18 dolog, amit csak az ért, akinek decemberben van a születésnapja
2016. december 03. 08:39
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
En pont 6-an szulettem, szoval nalam altalaban a Mikulasi ajandekok maradnak el. Szoval en mikulaskor a szuletesnapi ajandekokat kapom meg, ami egyebkent ugyanolyan, mintha a mikulasit kapnam meg...
2016. december 03. 08:44
A nővérem 24-én született, ezért nálunk 25-én kezdődik a karácsony, a 24-e csak az övé. Egyébként gyakorlatilag szülihete van, mert 31-ig mindenki őt ünnepli. Akárhányszor átjön valaki két ünnep között is, mindig felköszöntik, hoznak neki szülinapi ajándékot, aki csak szilveszterkor találkozik vele, az akkor. Ő meg élvezi, hogy egy hétig ő a sztár eszébe sincs panaszkodni.
2016. december 03. 09:52
|
|
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline
|
Nekem ma (december 3-án) van a szülinapom, szóval nem vészes
2016. december 03. 10:43
A legtöbb számomra erős túlzás. Apukám is karácsonykor született, de néhány kivétellel szinte egyik sem fordul elő soha. Ha rendes barátai, családja van az embernek, csak tudnak minimum egy órát rászánni, amit - félretéve az ünnepi rohanást - kizárólag vele töltenek, és illendően felköszöntik, elvégre ez az ő napja. Ha meg pont ünnep van, akkor előtte/utána találnak egy megfelelő időpontot - én mellesleg november végén születtem, és nálunk mindig ez a rendszer, toljuk a "bulizást" egy megfelelő hétvégére. Nem igazán értem, miért lenne ez más egy decemberi születésűvel. Az egész hozzáállás kérdése.
2016. december 03. 13:28
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Nekem nov. 24-én van a szülinapom közel a decemberhez,de engem nem szoktak elfelejteni
2016. december 03. 16:55
|
|
FeketeHollóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.14. Hozzászólás: 164 Csatolások: 29 Azonosító: 259737 offline
|
Én december 22-én születtem, ami mindig az első téli szüneti nap, amit nagyon élvezek. Szerintem egyik pont sem takarja a valóságot, sőt, én más miatt nem szeretek télen születni: később tudom elkezdeni a motoros vizsgámat.
2016. december 03. 22:12
Nálunk sosem voltak ilyen problémák. Bár mindig megkérdeztem Anyától hogy: Jó lesz a karácsonyi ajándékkal együtt?
2016. december 04. 18:19
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Ha a decemberiek sírnak, akkor a február 29-én születettek mit szóljanak?
Miért lenne rossz egybetartani a karácsonyt a szülinappal? Minél több, nyomósabb ok van az ünneplésre, annál több családtag gyűlik össze, és annál meghittebb a hangulat. Legalábbis nálunk így van. Amúgy a 18 dolog, amit csak az ért, akinek júliusban van a születésnapja cikket mikorra várhatom?
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: