követtem és szerettem, mostanra egyáltalán nem érdekelnek.
CandUs
2016. december 03. 21:55
|
|
Kittyblack1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.28. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 243209 offline
|
Én talán 3-4 éve voltam. Dugig volt az egész küzdőtér, jó hangulat volt, értékelhető sztárokkal.
Igaz többet nem mentem, mert annyira nem kötött le a dolog. Úgy tűnik semmit sem veszítettem
Igaz többet nem mentem, mert annyira nem kötött le a dolog. Úgy tűnik semmit sem veszítettem
2016. december 03. 22:44
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Én el akartam menni de ezek szerint jó hogy mégis kimaradtam belőle! Azt meg nem is tudtam hogy ilyen drága a jegy hát úr isten! Még ha jött volna valami külföldi sztár esetleg még átgondoltam volna ezt az összeget de azért hogy megnézzek egy Istenes Bencét meg egy Tóth Gabit inkább elmegyek az x faktorba tapsolni látom is őket élőben és még pénzt is kapok érte sokkal jobban megéri mint 7 ezer forintot fizetni a semmiért... Ráadásul nem tudom mi ez a ruha Gabin most azt hitte hogy ő valamilyen harcos vagy mi? Folyton mutogatja hogy így rocker ő így pasis csaj úgy és ez már unalmas tőle. Az meg hogy minden rendezvényen így elkülönítik a sztárokat és a bloggereket, vloggereket a nézőktől az egyszerűen megalázó! A sztárok is azért tartanak ott ahol mert sok rajongójuk van és ugyan ez van a vloggerekkel, bloggerekkel szóval nekik csak nem kéne tenniük magukat hogy így VIP úgy VIP ilyenkor foglalkozhatnának a rajongóikkal nem kéne külön partyizniuk a kis VIP részlegükbe amikor nem maguktól jutottak még oda se. Az meg hogy minden volt csak mostani híres zenekarok fellépése nem az is biztos! Hol volt a Wellhello? És a Soulwave? Áhh csak a legértékelhetőbbeket hagyták ki persze! Amúgy meg a vloggerek, bloggerek meg amúgy sem értem mi a francot keresnek a vörösszőnyegen??? Mi ez?? Nem énekelnek nincs amúgy sok tehetségük se és akkor még ők vonulgatnak ott a vörösszőnyegen amikor egész évbe mindegyik csak annyit tesz hogy felrak egy rakat szponzorált videót a youtubera azt annyi hát basszus tényleg nagy munka ez igen! És akkor ezek vannak ott a VIP részlegen mert hogy nem normál áron jutottak be abban is biztos vagyok mert persze minden videósnak csak is a VIP jár közbe meg alig tesznek valami értékelhetőt érte! Tisztára mint Kardashianék! Szóval én csak annak örülök hogy nem láthattam a közönség szenvedését és az egyre képmutatóbb vloggereket és bloggereket!
Ennyi!
2016. december 03. 23:32
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
En nem degradalasnak erzem hogy videki diszko hangulat... inkabb annak az erzekeltetese hogy baromi kevesen voltak ahhoz kepest hogy egy cometrol beszelunk.
CandUs
2016. december 04. 02:13
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Amikor volt Viva TV, meg Bravo OTTO, az teljesen más világ volt a médiát nézve. A fiatalok poszterekkel tapétázták ki a falaikat, rajongtak még a magyar előadókért is. Most hol van ilyen? Sehol. Annyira elterjedt az internet, a social media, hogy nagyon sok minden érdektelenné vált a mai fiatalságnak, sőt lassan a televízió is eltűnik.
Régen ha cd-t akartál venni, megvetted boltba. Ma már csak letöltöd.
Régen ha vártál egy műsort késő este ültél a TV előtt. Ma már nyugodt vagy mert holnap bármikor megnézheted neten.
Régen ha történt valami a kedvenc sztároddal, azt egy magazinból tudtad meg. Ma már csak felnézel a netre.
Régen a klip premierek a zenecsatornákon voltak. Ma már a VEVO-n.
Régen az új albumok megjelenését zenecsatornákon, műsorokban jelentették be. Ma már az instagramon.
Régen a zenekar kategória igazi együttesekből állt, hangszerekkel. Ma meg elég 2 énekes/rapper csávó.
Felgyorsult az információközvetítés, a világon bárhol tudsz internetezni, a hírességek száma kb megduplázódott. A magyar zene szerintem a béka segge alatt van, nem tudok mondani egy kiemelkedő sztárt se, akire azt mondom hogy igen, ő nem szerepel sztárban sztár meg kicsi óriások meg hasonló erölködős műsorban csak hogy híres legyen, mert anélkül is nagy ember. Ilyen itthon nincs. (Talán a Rudolf Péter) . Így nyilvánvalóan egy ilyen eseménytől se várjunk sokat. Azért külföldön Lady Gagának, Selena Gomeznek stb akkora rajongótábora van hogy saját nevük is van. Itthon kinek van ilyen? Senkinek. Én legalábbis nem hallottam még Tóth Gabi fandomról vagy Istenes Bence fandomról. Azért a régi cometeken a No Thanxnek vagy Lolának pl. azért elég masszív rajongótáborja volt. Ráadásul a legtöbb mai sztár tehetségkutatóból jött... szóval nagyon sok mindennek eltűnt a varázsa, főleg Magyarországon.
Amúgy nagyon zavaró a cikkben hogy 10x 10féleképpen van leírva hogy kevesen voltak. Többször is ki lett emelve feleslegesen. Nem bántásként írom csak engem mint olvasót zavart.
Régen ha cd-t akartál venni, megvetted boltba. Ma már csak letöltöd.
Régen ha vártál egy műsort késő este ültél a TV előtt. Ma már nyugodt vagy mert holnap bármikor megnézheted neten.
Régen ha történt valami a kedvenc sztároddal, azt egy magazinból tudtad meg. Ma már csak felnézel a netre.
Régen a klip premierek a zenecsatornákon voltak. Ma már a VEVO-n.
Régen az új albumok megjelenését zenecsatornákon, műsorokban jelentették be. Ma már az instagramon.
Régen a zenekar kategória igazi együttesekből állt, hangszerekkel. Ma meg elég 2 énekes/rapper csávó.
Felgyorsult az információközvetítés, a világon bárhol tudsz internetezni, a hírességek száma kb megduplázódott. A magyar zene szerintem a béka segge alatt van, nem tudok mondani egy kiemelkedő sztárt se, akire azt mondom hogy igen, ő nem szerepel sztárban sztár meg kicsi óriások meg hasonló erölködős műsorban csak hogy híres legyen, mert anélkül is nagy ember. Ilyen itthon nincs. (Talán a Rudolf Péter) . Így nyilvánvalóan egy ilyen eseménytől se várjunk sokat. Azért külföldön Lady Gagának, Selena Gomeznek stb akkora rajongótábora van hogy saját nevük is van. Itthon kinek van ilyen? Senkinek. Én legalábbis nem hallottam még Tóth Gabi fandomról vagy Istenes Bence fandomról. Azért a régi cometeken a No Thanxnek vagy Lolának pl. azért elég masszív rajongótáborja volt. Ráadásul a legtöbb mai sztár tehetségkutatóból jött... szóval nagyon sok mindennek eltűnt a varázsa, főleg Magyarországon.
Amúgy nagyon zavaró a cikkben hogy 10x 10féleképpen van leírva hogy kevesen voltak. Többször is ki lett emelve feleslegesen. Nem bántásként írom csak engem mint olvasót zavart.
2016. december 04. 02:50
Az utolsó Comet, amit izgatottan vártam, az az volt, mikor jött a TH. (de szép kis korszak volt, tejóég
) Az évek során romlott a színvonal, amin igazából nem is lepődöm meg, hiszen egyetlen egy meghatározó alak sincs, akiért lehetne rajongani, aki kiemelkedik a többiek közül. Ahogy misssha is írja, a No Thanx egy olyan együttes volt, ami után szinte minden 2. tinilány csorgatta a nyálát. De akár SP-t vagy az AFC-t is felhozhatnám. Jelenleg Mo-n szerintem egy ilyen előadó/banda sincs. Borzalmas a felhozatal. Nem tudom, mit vártak ettől az egésztől, de mindenesetre örülök, hogy nem pocsékoltam rá az időmet.
2016. december 04. 08:54
misssha, minden egyes mondattal egyetértek. A magyar zenei világ mára egyenesen színvonaltalan lett, így nem meglepő, hogy ez a díjátadón is érezhető volt.
2016. december 04. 10:27
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Pár évvel ezelőtt sokkal sokkal jobb volt a Comet nem ám mint idén..-.-
2016. december 04. 11:54
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Idézet (misssha @ 2016.12.04. 02:13)
A magyar zene szerintem a béka segge alatt van, nem tudok mondani egy kiemelkedő sztárt se, akire azt mondom hogy igen, ő nem szerepel sztárban sztár meg kicsi óriások meg hasonló erölködős műsorban csak hogy híres legyen, mert anélkül is nagy ember. Ilyen itthon nincs. (Talán a Rudolf Péter) . Így nyilvánvalóan egy ilyen eseménytől se várjunk sokat. Azért külföldön Lady Gagának, Selena Gomeznek stb akkora rajongótábora van hogy saját nevük is van. Itthon kinek van ilyen? Senkinek. Én legalábbis nem hallottam még Tóth Gabi fandomról vagy Istenes Bence fandomról. Azért a régi cometeken a No Thanxnek vagy Lolának pl. azért elég masszív rajongótáborja volt. Ráadásul a legtöbb mai sztár tehetségkutatóból jött... szóval nagyon sok mindennek eltűnt a varázsa, főleg Magyarországon.
Ezzel nem igazán értek egyet. Amikor szeptemberben voltam Vad Fruttik nagykoncerten, a Budapest Parkban, szinte teltház volt, és nem egy embert láttam az együttes nevével fémjelzett pólókban. Ugyanígy a Quimby évfordulós buliját sem voltak épp kevesen. Szóval a magyar zenének több rétege is van, lehet hogy akik ezen a rendezvényen voltak, azok a felejthetőbb része, de pl az alternatív vonalon teljesen más helyzet.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.