2011-ben, mikor Marisela Moreno volt az Organización Miss Panamá tulajdonosa, Sheldry Sáez fejére került a korona, a második helyezett pedig Irene Núnez lett. A közönség kedvence, Keity Mendieta pedig nem kapott koronát, most öt évvel később viszont ő lett a Miss Universe Panama cím birtokosa.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miss Panama: 2011-ben is Keity Mendietának kellett volna nyernie?
2016. december 01. 20:35
|
|
Bogi13陽炎 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 7246 Csatolások: 50928 Azonosító: 62047 offline
|
Emlékszem öt éve mennyire szurkoltam Keitynek, szinte biztos voltam abban, hogy ő nyeri majd a versenyt. Sajnos nem így lett, Sheldry bár szép volt -most is az persze- de Keityben ott volt az a plusz. Az meg, hogy Irene lett a Miss World Panama, hát no comment...
Amikor megtudtam, hogy Keity lett idén a Miss Universe Panama először el sem mertem hinni...
De biztos vagyok benne, hogy jó helyezést ér majd el, és amúgy szerintem is nagyon hasonlít Justine-re.
Amikor megtudtam, hogy Keity lett idén a Miss Universe Panama először el sem mertem hinni...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: