Az egyik Los Angeles-i székhelyű sminkmester készül bíróság elé citálni a szépségiparban szintén érdekelt tévésztárt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Most aztán bajban van! Kylie Jennert perrel fenyegeti egyik kollégája
2016. november 28. 11:36
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. november 28. 11:47
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Feltételezem azért jutott eszébe most a per, mert Kylie termékei ennyire népszerűek, az övét meg kb senki nem ismeri. A hasonlóság viszont egyértelmű. Mondjuk a 2. képet még nem láttam Kylietól.
2016. november 28. 12:21
|
|
picipocokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.19. Hozzászólás: 79 Csatolások: 39 Azonosító: 256483 offline
|
A képek közt valóban nagy a hasonlóság, de a ,,hasonló színekkel operál" érve elég gyenge számomra, ugyanis szinte minden sminkmárka hasonló színeket használ, hiszen főleg a rúzsok terén nem túl széles a színpaletta, ha a mindennapi életben használt árnylatokat vesszük.
2016. november 28. 13:20
|
|
Andiieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 242249 offline
|
Kylie megeszi reggelire a kollekciójával együtt.
(Nem vagyok Kardashian fanatikus.) Az első képnél az elképzelés valóban ugyanaz, de bizonyos részletek eltérőek, pl. a színek, de gondolom nem ezen van a hangsúly, hanem azon, hogy az említett hölgy szerint az ő ötlete az elkenődött rúzs/szájfény. (Költői kérdés: Ha én kifestem a számat egy ajaktermékkel és elkenem véletlenül, akkor tudat alatt őt utánoztam?) Pl.:Ne lepődjünk meg, ha a H&M feljelenti a New Yorkert, mert nekik is van zoknijuk (talán ugyanolyan színben) vagy estleg a McDonald's is hamarosan bírósághoz fordul, mert a KFC is tesz salátát a hamburgerbe. Persze ez az eset is olyan, mint amikor egyik énekes plágiumperrel fenyegeti a másikat, mert mindkettő szövegében elhangzik a "love" szó, pedig a dalok 98%-a szerelemről szól. A 2. kép teljesen megegyezik, de Kylinek jóval több pénze van, úgyhogy megveszi a bíróságot épülettel együtt. Ugyanazon a véleményen vagyok, mint picipocak; a szépségiparban színekkel érvelni eléggé nagy ostobaság tekintve, hogy majdnem mindegyik termék ugyanolyan színű csak más-más árnyalatnevet aggatnak rá. Szerintem a feltűnési viszketegségben szenvedő sminkmester csak egy kis figyelmet szeretett volna, valószínűleg ez a fenyegetőzés inkább reklám, mintsem háborús üzenet.
2016. november 28. 14:15
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Tényleg van hasonlóság, csak annyi különbséggel, hogy Kylienak jobbak lettek a képei.
2016. november 28. 14:29
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Ha ezzel akar érvelni, rögtön beperelhet minden hatodik sminkmestert, hiszen ahogyan az már itt is elhangzott, a szépségiparban színekkel és árnyalatokkal érvelni nem túl meggyőző, még ha Kylie-nak tényleg lenne is oka aggodalomra (ami megjegyzem nincs így), a bíróságon ezzel az érvvel nem menne sokra. És nem, szerintem az, hogy a festék "elkenődött" az ajkakon a logon, az még nem jelent azonnal copy-zást, ezt az alapötletet már, nem csak a szépségiparban, de százezerszer felhasználták... ergo akárki hozakodik elő ezzel az ötlettel, azt be lehet perelni, vagy mi? Amit én itt látok az egy, Kylie-nál egészen biztosan kevesebb figyelmet kapó, figyeleméhes hölgyemény, és még talán meg is érteném az álláspontját (igen, ha tényleg lenne valóságalapja a rágalomnak, akkor én is azt mondanám, hogy ezzel biztosan sok figyelmet és pénzt fog kaszálni magának), ha lenne esélye itt bármiféle perről is beszélgetni, amikor szerintem mindenkinek tiszta, hogy egy viszonylag ismeretlen embernek pert nyerni Kylie ellen felérne egy kisebb csodával. És nem csak azért, mert alaptalan lenne a vád... mondom én mindezt úgy, hogy egyáltalán nem vagyok Kylie-párti...
2016. november 28. 14:43
hát van pénz egyáltalán nem sajnálom, sosem fogom sajnálni ezt a csajt és a famíliát
2016. november 28. 14:57
Csak úgy mondom, hogy Kylienak ehhez köze sincs. Azt kellene perelni aki ezt az imádzst kitalálta neki.
2016. november 28. 15:44
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Kylie-é úgyis jobb minőségű meg sikeresebb is szóval szerintem ez a Vlada vagy ki irigykedik hogy nem az övé a best XDD
2016. november 28. 16:03
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Tényleg szembetűnő a hasonlóság de nem hinném hogy a design oroszlánrészét ő vállalta volna ő biztos csak rámondta hogy igen jó lesz ez szerintem ő csak a színek kitalálásában és egy kis designban vesz részt ebből a projektből.
2016. november 28. 16:39
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Honnan tudjátok látatlanban eldönteni, hogy ennek a sminkmesternek a kollekciója nem ér Kylie-é nyomába vagy hogy kevésbé minőségi? Fogadok, hogy még Lip Kit se volt a kezetekben, úgy mondjátok!
Én meg csak úgy szólok, hogy valószínűleg "azért jutott eszébe most a per", mert az ombre ajkakat ábrázoló fotót egy hete posztolta a Kylie Cosmetics csapata Facebookra és Instagramra. Lehet, ha csak az első design hasonlít, nem tesz ilyen drasztikus lépést, de miután a második kampányfotó is eléggé hajaz az övére, én megértem, hogy a márkája védelmében kénytelen volt lépni.
Idézet (LadyAly @ 2016.11.28. 11:47)
Feltételezem azért jutott eszébe most a per, mert Kylie termékei ennyire népszerűek, az övét meg kb senki nem ismeri. A hasonlóság viszont egyértelmű. Mondjuk a 2. képet még nem láttam Kylietól.
Én meg csak úgy szólok, hogy valószínűleg "azért jutott eszébe most a per", mert az ombre ajkakat ábrázoló fotót egy hete posztolta a Kylie Cosmetics csapata Facebookra és Instagramra. Lehet, ha csak az első design hasonlít, nem tesz ilyen drasztikus lépést, de miután a második kampányfotó is eléggé hajaz az övére, én megértem, hogy a márkája védelmében kénytelen volt lépni.
2016. november 28. 16:56
Kylienak ehhez a lehetséges koppintáshoz semmi köze, gondolom nem Ő designolta a termékeit elsősorban. Ha esetleg pert vesztene, az az összeg sem kottyanna meg neki.
2016. november 28. 17:59
Tegye csak. Hátha sz*r*l jön ki belőle, bár, neki meg se kottyanna az neki, ha sok pénzt veszítene.
2016. november 28. 18:10
Sajnálni nem tudom, úgyis meg fogja oldani, hogy megnyerje a pert.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: