Valószínűleg megnyerte a karácsonyi dekorációt ez az angol lány, aki a lehető legtökéletesebben hozta a Harry Potter elemeket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Varázslatos! Szenzáció lett az angol lány Harry Potter karácsonyfája
2016. november 26. 18:17
|
|
pamoreworldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 232770 offline
|
Nekem ez már sok(k).
2016. november 26. 18:18
|
|
orangeccatladyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.24. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 259229 offline
|
omg I love it love it love ittttttt <3
2016. november 26. 18:22
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Jól néz ki, nem vagyok HP fan de ez nagyon király lett.
2016. november 26. 18:24
Atyaúristen.
Rohadt jól néz ki, bár ez szerintem kicsit már nagyon mániákus.
2016. november 26. 18:50
ISTENEMISTENEMISTENEM
ez valami fantasztikus
nekem is kell
ez valami fantasztikus
nekem is kell
2016. november 26. 18:51
Hihetetlen jó lett, de én nem dolgoztam volna ennyit egy fán, amit majd egyszer -sajnos- le kell szedni..
2016. november 26. 18:58
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Nagyon szép fa, látszik mennyi munka van benne. Szerintem a legtöbb rajongó, ahogyan én is, nagyon szívesen elfogadná.
(Amúgy a cikkben használt "sárvérű" kifejezésen kicsit meglepődtem.
Mármint az ugye gúnynév, meg sértésnek is számít. Valamint az olyan embert jelent, aki maga habár varázsló, a szülei varázstalan emberek.
De ez egyéni észrevétel persze.)
(Amúgy a cikkben használt "sárvérű" kifejezésen kicsit meglepődtem.
De ez egyéni észrevétel persze.)
2016. november 26. 20:45
Aztaaa:D amugy a sarveru az nem egyenlo a muglival, mert a sarveru ket olyan ember gyereke akik muglik... De nem akarok okoskodni.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.

0 felhasználónak tetszik: