Hilaryt a legtöbben a 2000-es évek legnépszerűbb tinifilmjeiből ismerhetjük, ám énekesnőként is sikert sikerre halmozott. 22 éves volt, amikor úgy döntött, megállapodik, ám döntéséért számtalanszor bírálták a szakmabeliek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hilary Duffot elítélték, amiért túl fiatalon alapított családot
2016. december 02. 19:24
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. december 02. 19:39
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Abszolút igaza van abban, hogy a férfiak magánéletével nem foglalkoznak annyit. Szerintmem nem kell őt elítélni, amiért hamar szült, tényleg nem érezhette korainak, hisz rengeteg gyerekfilmbe szerepelt. Inkább példásnak kellene tartani, amiért nem drogozott vagy borotválta le a haját, esetleg nem randalírozott sehol, amiatt mert "kiégett"
2016. december 02. 19:44
Már nem azért, de az emberek hülyék. :"D Nagy féltékeny bagázs. (Tisztelet a kivételnek persze.)
Szerintem, pont az a normális, hogy aki teheti már 25 évesen vagy az előtt megszüli az első gyerekét.
Én is már régóta vagyok együtt a barátommal, 2018 májusában (vagy mikor, nem tudom pontosan hogy ezen az OKJ-s képzéseken hogy vannak a vizsgák, május, vagy csak augusztus, de mindegy is) végzek (23 leszek), majd dolgozok egy-két évet (ha összejön rögtön) 25 évesen már szeretnék szülni... És szerintem ez a normális felfogás, ha az ember több gyereket is akar. Én például 2-4 között szeretnék. Az utolsó még éppen becsúszhat 35 évesen, de basszus.. Mikor kéne az első gyereket szülni? 40 évesen? Amikor rengeteg kockázat van és szinte minimális az esély arra, hogy egészséges gyerek szülessen? Ráadásul ebben az esetben még kockázatosabb (akár lehetetlen is) még egyet bevállalni. Arról nem is beszélve, hogy 65 évesen az ember lehet nem egy 20-25 éves gyermeket akar pesztrálni...
Na mindegy, csak felbosszant mennyi irigy senki van...
(Ja és félre értés ne essék, semmi bajom azzal, ha valaki idősebb korban szüli az első vagy akár ötödik gyerekét, mert biztos neki is jó oka van rá, ki hogy gondolkodik, de nem kéne elítélni azt aki máshogy gondolkozik.)
Szerintem, pont az a normális, hogy aki teheti már 25 évesen vagy az előtt megszüli az első gyerekét.
Én is már régóta vagyok együtt a barátommal, 2018 májusában (vagy mikor, nem tudom pontosan hogy ezen az OKJ-s képzéseken hogy vannak a vizsgák, május, vagy csak augusztus, de mindegy is) végzek (23 leszek), majd dolgozok egy-két évet (ha összejön rögtön) 25 évesen már szeretnék szülni... És szerintem ez a normális felfogás, ha az ember több gyereket is akar. Én például 2-4 között szeretnék. Az utolsó még éppen becsúszhat 35 évesen, de basszus.. Mikor kéne az első gyereket szülni? 40 évesen? Amikor rengeteg kockázat van és szinte minimális az esély arra, hogy egészséges gyerek szülessen? Ráadásul ebben az esetben még kockázatosabb (akár lehetetlen is) még egyet bevállalni. Arról nem is beszélve, hogy 65 évesen az ember lehet nem egy 20-25 éves gyermeket akar pesztrálni...
Na mindegy, csak felbosszant mennyi irigy senki van...
(Ja és félre értés ne essék, semmi bajom azzal, ha valaki idősebb korban szüli az első vagy akár ötödik gyerekét, mert biztos neki is jó oka van rá, ki hogy gondolkodik, de nem kéne elítélni azt aki máshogy gondolkozik.)
2016. december 02. 20:16
22 évesen ment férjhez és 24 évesen gyereke lett. ugyan már
az én nagyim 18 évesen ment férjhez és akkor is szült (na jó a szülést 18 évesen még én se értem a mai napig) és még, hogy ő korán kezdte. c'mon
féltékenyek csak..
az én nagyim 18 évesen ment férjhez és akkor is szült (na jó a szülést 18 évesen még én se értem a mai napig) és még, hogy ő korán kezdte. c'mon
féltékenyek csak..
2016. december 02. 21:19
|
|
Brie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 854 Csatolások: 820 Azonosító: 201479 offline
|
Egyet értek az előttem szólókkal. Teljesen normális korban szült, se nem korán se nem későn. Én most vagyok 20 éves de szeretnék én is 5 - 6 éven belül egy babát mert én is azon az elven vagyok hogy majd ha elviszem valahová a gyerekem ne higyjék azt hogy a nagymama vagyok
egyébként szerintem 30 éves korig lenne egészséges szülnie egy nőnek. Persze csak 20 fölött
2016. december 02. 21:45
|
Lilisztarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.09. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 244672 offline
|
Nem ertem hogy hol itt a baj
Tok normálisan csinált mindent
Az meg más hogy végülis elvált de igazából várható volt csak azt hittem hogy pl 40 éves korában kb
Tok normálisan csinált mindent
Az meg más hogy végülis elvált de igazából várható volt csak azt hittem hogy pl 40 éves korában kb
2016. december 03. 07:51
|
|
vivyta02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 219090 offline
|
Az egészben igaza van, és a legjobban azzal értek egyet és egyszerre hökkenek is meg, hogy a pasik magánéletével, érdekes mód, annyit nem foglalkoznak, mint a nőkével és ez idegesítő. Mindig a nők szívnak egyébként.
2016. december 03. 07:52
|
|
csokiscsuszavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.22. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 259158 offline
|
és akkor mi van akkor 22 nem is. annyira fiatal és aki 10 meg 15 évesen szül
Hilary Duff a kedvenc szinésznőm nem kell bántani
Hilary Duff a kedvenc szinésznőm nem kell bántani
2016. december 03. 07:55
Nem tudom, mi baj volt ezzel...
Én szeretem Hilaryt, mindig jó fej sztárnak tartottam! A magánélete sem volt zűrös, úgyhogy mindent jól csinált eddig! Remélem talál magának új szerető társat!
2016. december 03. 13:52
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Szerintem mindent teljesen jól csinált, pont azt tartom rossz felfogásnak,hogy manapság mindenkit csak a karrier érdekel, ami szép és jó, de 70 évesen, család nélkül már nem lesz elég a karrier...s ha 40 évesen rájön valaki, basszus én nem akarok család nélkül megöregedni, akkor lehet hogy késő már, vagy "csak" éppen már elég nagy rá az esély hogy a gyerek nem lesz egészséges....szóval szerintem semmi gond nincs a döntéseivel, sőt 24-25 évesen én i szeretnék már gyereket,hogy ne 60 éves legyek amikor a gyerekem 18....
2016. december 03. 19:01
Nem tudom, mi a baj ezzel. Teljesen jól tette. Várnia kellett volna negyven éves koráig?
2016. december 03. 21:47
Én nagyon szeretem őt és nem értem az embereket. Talán sosem fogom. Sok boldogságot nekik.
2016. december 04. 09:24
Nem értem, hogy ebben mi kivetni valót találtak az emberek, ennyi idősen szerintem teljesen normális megállapodni is és gyereket szülni is.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: