Tegnap került sor a divatvilág egyik legjobban várt rendezvényére, melyen idén mindkét Hadid-lányt részt vett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Álomszépek voltak a Hadid-lányok a Victoria's Secret Fashion Show-n
2016. december 01. 11:39
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. december 01. 12:11
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Szerintem meg inkább aggasztóan néztek ki... Giginek, ha minden igaz, megmondták a show előtt, hogy adjon le pár kilót, és ez a kifutós képein is látszódott. Az arca is sokkal keskenyebb, meg a teste is nagyon szálkás.
Idén engem se a ruhák, se a szárnyak, se a modellek nem nyűgöztek le...
Idén engem se a ruhák, se a szárnyak, se a modellek nem nyűgöztek le...
2016. december 01. 12:17
|
|
Bellarina.19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 offline
|
Szerintem nem csak ők voltak 'álomszépek'
nem értem miért mindig a Hadid testvérpárt kell kiemelni (meg Kendallt, csodálkozom is hogy őt kihagyták a cikkből xd )
2016. december 01. 12:26
Tényleg mérsékelthetetlenül gyönyörüek voltak <3
De Kendall is szép vplt szerintem
De Kendall is szép vplt szerintem
2016. december 01. 12:28
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
A többiek biztos csúnyák voltak, ezért szót sem érdemelnek.
Na meg nem érnek a két csodálatos és utánozhatatlan Hadid közelébe sem.
Amúgy ellenszenves mindkettő. Egyik girhesebb, mint a másik.
Amúgy ellenszenves mindkettő. Egyik girhesebb, mint a másik.
2016. december 01. 13:12
Én ezt nem értem. A kifutón vonult Adriana Lima is, (aki 35 éves, de annyinak néz ki, mint ennek a két hölgyeménynek a valós kora, akik meg amúgy igen koravének) mégsem tesznek róla említést. Ráadásul a képeken nagyon faarccal bámulnak a semmibe... nem utálom őket, de az tény, hogy a közelében sincsenek a profiknak.
2016. december 01. 13:23
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Tényleg szépek ez tény de az hogy ők kifutóra léphettek azt bizonyítja már semmilyen területen nem a tehetség vagy a kemény munka számít hanem hogy legyen celeb rokonod, barátod vagy egy pénzes apád aki meg vesz neked mindent még a karriert is. Én csak azokat a modelleket sajnálom akik vért izzadva dolgoznak évek óta de esélyt sem kapnak bizonyítani mert őket nem Jennernek v. Hadidnak hívják
2016. december 01. 13:42
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
A kedvenceim közül
2016. december 01. 14:02
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Nagyon szépek voltak a lányok!!
2016. december 01. 14:45
nagyon szépek voltak. nagyon tetszenek a ruháik is. de. basszus más is volt ott nem csak a Hadid tesók
2016. december 01. 15:36
Idézet (xXxRainbow @ 2016.12.01. 14:45)
nagyon szépek voltak. nagyon tetszenek a ruháik is. de. basszus más is volt ott nem csak a Hadid tesók
Tény. De Hadidék most a legnépszerűbbek szerintem - indulok ki abból, hogy a modellvilágból mostanság csak róluk hallasz.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: