Dmitrij az X-Faktor-házban megmaradt ételt adja oda hajléktalanoknak, mentora pedig nagyon büszke rá.
A teljes cikkhez kattints ide!
Esténként hajléktalanoknak oszt ételt Gorbunov Dmitrij
2016. november 30. 18:24
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Erről a pasiról csak úgy sugárzik a béke, a nyugodtság a kedvesség és még hasonló nagyon pozitív dolog ami a világban már annyira nem divat. Én is büszke vagyok rá remélem mindig ilyen marad!
2016. november 30. 18:56
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
RTL irodájában: Mivel lehetne szavazatokat venni? Á, ez egy egész jó ötlet is lehet!
Ettől függetlenül: Hajrá, Dimitrij!
Ettől függetlenül: Hajrá, Dimitrij!
2016. november 30. 19:59
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Kedves tőle, hogy ételt oszt.
. Remélem, hogy nem csak a szavazatok miatt teszi.
2016. november 30. 20:59
Nagyon kedves tőle, igazán nagylelkű ^^ Mellesleg, hajrá Dmitrij <3
2016. december 01. 19:16
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
aranyos ez a srac. en legalabbis nagyon remelem, hogy o tenyleg ilyen es nemcsak az imidzs meg a latszat miatt viselkedik megkapoan. bar leszogeznem, hogy nem erdekel az xfaktor de o szimpatikus
2016. december 02. 16:35
|
|
Modell Fanok4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.07. Hozzászólás: 670 Csatolások: 439 Azonosító: 251456 offline
|
De rendes tőle.
2016. december 11. 09:56
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Több ilyen ember kéne,és akkor szebb lenne a világ(:
Büszke vagyok rád Dimitrij!
Büszke vagyok rád Dimitrij!
2016. december 17. 20:07
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
szimpatikus srác ez a Dimitrij. én is remélem hogy tényleg nem az imidzs végett teszi ezt, de ahogy elnézem, túl rendes ember ő ahhoz hogy csak a látszak érdekelje.
szeretem az ilyen embereket, akik tesznek is valami jót a világért és az emberekért:)
szeretem az ilyen embereket, akik tesznek is valami jót a világért és az emberekért:)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: