Hazánkba érkezett Dylan O'Brien
2016. november 27. 18:52
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Pont tegnap voltam Budapesten, de nem találkoztam vele
2016. november 28. 08:09
|
|
moonlightbae1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.31. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 256753 offline
|
Amióta megtudtam a hírt teljesen be vagyok zsongva! Muszáj lesz elmennem Pestre még ha nem is találkozok vele, de megpróbálom hát ha...
Nagyon szeretem! ♥
Nagyon szeretem! ♥
2016. november 28. 14:59
|
|
Andiieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 242249 offline
|
Valóban nagyon jó lehet látni őt (pláné még beszélni is vele), de én, ha alkalmam lenne is kihagynám.
Tudom, hogy hatalmas élmény lenne és nagyon kedvelem, de szerintem "kicsit" gáz lenne, ha összevissza motyognám neki, hogy "én lenni képet szeretnék, légyszike", túlságosan zavarban lennék és még a végén valami orbitális marhaságot mondanék neki, de ettől függetlenül nagyon örülök neki, hogy ellátogat hazánkba, annak meg még inkább, hogy egyre több híresség fordul meg Magyarországon.
Ui.: Huuuu, mennyi lenni, lennék... xD
Ui.: Huuuu, mennyi lenni, lennék... xD
2016. november 28. 15:37
Szerintem én kihagyom a sulit es december végéig fel-alá fogok rohangálni a városban
2016. november 28. 16:08
|
|
TheVampsBradLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.26. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 228310 offline
|
En mar ma kerestem
2016. november 28. 18:03
Ó, de szeretnék találkozni vele!
Csomagolok azonnal!!
2016. november 28. 18:31
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Nem tudom ki ez pontosan, de cuki és szimpatikus, megyek is!
2016. november 28. 18:48
|
|
DreamerGirl24új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.30. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 260040 offline
|
Ilyen helyzetekben átkozom, hogy Szabolcsi vagyok. Miért kellett a legnyomibb megyében születnem??
Imádom Dylant és olyan jó lenne találkozni vele. Na majd talán egyszer. Mondjuk Budapesti barátnőmet ráállítottam a dologra. Megígérte, hogy ha látja szerez autogramot. Remélem látni fogja.
<3
2016. november 29. 09:03
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Nem akarok senkit se lehervasztani, de annak az esélye, hogy valaki találkozik is vele az egy a millióhoz. Szerintem nem éppen a túlzsúfolt utcákon fog járkálni a sok ember között, pláne nem egyedül.
Én két naponta járok fel Pestre, még is annak az esélye, hogy ezzel a sráccal találkoznék szintén ugyan annyi, mint a fenti összehasonlítás.
Különben amúgy hogy lehetne az ,hogy amennyi sztár megfordult nálunk úgy nagyon senki se találkozott vele, mert vagy álruhába bújtak vagy alig tették ki a lábukat a kocsiból, míg járkáltak a fővárosba.
Bocsánat, nem akartam senkit se lehozni, de amúgy tényleg kevés az esély rá ,hogy egy amerikai sztárt hagynak egy idegen városban kószálni.
Én két naponta járok fel Pestre, még is annak az esélye, hogy ezzel a sráccal találkoznék szintén ugyan annyi, mint a fenti összehasonlítás.
Különben amúgy hogy lehetne az ,hogy amennyi sztár megfordult nálunk úgy nagyon senki se találkozott vele, mert vagy álruhába bújtak vagy alig tették ki a lábukat a kocsiból, míg járkáltak a fővárosba.
Bocsánat, nem akartam senkit se lehozni, de amúgy tényleg kevés az esély rá ,hogy egy amerikai sztárt hagynak egy idegen városban kószálni.
2016. november 29. 16:50
|
|
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 offline
|
Indulok Pestre
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: