Bréking! Cherly Cole várja a következő 1D babát
2016. november 29. 21:45
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Szerintem Danielle sokkal jobban illett hozzá,ezeken a képeken Cheryl úgy néz ki mintha az anyja lenne.De az ő életük, sok boldogságot nekik:)
2016. november 29. 21:48
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Nem értem, hogy mért kell mindenkinek az évekkel jönni szerintem 33 évesen még nem vényasszony és az a 10 év nem annyira sok hogy Liam anyjának nézzék a sztár világban van náluk sokkal brutálisabb kor különbség is.
Másodszor Liam láthatóan szereti Cherylt és felvállalja a gyereket és gondolom Louis gyerekével ellentétben ez a kisbaba szerelem gyerek és lehet hogy x év múlva külön válnak (sőt biztos vagyok benne hogy nem fognak 10 év múlva együtt lenni) de Liam nem egy olyan utolsó alak aki ezután sem törődne a gyerekével.
Persze a karrierje már más kérdés mert ő Louisval ellentétben aki elég sok időt tölt Freddivel mondhatni feladta a karrierjét Liam szólózni szeretne és hát ezt nem tudom hogy oldja meg majd hogy ott legyen majd a gyereke mellett is meg a karrierjét is építgesse de ez már az ő bajuk.
Másodszor Liam láthatóan szereti Cherylt és felvállalja a gyereket és gondolom Louis gyerekével ellentétben ez a kisbaba szerelem gyerek és lehet hogy x év múlva külön válnak (sőt biztos vagyok benne hogy nem fognak 10 év múlva együtt lenni) de Liam nem egy olyan utolsó alak aki ezután sem törődne a gyerekével.
Persze a karrierje már más kérdés mert ő Louisval ellentétben aki elég sok időt tölt Freddivel mondhatni feladta a karrierjét Liam szólózni szeretne és hát ezt nem tudom hogy oldja meg majd hogy ott legyen majd a gyereke mellett is meg a karrierjét is építgesse de ez már az ő bajuk.
2016. november 29. 21:53
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Hááát...ők tudják, de azért gratu.
2016. november 29. 21:57
Vannak ennél meredekebb korkülönbségek is. Az életkor meg micsoda...? Számjegy... a babához meg gratula.
2016. november 29. 22:16
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Ez meglepetésként ért, sok sok boldogságot nekik!
2016. november 29. 22:20
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2233 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
10 év korkülönbség sokat számít abban az esetben ha a férfi a fiatalabb sok esetben,a kapcsolat végét jelenti a kapuzárási pánik amikor rájön nem akar ezzel a nővel élni mert még annyi fiatal szép csaj rajong érte, biztos vagyok benne a gyerekét nem fogja cserben hagyni soha de nem is Liam volt itt a probléma. Cheryl ugrál egyik pasitól, házasságtól a másikba, férjes asszonyként teherbe esik a 10 évvel fiatalabb barátjától (30 fölött nem hiszem véletlen volt a teherbe esés) aki még egy kis kölyök volt mikor előszőr találkoztak. Miért nem lehet úgy kapcsolatot kezdeni hogy előbb elválsz nem összejössz egy fiatal sráccal és elhagyod miatta a férjed. Az már más kérdés hogy második férje egy ingyenélő és nem írtak alá házassági szerződés mert Cheryl öröké vele akart maradni és szerelmes volt hiába figyelmeztették hülyeséget csinál nem érdekelte. Hangulat ember és ki tudja mikor jön rá ő csak a gyereket akarta és Liam nem kell neki és kidobja a gyerektől meg eltiltja mint Freddietől eltiltotta Brianna Louis-t
2016. november 29. 22:20
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Cheryl kétszer volt már férjnél (4 és 2 év), mégsem született egyik kapcsolatából sem gyereke... Ehhez képest Liammel év elején kezd el randizni, és máris jön a kis trónörökös.
Vajon nem számítottak rá, csak ha már így alakult, megtartották...?!
Vajon nem számítottak rá, csak ha már így alakult, megtartották...?!
2016. november 29. 22:34
Gratulálok, sok egészséget kívánok nekik és a babának is!
Örülök Liamék boldogságának.
2016. november 29. 22:48
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Gratulálok nekik! Én örülök, ha ők is.
2016. november 29. 23:54
|
|
Queengirl01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.15. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 258939 offline
|
Daddy Direction mostmár tényleg Daddy Direction! Gratulálok!!! <3
2016. november 30. 07:36
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Bré King: Nem adok nekik két évet és szétmennek...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: