Ezek lettek az Instagram legkedveltebb celebképei 2016-ban
2016. december 04. 14:45
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Számomra nem ezek lettek az Instagram legkedveltebb képei
2016. december 04. 14:51
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Selena a best
2016. december 04. 17:49
|
|
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline
|
Te jó ég. Nem értem miért baj az, ha ő áll a csúcson. Ő tulajdonképpen csak annyit csinál, hogy feltölt egy képet, amit ti avagy mi szivezünk be.
Ha egy sztár kilép az instagrammozok csoportjaból az a baj; ha pedig a toplistát vezeti akkor az a baj.
Ha egy sztár kilép az instagrammozok csoportjaból az a baj; ha pedig a toplistát vezeti akkor az a baj.
2016. december 04. 17:58
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Szandiii_1992 | Ma, 11:44
Ha nem lenne a cuki babapofija a kutyát se érdekelne, mert hangilag nulla, és színészileg sem valami nagy durranás. Ezerszer tehetségesebb előadók szorulnak a háttérbe miatta.
Ez mennyire igaz): kapásból 10 előadót tudnék mondni,akik nem futottak még be,de tehetségesebbek
Ha nem lenne a cuki babapofija a kutyát se érdekelne, mert hangilag nulla, és színészileg sem valami nagy durranás. Ezerszer tehetségesebb előadók szorulnak a háttérbe miatta.
Ez mennyire igaz): kapásból 10 előadót tudnék mondni,akik nem futottak még be,de tehetségesebbek
1 felhasználónak tetszik:
Rasi97
2016. december 04. 18:32
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
A vicc az, hogy Miss Gomez eredetileg színész-nekesnő lenne, de állítom, hogy a bevételének több mint 90%-át túlhájpoltságból szerzi. Nem az Instán kéne mosolyogni, hanem végre felmutatni valamit a mikrofon mögött. És mielőtt bárki jönne a féltékeny vagy szöveggel, nem, nem vagyok féltékeny, csak dühít, hogy az ő arcától nem jut hely más -nálánál jóval tehetségesebb- előadóknak...
Rasi97
2016. december 05. 00:35
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Imádom Selenát már kb 7-8 éve biztos. Hallgatom a dalait, én is követem instán, szerintem is gyönyörű.
DE!!!
Azért valljuk be hogy tényleg vannak nála tehetségesebbek
De még mindig jobb mintha Nicki Minaj, Miley, vagy valami Kardashian lenne az.
DE!!!
Azért valljuk be hogy tényleg vannak nála tehetségesebbek
De még mindig jobb mintha Nicki Minaj, Miley, vagy valami Kardashian lenne az.
2016. december 05. 13:59
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2016.12.04. 17:58)
Szandiii_1992 | Ma, 11:44
True story
2016. december 05. 15:13
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Idézet (MissTiniStoessel @ 2016.12.04. 18:32)
A vicc az, hogy Miss Gomez eredetileg színész-nekesnő lenne, de állítom, hogy a bevételének több mint 90%-át túlhájpoltságból szerzi. Nem az Instán kéne mosolyogni, hanem végre felmutatni valamit a mikrofon mögött. És mielőtt bárki jönne a féltékeny vagy szöveggel, nem, nem vagyok féltékeny, csak dühít, hogy az ő arcától nem jut hely más -nálánál jóval tehetségesebb- előadóknak...
ennyi, teljesen igazad van
MissTiniStoessel
2016. december 05. 15:24
Jó képek!
De a legjobban Selenának a Vogue Australia fotója tetszik!
2016. december 05. 18:50
|
|
Rasi97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 426 Csatolások: 83 Azonosító: 138488 offline
|
Idézet (Szandiii_1992 @ 2016.12.04. 11:44)
Igazad van
Selena-nak nem sok tehetsége van, színésznek még elmegy, a naiva szerepeket jól el tudja játszani, de énekhangja egyánltalán nincs. A személyével semmi bajom, csak egyszerűen idegesítő, hogy minden második cikk róla szól.
2016. december 05. 21:02
Céé Ronáldó?
Ez valami vicc?
Amúgy nem értem, miért utálják ennyire Selenát. Én is kiverhetném a hisztit, mert Britney-nek egy képje se került be, de nem teszem. El kéne fogadni, hogy Selena híresebb mint mások kedvencei.
Amúgy nem értem, miért utálják ennyire Selenát. Én is kiverhetném a hisztit, mert Britney-nek egy képje se került be, de nem teszem. El kéne fogadni, hogy Selena híresebb mint mások kedvencei.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.