Úgy tűnik, túlságosan sűrű lett az év utolsó negyede, így Amerika leghíresebb famíliája úgy döntött, visszavonul.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szabadságra mennek Kardashianék
2016. november 29. 17:02
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. november 29. 17:40
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
Arcee23 igazad van
2016. november 29. 18:00
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Lehet jobb lesz mindenkinek egy kis Kardashian elvonás.. ettől eltekintve egyébb közösségi oldalakon szerintem ugyan úgy fognak posztolni szóval a fanoknak nem kell berezelni.
2016. november 29. 18:30
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Én értem hogy nagyon durva lehetett a rablás de azért mégiscsak nem erőszakolták meg meg semmi! Mit neki az a kis pénzveszteség komolyan! Azóta már biztos megkereste annak a rabolt összegnek a dupláját is... Olyan nagy dobra van ez már verve az elején még sajnáltam de azért mégiscsak egy sima rablásról van szó... Ettől függetlenül örülök hogy végre nem hallunk majd annyit róluk de ezzel a hülye indokkal nekem ne jöjjenek! xD
2016. november 29. 19:00
hú de nem fognak hiányozni!! a cikk is, annyira túldrámázza a dolgokat..."szabadságra mennek Karshadianék" mintha egy évig folyamatosan csak fizikai munkát végeztek volna! egyesek jobban sajnálják ezeket mint a saját hozzátartózóit!! Nevetséges
2016. november 29. 19:05
Nem tom, mi Kimnek ez az folytonos rablásos kifogás! Egyfolytába csak ezt mondja, meg ez folyik a csapból! BLulu88 egyet értek veled! Nem tom pontosan mikor történt ez, de sztem van már egy hónapja. Ez már tényleg csak ön sajnáltatás Kim számáról.
2016. november 29. 19:13
Nem hiányoznának! Már unom, hogy a csapból is ők folynak, pedig kb. semmit se tesznek.
2016. november 29. 20:05
Na legalább már nem fognak annyira a csapból folyni. Kim is itt szarakodik a rablásos üggyel holott szerintem a 2x-ét megkereste már azóta, de mind1.
2016. november 29. 23:17
|
|
Toscaneeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.08. Hozzászólás: 49 Csatolások: 244 Azonosító: 150751 offline
|
Idézet (xXxRainbow @ 2016.11.29. 20:05)
Na legalább már nem fognak annyira a csapból folyni. Kim is itt szarakodik a rablásos üggyel holott szerintem a 2x-ét megkereste már azóta, de mind1.
Szerintem is már túl sok ez a család
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: