Ebben a cikkünkben olyan pontokat sorolunk fel, amit csak azok érthetnek, akik decemberben születtek.
A teljes cikkhez kattints ide!
18 dolog, amit csak az ért, akinek decemberben van a születésnapja
2016. december 02. 21:32
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
A 14-es nem tudom miért lenne rossz én még örülnék is neki! Imádom a karácsonyi dekorációkat az lenne maga az álom ha karácsonyi dekorációs szülinapi partym lenne! Egyszerűen imádnám!
2016. december 02. 21:41
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Ez, hogy mennyire igazak. Mondjuk nekem a főellenségem a Mikulás, mindig ellopja a szülinapom és mindig csak ez van "Jön a Mikulás" ja meg a szülinap...
2016. december 02. 21:41
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Lilisztar @ 2016.12.02. 21:36)
En 7.-en születtem de nem értek egyet az összessel
Nekem valahogy nem szívás
Nekem valahogy nem szívás
Akkor úgy látszik a decemberben születettek sem értik vagyis akkor senki sem
Amúgy is elég durva lenne, ha akinek mondjuk ma van a szülinapja, az egy ajándékot kapna karácsonyra is meg szülinapra is... akkor már sűrítsük bele a névnapot is.
Nem is a decemberi szülinap a legborzasztóbb, egy haveromnak halottak napján van pont...
2016. december 02. 21:46
|
|
anzuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.21. Hozzászólás: 150 Csatolások: 0 Azonosító: 257288 offline
|
Most elgondolkodtam milyen sanyarú sorsuk lehet ezeknek az embereknek
Főleg a csomagolópapíros:( Na az aztán biztos kiverte mindenkinél a biztosítékot.
(
Szerintem Magyarországon az emberek nagy része nem veri nagy dobra a szülinapját, éppen ezért nem értem, hogy ez most valami panaszkodás lenne...
Én nagyon örülnék, ha a családommal tudnám így tölteni az ünnepeket, esetleg a szülinapomat is (de mivel nyáron születtem...). Eszembe se jutna olyat megemlíteni, hogy egy papírra egyszerre van ráírva, hogy "Boldog karácsonyt", és hogy "Boldog szülinapot", vagy ilyesmiket.
De szörnyű, hogy ezek szerint ki miken bír problémázni.
Főleg a csomagolópapíros:( Na az aztán biztos kiverte mindenkinél a biztosítékot.
Szerintem Magyarországon az emberek nagy része nem veri nagy dobra a szülinapját, éppen ezért nem értem, hogy ez most valami panaszkodás lenne...
Én nagyon örülnék, ha a családommal tudnám így tölteni az ünnepeket, esetleg a szülinapomat is (de mivel nyáron születtem...). Eszembe se jutna olyat megemlíteni, hogy egy papírra egyszerre van ráírva, hogy "Boldog karácsonyt", és hogy "Boldog szülinapot", vagy ilyesmiket.
De szörnyű, hogy ezek szerint ki miken bír problémázni.
2016. december 02. 21:49
|
|
CrazyMonsterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.11. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 260842 offline
|
12-es pont tökéletesen illik azokra akik nyáron születtek. én jún 21-én, ráadásul véletlenül júl 21re állítottam a fb-n a szülinapomat és persze ,h egy csomóan akkor köszöntenek. de akik igazán szeretnek meg ismernek tudják mikor van az igazi és akkor köszöntenek fel. <3 I <3 my family and my BFF. <3
2016. december 02. 21:51
Hát nem mindegyik igaz, de azért van közte néhány ismerős... amúgy nekem pont ma van a szülinapom
2016. december 02. 21:56
|
|
DorinaddAlways |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.07. Hozzászólás: 1937 Csatolások: 0 Azonosító: 259598 offline
|
Sajnálom a decemberi születésűeket! Én májusi vagyok, és tavaly pont májusfatáncon volt a szülinapom (egész nap csavarogtam a faluban és még anyukámat sem láttam egész nap). De jó napom volt. Tényleg sajnálom a decemberi születésűeket!
2016. december 02. 22:16
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Én szívesen elfogadnám, ha decemberben születtem volna. Az legalább nem a taknyos időszak, amiben én születtem
2016. december 02. 22:20
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Én valahogy sosem éreztem szívásnak, hogy a két ünnep közé esik a szülinapom. Az igaz, hogy szülinapi bulim sosem volt, mindig a szilveszterivel volt összekötve, de az ajándékokkal sosem spórolt senki, és egyetlen alkalom kivételével mindig emlékeztek rá a rokonok/ismerősök, hogy énis vagyok a világon (mondjuk állítólag az első szülinapomat a szüleimen kívül mindenki elfelejtette de ez mellékes). De az is igaz, hogy így egész évben nincsen semmilyen ünnepem, viszont legalább annál jobban várom a decembert
2016. december 03. 04:26
Erősen túlzás úgy tenni, mintha a decemberesek mekkora tragédiát élnének meg... -.- Ha a család és a barátok tényleg oda akarnak rá figyelni, hogy az illető "nagy napja" megkapja a jelentőséget, ami jár egy születésnaphoz, akkor meg is oldják mindegy, hogy karácsonykor, szilveszterkor vagy a kettő közelében van-e az a nap. Érdekes, hogy a felsoroltak közül én speciel sosem tapasztaltam egyiket sem, ez az egész hozzáállás kérdése. Hogy milyen mentalitású emberekkel vagy körülvéve. Ha meg valakinek ennyi törődést sem juttatnak a "szerettei", akkor lehet az év akármelyik napján a születésnapja, ugyanúgy semmibe fogják venni, ugyanúgy tudnak felhozni kifogásokat. Aki nemtörődöm és hülye decemberben az ugyanolyan a maradék 334 napon is, nem kell ezt egy hónapra fogni. -.-
Egyébként egy kicsit olyan érzésem volt a pontokat olvasva, mintha csak a cikkíró indokot keresne rá, hogy "kipanaszkodja magát" azért, ahogy az ismeretségi köre a születésnapjához viszonyul...
Egyébként egy kicsit olyan érzésem volt a pontokat olvasva, mintha csak a cikkíró indokot keresne rá, hogy "kipanaszkodja magát" azért, ahogy az ismeretségi köre a születésnapjához viszonyul...
2016. december 03. 07:02
Igazából van pár dolog amivel egyetértek, de nagyon sok el van túlozva.
2016. december 03. 08:28
|
|
AliciaAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 232137 offline
|
19 pont van a cikkben, de ez mellékes. Nekem nov. 30-án van a szülinapom tudom az nem december,de viszont nagyon sok pont ütközik az enyémmel is. Van olyan szokásom is, hogy addig semmilyen ismerösöm ne kezdjen el karácsonyi dekort csináln meg ilyeneket, amíg nem volt szülinapom
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: